Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

merginos o gal kas buvot pas parapsihologe regina, gyvena kaune panemuneje plento gatveje. buvus pora kartu as pas ja bet senokai. ydomu butu isgirsti atsiliepimu, nes neapsisprendziu pas kuria bureja eit, tai ir teiraujuosi g.gif
Atsakyti
Labas visoms, besidomincioms burejomis, susiduriau su tokia mazyrte problemele. Sename forume apie bureju adresus radau burejos Reginos is Varniu telefona, taciau nepavyko jai prisiskambinti. Todel prasau Jusu pagalbos, gal kuri zinote tikslu sios burejos telefona ar koordinates.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(ievuxks @ 2007 01 29, 00:38)
Labas visoms, besidomincioms burejomis, susiduriau su tokia mazyrte problemele. Sename forume apie bureju adresus radau burejos Reginos is Varniu telefona, taciau nepavyko jai prisiskambinti. Todel prasau Jusu pagalbos, gal kuri zinote tikslu sios burejos telefona ar koordinates.
Dekui.

Bandysiu padėti. biggrin.gif Tel. 8 605 40124. Ar esi buvusi pas ją? Aš - ne.
Atsakyti
Dekui uz telefono Nr., banysiu su ja susiekti. Nesu pas ja buvusi, bet viena pazistama ja rekomendavo, taciau telefono negalejo pateikti, sake, kad daug teisybes pasake apie jos sunkiai sirgusi vyra, nors jam bure is nuotraukos.
Kadangi pati esu prijaucianti tokiems dalykams, tad tiesiog noriu pabandyti kazka naujo, gal ka naujo isgirsiu, nes Siauliuose turiu viena, kuri pakankamai gerai meta kortas.
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 01 25, 21:45)
Buvau Pas Liudmila  Kestucio g. 24...stebejausi kortu tikslumu , tikrai verta pas ja eiti, nustebsit kaip taikliai meta kortas su tiesa...

na as tai ja nebuvau suzaveta, labai daug bande is manes istraukt ir apie dabarti ne kazka pasake, o apie ateiti tai isvis labai neapibreztai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 27, 23:58)
4u.gif O as mastau...gal pas Lazereva visgi apsilankyti,nes kazkaip jau visa menesi neislendu is biuletenio ir niekaip sveikata negereja...........  g.gif As tikiu,kad liga,tai jau pasekmes kazko tokio..........  blink.gif pirma viskas auroje atsiranda...  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos nenuvirtau,kai galvoje atgaminau ka parasiau,matyt jau miegodama rasiau.....pas koki Lazereva... doh.gif iki jo man nenusigauti... schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif norejau parasyti Azanova lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marfa: 29 sausio 2007 - 13:26
QUOTE(marfa @ 2007 01 29, 14:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vos nenuvirtau,kai galvoje atgaminau ka parasiau,matyt jau miegodama rasiau.....pas koki Lazereva...  doh.gif  iki jo  man nenusigauti...  schmoll.gif  doh.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif norejau parasyti Azanova  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

smile.gif pabandyti galima. Apie ji ivairus atsiliepimai, kiekvienam skirtingai.
o del ligos tai ne kas g.gif gal vertetu sustiprinti imuniteta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 01 29, 14:34)
smile.gif  pabandyti galima. Apie ji ivairus atsiliepimai, kiekvienam skirtingai.
o del ligos tai ne kas g.gif gal vertetu sustiprinti imuniteta rolleyes.gif

ax.gif Aha,pas Azanova buvus mano anyta,tai isejo su skaudancia galva,buresi,sumokejo-80lt.,sake,kad nieko gero schmoll.gif .Bet uztat Tucka rase,kad jai isgyde migrena thumbup.gif ,o kai skaiciau jo knyga,tai ypatingo ispudzio nepaliko.... unsure.gif
Atsakyti
Na kagi, neseniai perskaičiusi per 50 puslapių šia tema karsta.gif ir pasidariusi paminėtų burėjų nuomonių suvestinę, galiu reziumuoti, kad "konkursą" laimejo p.Virginija iš Karoliniškių 4u.gif 4u.gif 4u.gif - O neigiamų nuomonių tik šiek tiek kritikos ir daugiausiai teigiamų pasisakymų. Antroj vietoj atsidurė p. Zoja iš stoties rajono - teigiamoms nuomonėms nenusileidžia p. Virginijai, bet pastaroji sulaukė svaresnės kritikos 4u.gif 4u.gif O trečios vietos nugalėtojos apspresti negaliu, nes mano pažimėjimuose daugelis sulaukė vienoda skaičiu pagirų (1 - 3 teiginiai) 4u.gif Tačiau noriu pastebėti, kad analizavau tik Vilniuje gyvenančias burėjas, o kitų miestų tiesiog ignoravau, nes taip ir "nupušti" galima būtu swoon.gif wink.gif
Taigis manau jei sugalvosiu pasiburti, turėsiu omeny p. Virgute ax.gif Beje pas ją apsilankiusiųjų norėčiau paklaust kokia apsilankymu tvarka pas jąja? unsure.gif Minėta, kad sensas užtrunka nuo 1,5 iki 2val. Kaip ji paskiria laika, kad sekančiai lankytojai netektu ilgai lukūriuoti? g.gif Nes pati nemėgstu laukti ir taip pat nemėgstu kai kas nors "ant sprando" stovi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit parasyt man numeri tos Virginijos is Karoliniskiu telefona? Labai nera laiko ieskot per sena tema.. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 01 29, 23:18)
Sveikos, gal galit parasyt man numeri tos Virginijos is Karoliniskiu telefona? Labai nera laiko ieskot per sena tema.. Aciu!

Prašom. 4u.gif
Tel. 8 698 44538. Skambinti penktadienį, nuo 7 iki 8 val. ryto.
Atsakyti
pas valentina is vievio - vaziuoju ryt smile.gif tai per pietus parasysiu ka manau rolleyes.gif
Atsakyti