merginos o gal kas buvot pas parapsihologe regina, gyvena kaune panemuneje plento gatveje. buvus pora kartu as pas ja bet senokai. ydomu butu isgirsti atsiliepimu, nes neapsisprendziu pas kuria bureja eit, tai ir teiraujuosi

QUOTE(ievuxks @ 2007 01 29, 00:38)
Labas visoms, besidomincioms burejomis, susiduriau su tokia mazyrte problemele. Sename forume apie bureju adresus radau burejos Reginos is Varniu telefona, taciau nepavyko jai prisiskambinti. Todel prasau Jusu pagalbos, gal kuri zinote tikslu sios burejos telefona ar koordinates.
Dekui.
Dekui.
Bandysiu padėti.

Dekui uz telefono Nr., banysiu su ja susiekti. Nesu pas ja buvusi, bet viena pazistama ja rekomendavo, taciau telefono negalejo pateikti, sake, kad daug teisybes pasake apie jos sunkiai sirgusi vyra, nors jam bure is nuotraukos.
Kadangi pati esu prijaucianti tokiems dalykams, tad tiesiog noriu pabandyti kazka naujo, gal ka naujo isgirsiu, nes Siauliuose turiu viena, kuri pakankamai gerai meta kortas.
Kadangi pati esu prijaucianti tokiems dalykams, tad tiesiog noriu pabandyti kazka naujo, gal ka naujo isgirsiu, nes Siauliuose turiu viena, kuri pakankamai gerai meta kortas.
QUOTE(Guosste @ 2007 01 25, 21:45)
Buvau Pas Liudmila Kestucio g. 24...stebejausi kortu tikslumu , tikrai verta pas ja eiti, nustebsit kaip taikliai meta kortas su tiesa...
na as tai ja nebuvau suzaveta, labai daug bande is manes istraukt ir apie dabarti ne kazka pasake, o apie ateiti tai isvis labai neapibreztai...

QUOTE(marfa @ 2007 01 27, 23:58)

QUOTE(marfa @ 2007 01 29, 14:26)

o del ligos tai ne kas

QUOTE(ataner @ 2007 01 29, 14:34)

o del ligos tai ne kas

Na kagi, neseniai perskaičiusi per 50 puslapių šia tema
ir pasidariusi paminėtų burėjų nuomonių suvestinę, galiu reziumuoti, kad "konkursą" laimejo p.Virginija iš Karoliniškių
- O neigiamų nuomonių tik šiek tiek kritikos ir daugiausiai teigiamų pasisakymų. Antroj vietoj atsidurė p. Zoja iš stoties rajono - teigiamoms nuomonėms nenusileidžia p. Virginijai, bet pastaroji sulaukė svaresnės kritikos
O trečios vietos nugalėtojos apspresti negaliu, nes mano pažimėjimuose daugelis sulaukė vienoda skaičiu pagirų (1 - 3 teiginiai)
Tačiau noriu pastebėti, kad analizavau tik Vilniuje gyvenančias burėjas, o kitų miestų tiesiog ignoravau, nes taip ir "nupušti" galima būtu

Taigis manau jei sugalvosiu pasiburti, turėsiu omeny p. Virgute
Beje pas ją apsilankiusiųjų norėčiau paklaust kokia apsilankymu tvarka pas jąja?
Minėta, kad sensas užtrunka nuo 1,5 iki 2val. Kaip ji paskiria laika, kad sekančiai lankytojai netektu ilgai lukūriuoti?
Nes pati nemėgstu laukti ir taip pat nemėgstu kai kas nors "ant sprando" stovi

Taigis manau jei sugalvosiu pasiburti, turėsiu omeny p. Virgute

Sveikos, gal galit parasyt man numeri tos Virginijos is Karoliniskiu telefona? Labai nera laiko ieskot per sena tema.. Aciu!
QUOTE(Avis @ 2007 01 29, 23:18)
Sveikos, gal galit parasyt man numeri tos Virginijos is Karoliniskiu telefona? Labai nera laiko ieskot per sena tema.. Aciu!
Prašom.

Tel. 8 698 44538. Skambinti penktadienį, nuo 7 iki 8 val. ryto.
pas valentina is vievio - vaziuoju ryt
tai per pietus parasysiu ka manau