ir as jau baigiau skara, pries padovanojant nufotkinau, tik reikia susikurti virtualu albuma, kad galeciau parodyti jums savo darbuka, ane?
QUOTE(VAMI @ 2007 11 05, 10:02)
pasigirsiu ir as savo pirmuoju saliu
aš panašiu rašteliu esu pradėjusi,bet biški atidėjau,nes kitu man greičiau einasi
QUOTE(Vyna @ 2007 11 05, 10:47)
ir as jau baigiau skara, pries padovanojant nufotkinau, tik reikia susikurti virtualu albuma, kad galeciau parodyti jums savo darbuka, ane?
nebūtinai
galima per čia ir per čia susirandi foto,o paskui nukopini gautą adresiuką ir tiesiai mums į žinutę
Sveiki, rosiuosi ir as zienai megsti salika, butu smagu, kad kas idetu ivairiu rasteliu.
Papildyta:
Ir as nelabai supratau apie tuos rutuliukus
Papildyta:
QUOTE(Evelinute:) @ 2007 01 25, 18:55)
xIngax, labai atsiprasau uz kvaila klausima , bet gal galetum pasakyt, ka reiskia rutuliukai to rozinio salikelio chemoje? labai buciau dekinga
Ir as nelabai supratau apie tuos rutuliukus
QUOTE(shaita @ 2007 11 05, 11:08)
Sveiki, rosiuosi ir as zienai megsti salika, butu smagu, kad kas idetu ivairiu rasteliu.
na raštelių tai pilna temą,tik nepatingėk ir peržvelk
QUOTE(VAMI @ 2007 11 05, 11:02)
Kaip pirmas darbas,tai labai sauniai gavosi
QUOTE(VAMI @ 2007 11 05, 11:02)
pasigirsiu ir as savo pirmuoju saliu
Sakyk, kokie čia siūlai Labai gražiai atrodo
VAMI šalis tikrai labai dailutis
QUOTE(Dulkelė @ 2007 11 06, 17:53)
Sakyk, kokie čia siūlai Labai gražiai atrodo
dabar nepasakysiu, jau ismeciau etiketes, bet tik atrodo graziai labai plaukuotas ir labai seriasi plaukas, kol numezgiau visi namai buvo pilni plauku
aciu uz pagyrimus
Sveikos mezgėjėlės, turiu klausimą - kokio numerio virbalais reiktų megzti šalį iš kid-mocheros kiauraraščiu?
QUOTE(simre @ 2007 11 07, 09:54)
Sveikos mezgėjėlės, turiu klausimą - kokio numerio virbalais reiktų megzti šalį iš kid-mocheros kiauraraščiu?
gal kokio 5nr