Merginos pasakykit, kiek maždaug gr reiktų siūlų megztinukui nusimegzti kaip apsiskaičiuoti Radau nete e-parduotuvę kur siūlais prekiauja, tai nusižiūrėjau, tik nežinau kiek man jų reiks
Gal kas turite tokį raštelį?
labai gražus, šaliui labai tinka, ir aš norėčiau raštelio, nors iš pirmo žvilgsnio nieko sudėtinga, reik ant popieriuko raštą nusibraižyti.
QUOTE(mindira @ 2007 10 13, 19:30)
tai vat ir as radau knygoje, tik jis ten kitaip atrodo, bet vat pabandziau ir patiko su storesniais virbalais kitaip ir atrodo
kad viskas priklauso nuo siūlų ir virbalų
QUOTE(mindira @ 2007 10 13, 17:06)
va sitaip atrodo is plonu siuliuku mocheros
mindira, o cia pas tave kid mohera ?
QUOTE(Azali @ 2007 10 13, 19:49)
labai dailus šalis
QUOTE(*finy* @ 2007 10 13, 19:50)
Tai kad raštas man nelabai suprantamas Kiek suprantu reikia labai storais virbalais
nu storais mezgiau, gal 6 numero nebeatsimenu
o rastelis cia tas kur aprasiau jis visai nesudetingas, reikia tik pabandyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 14, 11:25)
mindira, o cia pas tave kid mohera ?
berods zinau kad is tu brangesniuju mocheru siuliukai buvo plonas labai siuliukas ir pukas nemazas
Sveikos,
gal kuri nors turi ir gali pasidalinti žurnaliuku: Pačios mezgame ir neriame (2007/5) spec numeris skaros,šaliai, skraistės ir puošia ir šildo...
gal kuri nors turi ir gali pasidalinti žurnaliuku: Pačios mezgame ir neriame (2007/5) spec numeris skaros,šaliai, skraistės ir puošia ir šildo...
Merginos patarkit kokio nr.virbalais mezgat salius tuo rastu is penkiu, jei siulas mohera (gana storo plauko)?
Na aš tai mezgiau 5 nr. virbalais, bet pas mane mohera pati ploniausia. Jei storesnė, tai manau kokio 6-7 nr. galima. Be to čia ir skonio reikalas, aš tai nemėgstu labai didelių "skylių", jos visur kabinasi
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 16, 15:35)
Merginos patarkit kokio nr.virbalais mezgat salius tuo rastu is penkiu, jei siulas mohera (gana storo plauko)?
zurnale buvau radusi, kad jei stori mocheriniai siulai, tai virbalai buvo 12 numerio butent tam rasteliui is penkiu
su mazesniais virbalais, man nesiziuri tas rastas pati vis bandau, bet kazkaip "nekimba man"
tai ir pasilieku prie to is triju
o del skyliu tai tiesa, man ir bemezgant vis uzsikabina, tai nesiojant
QUOTE(mindira @ 2007 10 16, 17:19)
o del skyliu tai tiesa, man ir bemezgant vis uzsikabina, tai nesiojant
PRARADAU KANTRYBĘ...daugiau sakiau niekad tuo raštu nemegziu.
QUOTE(xIngax @ 2007 10 16, 18:38)
PRARADAU KANTRYBĘ...daugiau sakiau niekad tuo raštu nemegziu.
o ką taip blogai aš tai po visų raštų rinkimosi likau prie savo senojo