QUOTE(*MONAMI* @ 2007 10 13, 10:56)
vakar vakare atsiguliau lovoj,susinešiau senas visas mezgimo knygas,kurias gavau iš savo mamos prisižiūrėjau raštų net galva susisuko ir finale likau neišsirinkusi
cia visada taip buna, as irgi rinkausi rinkausi, ir likau prie savo senojo rastelio, kuriuom ir mezgu sali vel
dar nera labai pabodes, o ir kiek esu maciusi niekas tokiu nemezga, tai nors nera toks atsibodes
QUOTE(mindira @ 2007 10 13, 11:47)
cia visada taip buna, as irgi rinkausi rinkausi, ir likau prie savo senojo rastelio, kuriuom ir mezgu sali vel
dar nera labai pabodes, o ir kiek esu maciusi niekas tokiu nemezga, tai nors nera toks atsibodes
mindira - o kokiu rašteliu mezgi?
QUOTE(mindira @ 2007 10 13, 11:47)
kiek esu maciusi niekas tokiu nemezga, tai nors nera toks atsibodes
tai parodyk tuoj visos pavarysim
nu parodzius nezinau kaip atrodys siaip ant fotkiu visai kitaip atrodo o ir nuo siulu storio daug priklauso bei virbalu tas pats rastelis, seniau buvau idejus
Papildyta:
va sitaip atrodo is plonu siuliuku mocheros
o sitaip is storesniu siulu ir vat kitu kampu pakreipus sali
siaip mezgimas panasus i ta kur su 5 akim (na kur penkias sumezgam akis ir is ju vel 5 ismezgam)
tik cia 3 sumezgam ir is tu triju sumegztu ismezgam 3 (1 akis, 1 uzmetimas, 1 akis)
1eile - visas akis sumezginejam is triju 3
2 eile blogosiomis akimis
ir vel kartojam nuo pirmos eiles
na man patiko visai tas rastelis ir nesunku megzti.
dabar kur mezgu sali tai siuliukas labai lengvas, tai biski sunkiau mezgasi
Papildyta:
o sitaip is storesniu siulu ir vat kitu kampu pakreipus sali
siaip mezgimas panasus i ta kur su 5 akim (na kur penkias sumezgam akis ir is ju vel 5 ismezgam)
tik cia 3 sumezgam ir is tu triju sumegztu ismezgam 3 (1 akis, 1 uzmetimas, 1 akis)
1eile - visas akis sumezginejam is triju 3
2 eile blogosiomis akimis
ir vel kartojam nuo pirmos eiles
na man patiko visai tas rastelis ir nesunku megzti.
dabar kur mezgu sali tai siuliukas labai lengvas, tai biski sunkiau mezgasi
QUOTE(mindira @ 2007 10 13, 17:06)
gražiai atrodo,radau ir tokį raštelį senose knygose ir irgi nusižiūrėjau
man dar kelių šalių reikia tai išbandysiu kelis raštelius
Labai žaviuosi tokiais darbeliais Tik gaila-nemoku šitaip megzti.Ir tikriausiai reikia būt jau patyrūsi mezgėja,kad šitaip numegztum Labai norėčiau tokio šalio
QUOTE(*finy* @ 2007 10 13, 18:43)
Labai žaviuosi tokiais darbeliais Tik gaila-nemoku šitaip megzti.Ir tikriausiai reikia būt jau patyrūsi mezgėja,kad šitaip numegztum Labai norėčiau tokio šalio
reikia tik pabandyti arba kreiptis į rankdarbes
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 10 13, 18:35)
gražiai atrodo,radau ir tokį raštelį senose knygose ir irgi nusižiūrėjau
tai vat ir as radau knygoje, tik jis ten kitaip atrodo, bet vat pabandziau ir patiko su storesniais virbalais kitaip ir atrodo
QUOTE(*finy* @ 2007 10 13, 18:43)
nu jau, nu jau, nereikia tikrai buti patyrusia mezgeja svarbu noro turi
cia ne koki palta megzti tiesiog uzsidedi akiu kiek reikia ir varai ta pati vis ir taip i ilgi kazkur savo ugio
kutosiukus gali uzsidet jei nori, irgi nesudetinga
tad darbuokis
labai dailus šalis
QUOTE(mindira @ 2007 10 13, 19:30)
nu jau, nu jau, nereikia tikrai buti patyrusia mezgeja svarbu noro turi
cia ne koki palta megzti tiesiog uzsidedi akiu kiek reikia ir varai ta pati vis ir taip i ilgi kazkur savo ugio
tad darbuokis
tad darbuokis
Tai kad raštas man nelabai suprantamas Kiek suprantu reikia labai storais virbalais