Gal galėtų kas nors pabraižyti ar gal turite schemą šitos skraistės, kaip tas gėlytes reikia susiūti
http://public.fotki....i/melynas1.html
ačiū
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 29, 18:06)
Gal galėtų kas nors pabraižyti ar gal turite schemą šitos skraistės, kaip tas gėlytes reikia susiūti
[
[
Tai kad ten tavo nuorodoje ir schemutė yra
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 29, 18:06)
ačiū
ačiū
Tas gėlytes reikia nerti atskirai, ir po to jas jungti, pasiskaityk airišką nėrimą...
QUOTE(jolitx @ 2007 01 29, 18:48)
Tas gėlytes reikia nerti atskirai, ir po to jas jungti, pasiskaityk airišką nėrimą...
Taip merginos aš suprantu, kad reikia jas atskirai nerti, aš jau ir pradėjus, gal kokia 30 jau nunėrus , bet aš nesuprantu tos schemos, kaip jas ten reikia susiųti, kad gautūsi tokia skraistė (kaip viena su kita susiųti žinau ), vienas galas ilgesnis kitas kažkaip kitaip
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 30, 10:17)
vienas galas ilgesnis kitas kažkaip kitaip
Labai blogai matosi, bet kiek įžiurėjau: ten kur punktirinė linija parašyta: nugara; prie punktyro viršui : kaklo išpjova (čia tiesiogiai iš rūsų kalbos, tai kaip tiksliai vadinasi lietuviškai nežinau ); toliai lyg ir piečių siūles(t y. ten reik susiūti; na dar išmatavimai apačioje- 75 cm, šone 45 cm. Tik va nežinau, ar čia tik tai puse schemos (gal reikia nuo punktyro linijos ir į kitą puse tiek pat tų gelyčių )
QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 30, 11:38)
Labai blogai matosi, bet kiek įžiurėjau: ten kur punktirinė linija parašyta: nugara; prie punktyro viršui : kaklo išpjova (čia tiesiogiai iš rūsų kalbos, tai kaip tiksliai vadinasi lietuviškai nežinau ); toliai lyg ir piečių siūles(t y. ten reik susiūti; na dar išmatavimai apačioje- 75 cm, šone 45 cm. Tik va nežinau, ar čia tik tai puse schemos (gal reikia nuo punktyro linijos ir į kitą puse tiek pat tų gelyčių )
taip tikriausiai kad ir kitoje pusėje tas pats, o aš višta nesusigaudžiau
ačiū dabar tik gėlyčių reikia dar prisimegzti ir galėsiu pradėti siūti
P.S. tik man tos gylėtys mažesnės gaunasi negu parodyta
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 30, 12:49)
P.S. tik man tos gylėtys mažesnės gaunasi negu parodyta
sekmes neriant ir lauksim darbelio demonstracijos
O jos čia tik padidintos ir tada nufotografuotos, gal?
QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 30, 11:55)
sekmes neriant ir lauksim darbelio demonstracijos
taip aš irgi taip galvoju nes niekaip jų didesnių neina padaryt pagal schemutę
Oi dar daug tų gėlyčių reikia, bet susiimsiu rimtai
QUOTE(Sraunius @ 2007 01 30, 13:46)
storesniais siūliukais ir vąšeliu atitinkamu - bus didesnė gėlytė. Pagal modelį tai vienos gėlytės skersmuo turėtų būti ~ 10cm
sakote 10 cm? pas mane nestori siūliukai tai gaunasi tik 6 cm bet gal gerai bus tik smulkesnės gėlytės
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 30, 15:09)
sakote 10 cm? pas mane nestori siūliukai tai gaunasi tik 6 cm bet gal gerai bus tik smulkesnės gėlytės
Gerai,gerai viskas bus,tik gėlyčių daugiau reiks nert