o čia mano darbelis
QUOTE(saldainia @ 2007 09 24, 09:49)
Nu labai gražu
O koks čia raštelis? man reikia kažko panašaus
darbelis super
QUOTE(Gitta @ 2007 09 24, 08:36)
Labai gražu
Matosi, kad raštelis ir kraštas labai paprasti, bet gal galima būtų shemutę
Matosi, kad raštelis ir kraštas labai paprasti, bet gal galima būtų shemutę
dvi sumegztos, užmetimas; grįžtam blogojom, tada pradedam nuo užmetimo, dvi sumegztos (kad neskersuotų). O kraštui tiesiog surenkam akis, numezgam vieną eilę, po to pridedam kas antrą akį po vieną, grįžtam blogojom, kitoj eilėj dar pridedam kas dvi akys ar kas trys.Kuo tankiau pridėsim, tuo labiau "garbanosis".
QUOTE(saldainia @ 2007 09 24, 09:49)
Saldainia ipakavai save ,labai graziai
QUOTE(myte @ 2007 09 24, 11:03)
dvi sumegztos, užmetimas; grįžtam blogojom, tada pradedam nuo užmetimo, dvi sumegztos (kad neskersuotų). O kraštui tiesiog surenkam akis, numezgam vieną eilę, po to pridedam kas antrą akį po vieną, grįžtam blogojom, kitoj eilėj dar pridedam kas dvi akys ar kas trys.Kuo tankiau pridėsim, tuo labiau "garbanosis".
Ačiū
Matosi, kad raštelis paprastas, nu bet atrodo tai Aš esu panašiu raštu nėrus vieną skraistę, bet turbūt ardysiu, nes man pats jos modelis nepatinka Reiks prieš ardant įdėt pasirodyt
QUOTE(Gitta @ 2007 09 24, 10:58)
Ačiū
Matosi, kad raštelis paprastas, nu bet atrodo tai Aš esu panašiu raštu nėrus vieną skraistę, bet turbūt ardysiu, nes man pats jos modelis nepatinka Reiks prieš ardant įdėt pasirodyt
Rastelis is ties grazus, bet man jau pabodes... pernai tiek primezgiau ir pridalinau visoms, kad jau siemet pradejau kitokiu rasteliu (5 akys is 5) megsti... Irgi graziai atrodo...
QUOTE(bielra @ 2007 09 24, 13:15)
Rastelis is ties grazus, bet man jau pabodes... pernai tiek primezgiau ir pridalinau visoms, kad jau siemet pradejau kitokiu rasteliu (5 akys is 5) megsti... Irgi graziai atrodo...
galvoju šitą pabandyt. O kaip iš tikrųjų reikai? 5 sumegzgi, iš tos vienos vėl 5 išmezgi ir taip visa eilė? o grįžt po to blogosiomis? Jei nesunku, papasakok.
QUOTE(myte @ 2007 09 24, 13:43)
galvoju šitą pabandyt. O kaip iš tikrųjų reikai? 5 sumegzgi, iš tos vienos vėl 5 išmezgi ir taip visa eilė? o grįžt po to blogosiomis? Jei nesunku, papasakok.
Butent taip kaip pasakei , tik mezgant 3 eile, tris akis ismezgu gerai ir tada vel po 5, gale tuomet lieka 2... Vakare pameginsiu nuotrauka ikelti...
baqndžiau... neįkertu kaip iš tų 5 sumegztų 5 išmegzty. man kažkaip ne akys ant virbalo gaunasi, o siūlas apsisuka
QUOTE(myte @ 2007 09 24, 16:34)
baqndžiau... neįkertu kaip iš tų 5 sumegztų 5 išmegzty. man kažkaip ne akys ant virbalo gaunasi, o siūlas apsisuka
tas akis reikia ne tik užmesti, bet išmegzti per tą pačią skylutę, aš kol išmokau, traukiojau su vašeliu
QUOTE(myte @ 2007 09 24, 16:34)
įkišiu ir aš savo trigrašį aš tai taip sumezginėju - sumezgu 5 akis gerąja akimi,nenukeliu jų nuo virbalo, toliau darau vieną užmetimą,vėl išmezgu tas visas akis gerai, vėl užmetimas ir dar kartą sumezgu visas akis gerai ir tada nukeliu sumegztas akis nuo virbalo - tikiuosi, kad ką nors suprasi