Nu va mum gydytoja Lesciova 2007-09-20 padejo ateiti i si pasauli ,ir tikrai galiu apie ja pasakyti tik gerus atsiliepimus. Mum teko daryti planini cezari,tai tikrai viskas praejo labai sklandziai, as likau patenkinta viso personalo darbu, o gydytoja tai ir po to kiekviena diena aplankydavo mus su mazyle Galiu pasakyt,kad jei tektu gimdyt dar karta tik pas gydytoja Lesciova
Pries gera menesi teko gimdyti pas gyd. J. Lesciova. Nuvykau i ligonine su mintim, kad gimdysiu pati, bet gimdymo eiga nevyko sklandziai, o ir mazius buvo nemazas, teko dayrti cezari Ir galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius apie gydytoja Labai maloni, viska paaiskina, komentuoja, palaike sunkia minute. Ji tikra profesionale - numato savo veiksmus keleta valandu i prieki ir tu jautiesi jos rankose tikrai ramus ir nereikia sukti galvos - ar gerai daktarai daro, ar jau laikas, ar dar nelaikas, gal taip reikejo ar kitaip...
As be galo laiminga, kad papuoliau pas tokia nuostabia gydytoja Nes uzdelsus galejo baigtis kaip toj Kretingoj, situacija buvo analogiska..
Daugiau tokiu gydytoju musu ligoninese!
As be galo laiminga, kad papuoliau pas tokia nuostabia gydytoja Nes uzdelsus galejo baigtis kaip toj Kretingoj, situacija buvo analogiska..
Daugiau tokiu gydytoju musu ligoninese!
tikriausiai nepamaisys ir mano nuomone cia tos,kurios labai giria Lesciova lai nesupyksta,taciau man taip jau nutiko. Apie Lesciova teko tikrai girdeti daug geru atsiliepimu,todel ir as nusprendziau pas ja gimdyti,mano lelius sedejo,todel susitariau del cezario,aisku ji paskyre diena,kuria pati budejo,sake,kad taip gales mane dazniau aplankyti ir priziureti :)Viskas atrode puiku,atvykome sutartu laiku,paruosimas cezariui, spinaline nejautra,ir girdziu Lesciovos zodzius -"na jau galim pjauti" ir ka jus galvojat, pasirodo per anksti pradejo mane operuot,koju jau nejauciau,todel is skausmo jau nebegalejau nusokti nuo stalo,nes tikrai taip buciau ir padariusi aisku pradejau verkti,aimanuoti,kateteris jau buvo istrauktas,tai dar doze gavau ne i nugara,bet i rankos vena,po to jau nebejauciau nieko,taciau tas skausmas,kai pradejo gyva mesineti ilgai dar isliko. Aciu Dievui operacija,iskyrus si"menkuti nesusipratima" praejo sklandziai. kai nuveze i palata,Lesciova atejo tik viena karteli,kaip manot ko? ogi pasiimti pinigu nors gulejau 7 dienas,daugiau nei karto nepasirode,bent pasiteirauti,kaip jauciuos.Tai stai ir tartis su gydytojais ir moketi pinigus ne visada verta Visikiti gydytojai bei akuseres,kuriems nedaviau ne cento, buvo begalo malonus ir demesingi,deja,tik ne Lesciova. Taigi,sekmes renkantis gydytojus
na daktarai juk ne dievai ,tiesa.gal pasitaike kad nuskausminamuju dozė tau netiko,kad organizmas sunkiai isisavina.man taip visada buna su stomotologu-vaistai suveikia tada kai baibia taisyti,tai dabar visur sakau kad reikia palaukt ilgiau ir jokiu problemikiu
siaip galiu pasakyti kad spinaline nejautra duoda juk ne operuojantis gydytojas , o anesteziologas..... taves aisku paklause ar jauti kojas , tu pasakei kad ne, todel ir pradejo operacija..cia manau dar reikejo palaukti pakol vaistai suveiks...
laikykis
na as gimdziau pirma mergina pas ja tai labai noriu ir antra leliuka ...
laikykis
na as gimdziau pirma mergina pas ja tai labai noriu ir antra leliuka ...
QUOTE(Kuklioji @ 2007 10 29, 16:11)
tikriausiai nepamaisys ir mano nuomone cia tos,kurios labai giria Lesciova lai nesupyksta,taciau man taip jau nutiko. Apie Lesciova teko tikrai girdeti daug geru atsiliepimu,todel ir as nusprendziau pas ja gimdyti,mano lelius sedejo,todel susitariau del cezario,aisku ji paskyre diena,kuria pati budejo,sake,kad taip gales mane dazniau aplankyti ir priziureti :)Viskas atrode puiku,atvykome sutartu laiku,paruosimas cezariui, spinaline nejautra,ir girdziu Lesciovos zodzius -"na jau galim pjauti" ir ka jus galvojat, pasirodo per anksti pradejo mane operuot,koju jau nejauciau,todel is skausmo jau nebegalejau nusokti nuo stalo,nes tikrai taip buciau ir padariusi aisku pradejau verkti,aimanuoti,kateteris jau buvo istrauktas,tai dar doze gavau ne i nugara,bet i rankos vena,po to jau nebejauciau nieko,taciau tas skausmas,kai pradejo gyva mesineti ilgai dar isliko. Aciu Dievui operacija,iskyrus si"menkuti nesusipratima" praejo sklandziai. kai nuveze i palata,Lesciova atejo tik viena karteli,kaip manot ko? ogi pasiimti pinigu nors gulejau 7 dienas,daugiau nei karto nepasirode,bent pasiteirauti,kaip jauciuos.Tai stai ir tartis su gydytojais ir moketi pinigus ne visada verta Visikiti gydytojai bei akuseres,kuriems nedaviau ne cento, buvo begalo malonus ir demesingi,deja,tik ne Lesciova. Taigi,sekmes renkantis gydytojus
na man buvo su je ta pati situacija bet jos nekaltinu kai pradejo jau pjauti as surekiau kad jauciu kaip pjaunat tada tik pamenu kad gavau greitai bendra narkoze ir ir pabudau jau po visko bet ji buvo rupestinga daznai ateidavo pries ir po
QUOTE(etynsur @ 2007 12 06, 14:27)
na man buvo su je ta pati situacija bet jos nekaltinu kai pradejo jau pjauti as surekiau kad jauciu kaip pjaunat tada tik pamenu kad gavau greitai bendra narkoze ir ir pabudau jau po visko bet ji buvo rupestinga daznai ateidavo pries ir po
tai va cia ir esme,kad pas mane neuzejo nei karto,nors pragulejau 7 dienas ir pries tai minejo,kad darys cezari butent ta diena kuomet ji budi,kad galetu pati mane priziuret. Taciau pasiemus pinigus dingo kaip i vandeni,nors ir daznai girdedavau jos balsa uz palatos duru,bet iki manes uzsukti, turbut, pasirode pernelyg sudetinga
Sveikutes,
Labai buciau dekinga, jei ir man atsiustumet Lesciovos tel. nr. i AZ.
O be to dar noreciau pasiteirauti kokia cia tvarka dabar yra, jei as gyvenu Silainiuose, tai galiu eiti pas bet kuri ginekoliga i bet kuria poliklinika ar ligonine ir nereikia moketi jokiu pinigeliu?
O be to dar noreciau pasiteirauti kokia cia tvarka dabar yra, jei as gyvenu Silainiuose, tai galiu eiti pas bet kuri ginekoliga i bet kuria poliklinika ar ligonine ir nereikia moketi jokiu pinigeliu?
QUOTE(muskietininke @ 2007 12 25, 20:12)
Sveikutes,
Sveika, jei zadi gimdyt nesusitarus tai niekam nieko moket nereikia
Sveikutes,kol kas lankausi pas Lesciova poliklinikoj ir i nieka kita jos nekeisciau... Greitai teks susidurti su ja ligoninej (gimdymas po menesio),tai ivertinsim ir kita daktares puse,bet tikrai nemanau,jog ja nusivilsiu,nes tai zmogus,kuriuo tikrai labai pasitikiu...
Sveikos merginos , matau geru atsiliepmui apie gyd.Liesciova. turiu visom mamytem gimdziusiom pas ja pasiulyma, padaryti dovanele. surinkti visu vaikuciu foto kuruos ji prieemusi ir sudeti i viena plakata aisku per vidury ideti jos foto. ir padovanoti jai . manau butu labai grazi ir padeka nuo visu ir dovana. manyciau reiketu vaikucio foto ir vardo ir kelintais gimes po nuotraukyte?
gal prisijunksi? foto laukciau e-mail. ir jai zinai kas daugiau galetu noretu prisijunkti laukiu visu norinciu
gal prisijunksi? foto laukciau e-mail. ir jai zinai kas daugiau galetu noretu prisijunkti laukiu visu norinciu