Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

nu nežinau apie tokius įspūdžius nieko...dabar lankausi, gimdykloje man tonus leliuko matuoja, visur švaru. gal tikrai ir buvo kada taip, bet mane būten prieš kelis metus gimdžiusios labiau paskatino šią ligoninę rinktis, ir daktarę Leščiovą. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 20:16)
Kiek teko girdėt apie II ligoninę, tai iš viso buvo vien neigiami atsiliepimai. Moterys pasakojo, kad ten ir gydytojai ne itin diskretiški, ir priežiūros nulis, o akušerinio skyriaus  ne tik sienomis tarakonai bėgioja, bet ir kriauklėse, šiukšliadėžėse jų pilna doh.gif  Neįsivaizduoju, kaip galima tokiomis sąlygomis gimdyt ir vaikučius laikyt. Gal dabar situacija pasikeitė. Čia įspūdžiai poros metų senumo.

na as ten gimdziau, tai tarakonu tikrai palatoje nei vieno neaptikau doh.gif , o zmoniu diskretisku ar ne visur galima sutikti, negalima sakyti, kad toj ligoninej vien neigiami atsiliepimai, kaip ir visur kitur, nera taip kad butu i viena vieta surintas pacias geriausias personalas, visur visko pasitaiko, tiesiog ir sitoj ligoninej buvo maloniu akuseriu ir ne...o gyd lesciova puiki daktare wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau daug šaunių atsiliepimų apie gyd. Leščiovą.
O ką galėtumėte pasakyti apie gyd. L. Kavoliūnienę? ax.gif Kaip įmanoma su ja susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(E&E @ 2007 06 14, 12:40)
na as ten gimdziau, tai tarakonu tikrai palatoje nei vieno neaptikau  doh.gif , o zmoniu diskretisku ar ne visur galima sutikti, negalima sakyti, kad toj ligoninej vien neigiami atsiliepimai, kaip ir visur kitur, nera taip kad butu i viena vieta surintas pacias geriausias personalas, visur visko pasitaiko, tiesiog ir sitoj ligoninej buvo maloniu akuseriu ir ne...o gyd lesciova puiki daktare  wub.gif

Aš kalbu tik tai, ką girdėjau iš ten gimdžiusių prieš keletą metų. Pati niekada toj II ligoninėj net buvus nesu, tai negaliu tų kalbų nei paneigti, nei patvritinti. TAčiau tokie gandai mano ausis pasiekė ne iš vienerių ir ne iš dviejų lūpų g.gif
Atsakyti
Nežinau, ką šios dvi gydytojos turi bendro su tarakonais, bet kiek kartų teko vaikščioti ligoninės koridoriais, apžiūrinėti palatas, tai nei tarakonų, nei kitų parazitų pastebėti neteko. Remontas gal būtų neprošal, bet ne "euroremontas" lemia aptarnavimą ir rūpestį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 14, 18:51)
Aš kalbu tik tai, ką girdėjau iš ten gimdžiusių prieš keletą metų. Pati niekada toj II ligoninėj net buvus nesu, tai negaliu tų kalbų nei paneigti, nei patvritinti. TAčiau tokie gandai mano ausis pasiekė ne iš vienerių ir ne iš dviejų lūpų  g.gif

na tai kam pliotkini nesamones jei nesi pati buvus blush2.gif turetu but geda sitaip elgtis.kazkas mate kazka sake,nebuvai nematei tai ir neliezuvauk kaip sena boba nono.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2007 06 29, 14:58)
na tai kam pliotkini nesamones jei nesi pati buvus blush2.gif turetu but geda sitaip elgtis.kazkas mate kazka sake,nebuvai nematei tai ir neliezuvauk kaip sena boba nono.gif

lotuliukas.gif cia tai gerai pastebeta. Beje pati ten ir gulejau pora savaiciu, tai tikrai visur svaru ir tvarkinga ir jokiu parazitu niekur ne kvapo nebuvo. Kiekviena diena personalas valineja dulkytes ir priziuri tvarka. Aisku remontas seniai darytas, bet kam tai ne esme, tai viskas tiesiog puiku. Kam reikia modernumo ir nauju remontu, tai sito cia neras.
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2007 07 16, 12:38)
lotuliukas.gif cia tai gerai pastebeta. Beje pati ten ir gulejau pora savaiciu, tai tikrai visur svaru ir tvarkinga ir jokiu parazitu niekur ne kvapo nebuvo. Kiekviena diena personalas valineja dulkytes ir priziuri tvarka. Aisku remontas seniai darytas, bet kam tai ne esme, tai viskas tiesiog puiku. Kam reikia modernumo ir nauju remontu, tai sito cia neras.

sutnku su tavim pati ten gulejau 2 sav thumbup.gif jokiu parazitu ten nera schmoll.gif
Atsakyti
J.Lesciova superine gydytoja!!! thumbup.gif
Lankiausi pas ja viso nestumo metu, gimdziau pas ja, tiesa galu gale prireike cezario kuri taip pat ji padare.
Tikrai gera gydytoja, puiki, maloni moteris!
Galiu pasakyt, kad pasiilgsiu jos, nes buvom labai susibendrave... ax.gif
Papildyta:
Beje, jokiu tarakonu ar kitu parazitu per dvi praleistas ten savaites nesutikau! lotuliukas.gif
Atsakyti
Man dar tik pati pradzia smile.gif Septinta savaitele prasidejo,bet jau teko apsilankyti pas gydytoja Lesciova.Ejau,kad patvirtintu sita gera naujiena.Numeri suzinojau is bendradarbes,tai pasiskambinau ir susitariau del priemimo.Gydytoja man begalo patiko.Dziaugesi kartu su manimi.Labai issamiai viska paaiskino ir neeme nei vieno lituko...As likau labai ja patenkinta.super daktare rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galetumete atsiusti gyd. Lesciovos telefono nr., nes noreciau pas ja tartis gimdyti. Dekoju.
Atsakyti
daktare Lesciova tai tikrai fainulka,as pas ja gimdziau tai nenusivyliau.bet nesusitarus tai manau bet kur sunku,nes elgesys is patirties galiu pasakyt visiskai kitoks,ir is vis jei tik yra galimybes tarkites su patyrusiais gydytojais kad tik sugebetu profesionaliai priimti jusu stebukla....
Atsakyti