pagimdziau pries gera menesi pas gyd.Lesciova.viskas super.atleke pas mane vidury nakties.rupinosi puikiai.kalbino,ramino,viska aiskino kas ir kodel.labai demesingai padejo ateiti i si pasauli musu pagrandukui.didelis jei aciu.
p.s negaila nei vieno cento kai esi uztikrinta kad tavim ir tavo kudikeliu bus pasirupinta nuosirdziai ir su meile naujai gyvybei
Gal galėtumėt atsiųsti gyd. Leščiovos mob. telefono numerį į a.ž. . Būčiau labai dėkinga .
QUOTE(katukas @ 2007 04 25, 13:29)
Gal galėtumėt atsiųsti gyd. Leščiovos mob. telefono numerį į a.ž. . Būčiau labai dėkinga .
Telefoniuką jau turiu , belieka susipažinti su šia gydytoja .
tikuosi ji tau patis,man tai super.sia savaite jau pas ja buvau pirmamapsilankymui po gimdymo,tai kaip be butu keista apziuros metu nieko nepajutau. gydytoja labai svelni.ji turi tiek pasienciu,tiek nestukiu,o atsimena koki vardeli gimdykloj dukrytei davem.saunu.man patinka tokie demesingi zmones
Sveikutes, na ka ir as jau po gimdymo 9 dienos......Gimdziau pas gydytoja Lesciova.....likau labai labai patenkinta.....gimdymas pats neprasidejo, tai skatino mane, aisku gimdziau su epiduru, tai kanciu tikriausiai patyriau netiek jau ir daug...nors vaitojau vaitojau....bet gydytoja visada su sypsena nuramindavo, padrasindavo mane.....stumimo metu turbut dar klaikiau atrodziau, taciau visi mazybiniai zodeliai ir sypsena gydytojos veide labai labai padejo....po viso gimdymo, pasirodo man buvo priaugusi plaventa prie gimdos, taciau gydytoja iskarto pasake kas gali buti, ko laukti ir pan......na va jau 9 dienos po gimdymo, taciau tikiuosi, kad per gimdyma padaryta revizija bus paskutine, nereiks jokiu abraziju.....zodziu dziaugiuosi, kad yra tokiu gydytoju, kaip Lesciova...istikruju labai siltas, artimas zmogutis....jauciau jos rupesteli tiek pries gimdyma kai gulejau ligonineje, tiek jo metu.....esu laiminga, kad mano suneli prieme butent si gydytoja....
JI TIKRA SAUNUOLE
labas
o gal galit parasyti kaip sita gydytoja atrodo?
nezinau ar butent sia gydytoja zinau 2 ligonineje .
labai aciu
o gal galit parasyti kaip sita gydytoja atrodo?
nezinau ar butent sia gydytoja zinau 2 ligonineje .
labai aciu
QUOTE(katukas @ 2007 04 27, 12:54)
Sveiki,
Gal galima butu gauti telefona sios gydytojos, noreciau ir as susitrati del konsultacijos...
as irgi labai noreciau telefoniuko sios gydytojos
is anksto labai dekoju
is anksto labai dekoju
QUOTE(katukas @ 2007 04 27, 12:54)
gal galetum ir man atsiuti
Aciu
Aciu moteriskes, jau turiu telefoniuka, bandysiu tartis
Kiek teko girdėt apie II ligoninę, tai iš viso buvo vien neigiami atsiliepimai. Moterys pasakojo, kad ten ir gydytojai ne itin diskretiški, ir priežiūros nulis, o akušerinio skyriaus ne tik sienomis tarakonai bėgioja, bet ir kriauklėse, šiukšliadėžėse jų pilna Neįsivaizduoju, kaip galima tokiomis sąlygomis gimdyt ir vaikučius laikyt. Gal dabar situacija pasikeitė. Čia įspūdžiai poros metų senumo.