Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

sveikutes planuoju gimdyti pas gydytoja L. Kavoliuniene, ka galetumete apie ja pasakyti:) aciu uz informacija:)
Atsakyti
QUOTE(jaunairgrazi @ 2007 02 12, 11:03)
sveikutes planuoju gimdyti pas gydytoja L. Kavoliuniene, ka galetumete apie ja pasakyti:) aciu uz informacija:)

Sveikute,
as pries menesi pagimdziau butent pas sia gydytoja. ir ka galiu pasakyti - puiku. Gydytoja pakankamai konkreti ir subtili. as pas ja lankiausi jau ir pries nestuma, todel jau zinojau kokia ji yra ir labai pasitikejau. manau, pasitikejimas cia labai svarbu. Kaip rase varlele, is sios gydytojos gali tiketis pagalbos ne tik gimdymo metu, bet ir po jo. Tavo pasirinkimas tikrai geras. Sekmingo gimdymo! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mininga: 17 vasario 2007 - 11:31
ir as pas lesciova buvau thumbup.gif dare nepalnuotai cezari. viskas ok. dabar dar karteli kartosiu ta pati nestuke.gif pas ja ax.gif
Atsakyti
Jei tektu gimdyt dar karta,tai tik pas gyd.Lesciova.Gimdziau du kartus abudu pas skirtingas gyditojas.Skirtumas tikrai didelis.Gyd.Lesciova tiesiog nuostabi,manau tokiu gyditoju yra nedaug. smile.gif
Atsakyti
As irgi jau susitariau gimdyti pas ja...lankysiuosi iki gimdymo irgi pas ja...nes gydytoja man labai labai patiko.....O gal galite pasakyti su kokiomis akuseremis ji dirba?
Atsakyti
Sveikos, as irgi prisijungsiu prie jusu. Mum jau 12 savaiciu. 4u.gif Labai ilgai galvojau kokia gydytoja pasirinkt. Sia savaite man pazystama pasiule gydytoja J. Lesciova tai susitariau ir iskart nuejau. Galiu pasakyt, kad man jinai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai dabar neabejoju, kad lankysiuos pas ja visa nestuke.gif ir gimdyt irgi noreciau pas ja. Bent jau kolkas mano tokia nuomone. 4u.gif Paziuresim kaip bus toliau. Tikiuosi jinai nepasikeis. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o kodel niekaas nekalba apie konkrecias sumas? VIsos moka pinigus, o kiek nesako... Man cezario nereikia, bet as jo noriu ir butent pas Lesciova (nes pas ja lankausi), jei rytoj taip nuspresim tai taip ir bus, bet KIEK man jai duoti??? Ir isviso, gal net nesitarti, nes as daugiau kaip 500Lt (ir tai laaabai sunkiai) duoti negaliu schmoll.gif nes paprasciausiai neturiu. Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Agute @ 2007 03 15, 00:07)
Sveikos,
o kodel niekaas nekalba apie konkrecias sumas? VIsos moka pinigus, o kiek nesako... Man cezario nereikia, bet as jo noriu ir butent pas Lesciova (nes pas ja lankausi), jei rytoj taip nuspresim tai taip ir bus, bet KIEK man jai duoti??? Ir isviso, gal net nesitarti, nes as daugiau kaip 500Lt (ir tai laaabai sunkiai) duoti negaliu  schmoll.gif  nes paprasciausiai neturiu. Ka daryt?

Sveika, apie kainas cia rase kitose temose, ir ligoninej kazkur yra kainorastis. O jei nori butent pas sita gydytoja tai as tavo vietoj tiesiai sviesiai jos ir paklausciau kiek kainuotu pas ja.
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2007 03 15, 13:44)
as kita savaite eisiu tai konkreciai ir klausiu - kiek man kainuos gimdymas pas Jus? tai tiek.... biggrin.gif

Skorpe, o pas ka tu eisi? Pas Lesciova gal? As eisiu pirmadieni, tai irgi paklausiu, paskui pasidalinsiu tuo, ka pavyks suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(Agute @ 2007 03 16, 01:48)
Skorpe, o pas ka tu eisi? Pas Lesciova gal? As eisiu pirmadieni, tai irgi paklausiu, paskui pasidalinsiu tuo, ka pavyks suzinoti.

aga as pas Lesciova.....kai ka suzinosi pasakyk-pasidalink informacija..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2007 03 16, 22:25)
aga as pas Lesciova.....kai ka suzinosi pasakyk-pasidalink informacija..... ax.gif

buvau siandien pas Lesciova, susitariau del cezario, bet del $ nepaklausiau blush2.gif bijojau, kad pasakys daugiau negu as galiu sau leisti.
Atsakyti
QUOTE(Agute @ 2007 03 20, 23:44)
buvau siandien pas Lesciova, susitariau del cezario, bet del $ nepaklausiau  blush2.gif  bijojau, kad pasakys daugiau negu as galiu sau leisti.

o kodel tau cezaris?
Atsakyti