Labas
Gal kas turit ir galit i AZ atsiusti gydytojos L.Kavaliunienes telefono numeri?
Labuka, girdejau gerus atsiliepimus apie Lesciova, cia skaitau jie taip pat geri, tik kazkodel siais metais mazai atsiliepimu, gal kas turite ispudziu is siu metu
sveikos, as gimdziau pas gyd. Kavaliuniene begalo gera ir rupestinga , labai esam jai dekingi, pas sia gydytoja net nebaisu buvo nes ja pasitikejau
QUOTE(kirstukas29 @ 2012 07 29, 20:04)
Labuka, girdejau gerus atsiliepimus apie Lesciova, cia skaitau jie taip pat geri, tik kazkodel siais metais mazai atsiliepimu, gal kas turite ispudziu is siu metu
as pas ja gimdziau abu vaikiukus,tiksliau dare abu kart ji man cezari...man si gyd patinka...ir po pirmo zinojau kad eisiu tik pas ja, ir jei reiketu eiciau vel...sesei rekomendavau...nors jai ji nelabai patinka, bet ce jau nuo zmogaus priklauso...siaip nusiskudimu ja neesu girdejusi...rupinas ir palatos gyd gera skiria...jokiu bedu...
Labuka visoms gal kas galit gyd.Lesciovos numeriuka atsiusti? didelis ACIUUU
O aš gyd. Kavaliūniene labai nusivyliau. Gimdyti pradėjau su skatinamaisiais 8.00, o kadangi jos pamaina baigėsi 16val, matė, kad iki to laiko nepagimdysiu, tai tik tempė gumą daugiau nieko, kita gydytoja atėjusi iškart ėmėsi veiksmo, nes daug kas buvo nepadaryta. aišku, gal tai buvo dėl to, kad nieko nedavėme..
Sveikos merginos
turiu klausimeli kas lanketes pas gyd. Kavaliūniene, kaip jai atsidekoti uz vizitus,zadu pas ja lankytis del nestumo, kiek uz vizita butu duoti normalu gal AZ galit parasyt
turiu klausimeli kas lanketes pas gyd. Kavaliūniene, kaip jai atsidekoti uz vizitus,zadu pas ja lankytis del nestumo, kiek uz vizita butu duoti normalu gal AZ galit parasyt
laba
gimdizau abu pas Lesciova.super viskas.zinoma tariausi ir lankaiusi tik pas ja (siaip jau 10 metu tik pas ja vaikstau).galiu tik rekomenduoti.man ji kaip antra mama.o ir siaip II lig super.gulejau sau kaip tuzas su dama palatoj viskas super
gimdizau abu pas Lesciova.super viskas.zinoma tariausi ir lankaiusi tik pas ja (siaip jau 10 metu tik pas ja vaikstau).galiu tik rekomenduoti.man ji kaip antra mama.o ir siaip II lig super.gulejau sau kaip tuzas su dama palatoj viskas super
QUOTE(Audrita @ 2013 01 12, 22:55)
laba
o galima paklausti, kur pas ja vaikstot? ar ji dirba ir kokioj seimos klinkoj?
QUOTE(Intelektuale @ 2013 04 06, 08:27)
o galima paklausti, kur pas ja vaikstot? ar ji dirba ir kokioj seimos klinkoj?
Ne manęs klausėt, bet atsakysiu, nes irgi lankausi Ji dirba Garliavoje, Jonučių šeimos sveikatos centre ir Neries Krantinėje esančioje klinikoje.
QUOTE(cresta @ 2013 04 17, 16:44)
Ne manęs klausėt, bet atsakysiu, nes irgi lankausi Ji dirba Garliavoje, Jonučių šeimos sveikatos centre ir Neries Krantinėje esančioje klinikoje.
aha, susiradau info ir jau persirasiau i Neries krantines klinika ir jau netgi pas ja apsilankiau negaliu atsidziaugt