Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

QUOTE(cresta @ 2010 02 09, 17:33)
O tai gal kažkokių rimtų prižasčių turėjo neatvykti  g.gif  Nes vistiek, jei susitarei, tai šiaip sau nepasakytų, kad "negaliu ir viskas".  blink.gif

as irgi manyciau, kad kazkokiu priezasciu buvo, juk gydytoja irgi zmogus su, pas ja irgi gali ivykti visokiu nenumatytu atsitikimu sad.gif mano abu gimdymai buvo suplanuota data, nes veiklos jokios nebuvo, tai kviestis man neteko, atvaziavau, akda liepe;), bet mano drauges gimde pas Lesciova, tai pas visas be jokiu problemu atvaziavo, net nebudama Kaune 4u.gif
Atsakyti
Beje turiu dar viena klausimu, as jau pora karteliu buvau pas KOvaliuniene ir po antro vizito, ji man liepe uzsiregistruoti poliklininkoje ir lankytis ten, darytis visokius tyrimus ir panasiai..aisku man cia pirmas nestumas ir nelabai zinau ar cia taip turi buti, nes kazkaip galvojau, kad kokia daktare pasirenku, ten ir uzveda man nesciosios kortele, o cia gaunasi, kad dabar turesiu lakstyti per dvi daktares....ar cia taip visom buvo, kad pas Kovaliuniene moki pinigelius ir lankaisi tik seip?del prieziuros, padaro nuotraukyte, pasneka ir iki sekancio karto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimullee: 12 vasario 2010 - 11:45
gimdžiau prie jos. nesitarus. taip pakliuvo. labai rami ir delikati gydytoja. profesionali ir neleidžianti savęs išmušti iš vėžių. labai rami. viską atliko puikiai. esu labai patenkinta jos darbu...
Atsakyti
QUOTE(Rimullee @ 2010 02 12, 12:43)
Beje turiu dar viena klausimu, as jau pora karteliu buvau pas KOvaliuniene ir po antro vizito, ji man liepe uzsiregistruoti poliklininkoje ir lankytis ten, darytis visokius tyrimus ir panasiai..aisku man cia pirmas nestumas ir nelabai zinau ar cia taip turi buti, nes kazkaip galvojau, kad  kokia daktare pasirenku, ten ir uzveda man nesciosios kortele, o cia gaunasi, kad dabar turesiu lakstyti per dvi daktares....ar cia taip visom buvo, kad pas Kovaliuniene moki pinigelius ir lankaisi tik seip?del prieziuros, padaro nuotraukyte, pasneka ir iki sekancio karto...

nesupratau, kodėl per dvi?
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2010 02 19, 13:46)
nesupratau, kodėl per dvi?

NA kaip supratau is Kovaliuniene tai ji cia ir geros puses pasiule, nes pas juos labai brangus tyrimai, tai sako uzsiregistruok kur kitur pasidaryk tyrimus, tegul uzveda nesciosios kortele ir po menesiuko pasirodyti pas ja...tai va nuejau uzsiregistravau, gavau ta kortele ir tyrimus padare, ir be to dar tokia faina gine papuole, kad net svarstau ar nereikia pasilikti tik prie jos, nes koks tikslas lankytis pas dvi daktares??nors nezinau dar nes tik viena karta buvau ar ji kur kitur dirba, gal kur priimineja gimdymus, o jeigu ne tada teks planuotis pas KOvaliuniene, nu zodziu pati nezinau ko noriu...sakiau darysiu dabar taip, kaip liepe Kovaliuniene, cia lankysiuos, darysiuos tyrimuks, bet ir pas ja uzeisiu kai lieps.
Atsakyti
Sveikutės mamytės 4u.gif

Čia tik toks pastebėjimas dėl gydytojos pavardės - ne KOvaliūnienė, o KAvaliūnienė thumbup.gif Teko būti, kai su darb.kortelę prisegtą vaikščiojo, tai ir pastebėjau, kad jos tokia pavardė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cresta: 20 vasario 2010 - 16:13
SUPER DAKTARE!as nestumo metu lankiausi pas Lesciova visada pasitikdavo su nuotaika viska isaiskindavo papasakodavo iki smulkmenu,nieko as neduodavau,ir del gimdymo pasakiau kad noriu pas ja gimdyt 38 savaite ji pasake tai skambyk ir taip likau nezinioi ar atvazuos ar ne bet kai atejo metas gimdyt paskambinus jai ji pasake vazuok tegul paziuri kokia situacija ir as atvazuoju,kai atvaziavau i ligonine jau manes lauke budinti daktare buvo Lesciova paskambinus ir pasakius apie mane kad tokia atvazuos:) ir jau atejau i anta auksta (gimdykla)mane jau pasitiko Lesciova nereikejo net skambyti jai ji pati skambinosi domejosi,gimdyme labai padejo viskuo rupinosi nu super likau patenkinta ir ateidavo i palata aplankyt ir islydejo namo iki duru!
Atsakyti
man tai Lesciova gimdyma prieme ,o Kavoliuniene visas 5 paras po gimdymo mane priziurejo thumbup.gif abi daktares super thumbup.gif Lesciova net ismoke mane kaip per saremius taisiklingai kvepuot,drasino ir isgelbejo mano maziuka laiku padarydama Cp aciuks.gif
Atsakyti
merginos gal zinot kur dingus Lesciova? man jos labai reiktu... gal ji kur isvykus?
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 22, 22:37)
merginos gal zinot kur dingus Lesciova? man jos labai reiktu... gal ji kur isvykus?

Ji atostogauja vacation1.gif , siuo metu jos nera LT, bet sios savaites pabaigoje jau turi sugrizti smile.gif
Atsakyti
Man pas ją gimdyti neteko, bet bendrauti teko, labai rūpestinga maloni daktarytė, jeigu gimdysiu tai tik pas ją smile.gif Čia kalbėjau apie L. Kavaliūnienę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija01: 03 kovo 2010 - 21:25
as pati nei pas viena ju nesilankius,bet kadangi jau 3 kart guliu 2 ligonineje,tai apie abi jas esu girdejus labai daug geru atsiliepimu smile.gif visai nesupykciau jei patekciau gimdyt pas kuria nors is ju blush2.gif ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rimullee @ 2010 02 12, 12:43)
Beje turiu dar viena klausimu, as jau pora karteliu buvau pas KOvaliuniene ir po antro vizito, ji man liepe uzsiregistruoti poliklininkoje ir lankytis ten, darytis visokius tyrimus ir panasiai..aisku man cia pirmas nestumas ir nelabai zinau ar cia taip turi buti, nes kazkaip galvojau, kad  kokia daktare pasirenku, ten ir uzveda man nesciosios kortele, o cia gaunasi, kad dabar turesiu lakstyti per dvi daktares....ar cia taip visom buvo, kad pas Kovaliuniene moki pinigelius ir lankaisi tik seip?del prieziuros, padaro nuotraukyte, pasneka ir iki sekancio karto...

as irgi esu uzsiregistravus pas save poliklinikoje,ir ten uzvesta mano nesciosios kortele.pradzioje ir as norejau kad cia man viska vestu,bet daktare pasake,kad cia darytis tyrimus kainuoja labai daug,o kai siuncia is poliklinikos jie beveik visi nemokami,arba bent jau zymiai pigesni smile.gif o cia juk bet kada gali apsilankyti jei iskyla kokiu didesniu problemyciu ar klausimu smile.gif

user posted image
Atsakyti