as pati nei pas viena ju nesilankius,bet kadangi jau 3 kart guliu 2 ligonineje,tai apie abi jas esu girdejus labai daug geru atsiliepimu
visai nesupykciau jei patekciau gimdyt pas kuria nors is ju
Papildyta:
QUOTE(Rimullee @ 2010 02 12, 12:43)
Beje turiu dar viena klausimu, as jau pora karteliu buvau pas KOvaliuniene ir po antro vizito, ji man liepe uzsiregistruoti poliklininkoje ir lankytis ten, darytis visokius tyrimus ir panasiai..aisku man cia pirmas nestumas ir nelabai zinau ar cia taip turi buti, nes kazkaip galvojau, kad kokia daktare pasirenku, ten ir uzveda man nesciosios kortele, o cia gaunasi, kad dabar turesiu lakstyti per dvi daktares....ar cia taip visom buvo, kad pas Kovaliuniene moki pinigelius ir lankaisi tik seip?del prieziuros, padaro nuotraukyte, pasneka ir iki sekancio karto...
as irgi esu uzsiregistravus pas save poliklinikoje,ir ten uzvesta mano nesciosios kortele.pradzioje ir as norejau kad cia man viska vestu,bet daktare pasake,kad cia darytis tyrimus kainuoja labai daug,o kai siuncia is poliklinikos jie beveik visi nemokami,arba bent jau zymiai pigesni
o cia juk bet kada gali apsilankyti jei iskyla kokiu didesniu problemyciu ar klausimu