Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

Išsiunčiau savo mažosios foto Liumcikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija69 @ 2009 07 10, 14:09)
Manau kiekviena , kuri susidure su gyd. Jelena L. turi savo nuomone. As noreciau siai gyd. pasakyti dideli ACIU, kadangi jos deka siuo metu savo rankose laikau savo dukryte.
Per visa nestuma ji nei karto is manes nepareikalavo nei lito, visada buvo demesinga ir atidi. Jei isvykdavo visada oerspedavo ir palikdavo kt gyd.telfono nr.jei kas nenumatyto ivyktu.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif super gyd. ziurint mano akimis.

Sveikute,

Perskaiciau daug atsiliepimu apie gydytoja Lesciova. Planuoju gimdyti II ligonineje. Gal gakletum parasyti gydytojos mobilu. Didelis dekui.....
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2009 06 06, 14:21)

P.S. Beje, man irgi keista, kad tiek mažai atsiliepimų apie gydytoją Kavoliūnienę - vos keli... Argi, pas ją tiek mažai gimdančių mamyčių? Įdomu, kodėl?...

Sveikos,
dazniausiai mamytes raso kai buna blogai ar nusivilia, o va kai viskas gerai, tai dziaugiasi savyje smile.gif Todel ir buna blogu atsiliepimu daugiau nei geru rolleyes.gif
As beveik prie 2 metus gimdziau pas gyd. Kavoliūnienę ir nei puse zodzio negaliu pasakyti kazko blogo. Ji nuostabi, rupestinga ir l.maloni gydytoja. Turejau problemu iki gimdymo, tai bedrauti teko nemazai ir ji man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(villip75 @ 2009 09 03, 20:17)
Sveikute,

Perskaiciau daug atsiliepimu apie gydytoja Lesciova. Planuoju gimdyti II ligonineje. Gal gakletum parasyti gydytojos mobilu.  Didelis dekui.....

Sveikutė 4u.gif

Parašiau až 4u.gif
Atsakyti
As lankausi pas gyd.Leščiova, labai maloni moteris, ismananti savo darba...man labai patiko jinai..lankysiuos ir toliau ir gimdysim pas sia gyd 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios, visai pamirsau ideti finali darbely..
iskart galiu pasakyti kad ne mano vienos nuoplenas prasiau i pagalba dar vienos mamytes tai darbukas baiktas ir as labai tikuosi kad 2 ligoninei pas daktare kabes ant sienos smile.gif)) kiek sulaukiau nuotraukyciu tiek kad ir mus labai ne daug bet vistiek grazu o daktares veide sviete labai didele sypsena /// labai aciu visom prisidejusiom ir susiruosiusm atsiusti foto ir aiksu islaukusius galinio rezultato ...
user posted image
Atsakyti
Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip grazu, kokie vaikuciai visi grazus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija69 @ 2009 10 25, 17:37)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip grazu, kokie vaikuciai visi grazus.  biggrin.gif

Pritariu wub.gif , labai grazu thumbup.gif gaila kad negalima dideles nuotraukos atsidaryt paziuret
Atsakyti
aha, labai gražu, ale vat norėtūsi idesnę apžiūrėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2009 10 16, 12:22)
sveikos, mielosios, visai pamirsau ideti finali darbely..
iskart galiu pasakyti kad ne mano vienos nuoplenas prasiau i pagalba dar vienos mamytes tai darbukas baiktas ir as labai tikuosi kad 2 ligoninei pas daktare kabes ant sienos smile.gif))  kiek sulaukiau nuotraukyciu tiek kad ir mus labai ne daug bet vistiek grazu o daktares veide sviete labai didele sypsena /// labai aciu visom prisidejusiom ir susiruosiusm atsiusti foto ir aiksu islaukusius galinio rezultato ...

is sito parasymo sprendziu, kad daktarei buvo itekta... Bet kad ji nieko negavo... Kaip suprasti?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2009 10 27, 11:32)
is sito parasymo sprendziu, kad daktarei buvo itekta... Bet kad ji nieko negavo... Kaip suprasti?

Kaip??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muskietininke @ 2009 10 27, 14:09)
Kaip???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ir as noreciau suzinoti... Pirmadieni snekejau su daktare, isisnekejom apie vaikus, tai sakau mano vyresnisis yra ant jums padavanuoto atviruko... o ji man kokio, jokio atviruko negavau... nezinojo ji isvis apie ka kalbu...
Atsakyti