Sveikutes gal kuri turite cia daugumos isgirtos akuseres Linutes numeriuka? noreciau pasiskambinti ir susitarti del gimdymo
galite parasyti i az, busiu labai dekinga
QUOTE(EZUIKA @ 2009 05 12, 16:52)
Sveikutes gal kuri turite cia daugumos isgirtos akuseres Linutes numeriuka? noreciau pasiskambinti ir susitarti del gimdymo
Tai negi taip niekas ir neturite Linutes numeriuko? kaip man tada susitarti su ja del gimdymo?
QUOTE(linksmuoliukas @ 2009 05 12, 16:18)
gal kas užsuksit i šią temukę jau gimdžiusios pas gydytoją Kavaliūnienę? labai laukiu pasisakymų apie ją, kadlabai rūpestinga žinau, o kaip profesionalumas, nes komentarų labai mažai, tai vadinasi mažai kas ir gimdo pas ją.....kažin kodėl?
Aš gimdžiau pas Kavaliūniene. Dėl sveikatos man reikėjo cezario, todėl tariausi su ja asmeniškai. Operacija praėjo gerai, nei jos metu, nei po jos jukių komplikacijų nebuvo Man ši gydytoja tikrai patiko, manau savo darba atliko gerai. Šiuo atveju gi viskas nuo jos priklausė, aš tik gulėjau ant operacinės stalo ir drebėjau.. (ir susiuvo gražiai) Kitą leliuką turbut irgi pas ją gimdyčiau.
sveikos, ikeliu remio karkasa, pasiziureti ir pasakyti ar gerai dar darbukas nebaiktas, dar uzpildysiu , bet jum parodau kad tikrai kazka darau o ne siaip sedziu, termina skelbiu iki birzelio galo, gal dar atsiras norinciu junktis tai paskubes ))
Papildyta:
trecios eiles pirmo berniuko mamyte, gal jai matys lai atsiliepe neturiu mazojo duomenu
Papildyta:
trecios eiles pirmo berniuko mamyte, gal jai matys lai atsiliepe neturiu mazojo duomenu
O tai ką tik tiek tų nuotraukyčių....
gal visgi atsiųsiu ir aš saviškės.
Čia Leščiovos vaikučiai ane, neklystu lyg
gal visgi atsiųsiu ir aš saviškės.
Čia Leščiovos vaikučiai ane, neklystu lyg
tikiuos kad ne visi as beveik pati pirma siunciau kai tik parasete . ieskojau gal pora valandu nuotrauku normaliu nuotrauku. (2 vaikai) kaskodel ner nei vieno .. tikiuos kad atsiras...
Kaip smagu kad sulaukem pagaliau "plakato projekto". As saviski matau
tai kaip suprantu ce ne visi i ta plakateli pateks ar kaip?
siusti foto vaikiuko gimusio ar jau paaugusio galima?
siaip mintis gera ir reiektu visus sudeti o ne tai kad atranka daryt
noreciau daugiau info i az kur ir ka siusti
siusti foto vaikiuko gimusio ar jau paaugusio galima?
siaip mintis gera ir reiektu visus sudeti o ne tai kad atranka daryt
noreciau daugiau info i az kur ir ka siusti
man irgi priminikit kur siusti foto reikia?
tinginiuke musu vaikai gime ta pacia diena, tik metu skirtumas
tinginiuke musu vaikai gime ta pacia diena, tik metu skirtumas