Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

QUOTE(kristina_x @ 2008 12 28, 20:29)
Noriu pasidalinti patirtimi apie Kavoliuniene ir Lesciova 4u.gif
Pas Kavoliuniene gulejau patologiniam skyriui del placentinio kraujavimo.Pasirode gera rupestinga thumbup.gif

Labai laukčiau dar atsiliepimų apie Kavoliūnienę. ax.gif Norėčiau pas ją gimdyt, bet beveik nerandu info apie šią gydytoją...
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 12 30, 15:34)
Labai laukčiau dar atsiliepimų apie Kavoliūnienę.  ax.gif Norėčiau pas ją gimdyt, bet beveik nerandu info apie šią gydytoją...

aš pas ją gimdžiau ką tik ir likau labai patenkinta. Tariausi. Viso gimdymo metu buvo šalia, rūpinosi, prižiūrėjo, viską aiškino, pasakojo - kas vyksta, ką daro, kodėl daro. Palaikė ir už rankos, ir ramino, ir guodė, ir vadovavo, ir dėmėsį reikiamu metu mano išlaikė. Pagimdžiau per antrą stūmimą, neplyšau.

Tikrai gera gydytoja, kasdien lankė, vėl viską aiškino, apžiūrinėjo. jokių priekaištų, tik padėka.
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2008 12 16, 14:08)
Nepatinka man Lesciova. Cia vienas is zmoniu tipu , kuri stengiasi visiems buti gera, bet iki tam tikros ribos. Jei susiprotesi ir "palepinsi" gydytoja, tada ji net ant blakstienu stoves o jei ne . Ivyksta perversmas, kurio visai atrodo ir nesitikejai!!!!!!!!!!!!

Mano patirtis visiskai kitokia. Super zmogus ir gydytojas!
Nei kartelio, nei vienos uzuominos nebuvo is jos puses, nors dovaneles nei vienos negavo is manes viso nestumo metu iki pat gimdymo.
QUOTE(muskietininke @ 2008 12 17, 19:13)
Nu nezinau, man tai taip nebuvo  g.gif As per visa nestumo prieziura nedaviau jai net saldainiu dezutes ir viskas buvo taip pat, visada viska paaiskina, pataria, nuramina ir niekaip neparode, kad tu man ka nors duok  thumbup.gif  o atsidekojom tik po gimdymo ir net ne iskart, o po poros dienu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambinoo: 03 sausio 2009 - 17:13
QUOTE(Isila @ 2008 12 31, 13:06)
aš pas ją gimdžiau ką tik ir likau labai patenkinta. Tariausi. Viso gimdymo metu buvo šalia, rūpinosi, prižiūrėjo, viską aiškino, pasakojo - kas vyksta, ką daro, kodėl daro. Palaikė ir už rankos, ir ramino, ir guodė, ir vadovavo, ir dėmėsį reikiamu metu mano išlaikė. Pagimdžiau per antrą stūmimą, neplyšau.

Tikrai gera gydytoja, kasdien lankė, vėl viską aiškino, apžiūrinėjo. jokių priekaištų, tik padėka.

Ačiū, Isila. 4u.gif Smagu girdėt gerus žodžius apie šią gydytoją. Norėčiau, kad ir man taip sklandžiai viskas praeitų...
Atsakyti

labutis smile.gif gal kas galetu parasyt man Lesciovos nr i AZ? buciau dekinga lb 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O gal kas zinot kaip ten tas plakatas su vaikuciu nuotraukom Lesciovai? Dar nepadarytas? ax.gif
Atsakyti
ir mane domina tos nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 12 31, 15:06)

drinks_cheers.gif
As taip pat gimdziau pas gydytoja L.Kavoliuniene, ir likau labai, labai patenkinta. Nuostabi gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2008 12 16, 15:08)
Nepatinka man Lesciova. Cia vienas is zmoniu tipu , kuri stengiasi visiems buti gera, bet iki tam tikros ribos. Jei susiprotesi ir "palepinsi" gydytoja, tada ji net ant blakstienu stoves o jei ne . Ivyksta perversmas, kurio visai atrodo ir nesitikejai!!!!!!!!!!!!

o konkreciau galima?

nes as pas ja lankiausi nuo vidurio nestumo ir nesu davusi nei cento, bet prieziura buvo superine. uz gimdyma atsiskaiciau, bet buvau su ja susitarusi, tai jau cia savaime aisku, kad reiks atsiskaityti.

reikio eiti pas Morkuniene ir centro poliklinikos va ten tai pinigas stebuklus daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievukas22 @ 2009 02 13, 11:43)
drinks_cheers.gif
As taip pat gimdziau pas gydytoja L.Kavoliuniene, ir likau labai, labai patenkinta. Nuostabi gydytoja thumbup.gif

Ačiū, Ievuk22, už pasisakymą. Ar tareisi su gydytoja, ar patekai pas ją atsitiktinai? Ar neprireikė Cezario pjūvio?
Atsakyti
O as Lesciova noriu pagirt... jei ne ji nezinia kaip butu mum su braskyte baigesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2009 02 19, 19:30)
O as Lesciova noriu pagirt... jei ne ji nezinia kaip butu mum su braskyte baigesi 4u.gif

lygiai tą patį galėčiau pasakyti.Dukrytė buvo susivijus į virkštelę-smaugėsi...o viskas baigėsi be operacijos ir be plyšimų,nors mažylė buvo beveik4kg.ir 57cm.ūgio.Super thumbup.gif gydytoja ir taip faina,švelni... thumbup.gif
Atsakyti