Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

QUOTE(_Jurga_ @ 2008 11 24, 16:28)
Atsiprašau, kad ne į temą, bet ar tas Vilijampolės sveikatos centras dar neužsidarė?Nes direktorė dirba kitoj poliklinikoj, ar tik ją pavarė iš ten.Aš apie Arlauskienę kalbu.

Arlauskienė pati išėjo neapsikentusi betvarkės mirksiukas.gif O sveikatos centras dirba ir toliau. Ir Leščiova ten tebedirba.
Atsakyti
QUOTE(GiVi @ 2008 11 25, 12:30)
Arlauskienė pati išėjo neapsikentusi betvarkės mirksiukas.gif O sveikatos centras dirba ir toliau. Ir Leščiova ten tebedirba.

Oi, kokia ji arogantiška paršė buvo...Kaip elgėsi su ligoniai, kokiu tonu kalba...Kai pamačiau, kad atsibeldė į tą polikliniką, kur mes išėjom iš jos poliklinikos, tai čiut nenugriuvau...Ten jau kietą laužt atėjo... doh.gif Mano kortelės neatidavė, kai pasiuntinys su prašymu iš poliklinikos nuėjo, o ten buvo labai svarbūs tyrimai.
Sorry, kad apteršiau temą... ax.gif
Atsakyti
temukė kažkur toli toli. O man taip norisi apie gyd. Leščiovą naujų pasisakymų išgirsti. Užsirašiau pas ją poliklinikoj kitą savaitę eisiu....
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2008 12 16, 10:46)
temukė kažkur toli toli. O man taip norisi apie gyd. Leščiovą naujų pasisakymų išgirsti. Užsirašiau pas ją poliklinikoj kitą savaitę eisiu....

buvau apžiūrai po gimdymo, nors išpuolė deja ne pas ja gimdyti, čia atskira istorija. tai labai fainai apžiūrėjo, pasikalbėjom nuoširdžiai. nunešiau kalėdų senio dovanų bigsmile.gif
Atsakyti
Nepatinka man Lesciova. Cia vienas is zmoniu tipu , kuri stengiasi visiems buti gera, bet iki tam tikros ribos. Jei susiprotesi ir "palepinsi" gydytoja, tada ji net ant blakstienu stoves o jei ne . Ivyksta perversmas, kurio visai atrodo ir nesitikejai!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2008 12 16, 14:08)
Nepatinka man Lesciova. Cia vienas is zmoniu tipu , kuri stengiasi visiems buti gera, bet iki tam tikros ribos. Jei susiprotesi ir "palepinsi" gydytoja, tada ji net ant blakstienu stoves o jei ne . Ivyksta perversmas, kurio visai atrodo ir nesitikejai!!!!!!!!!!!!

įdomu, kas atsitiko, kas buvo, nes aš tai blogų žodžių apie ją nesu girdėjusi. Papasakok, jei netingi kad ir į AŽ kaip su ja susidūrei.
Atsakyti
QUOTE(WWWgarba @ 2008 12 16, 15:08)

Nu nezinau, man tai taip nebuvo g.gif As per visa nestumo prieziura nedaviau jai net saldainiu dezutes ir viskas buvo taip pat, visada viska paaiskina, pataria, nuramina ir niekaip neparode, kad tu man ka nors duok thumbup.gif o atsidekojom tik po gimdymo ir net ne iskart, o po poros dienu rolleyes.gif
Atsakyti
o aš nešdavau ir nematau kažko blogo, nes lankiausi pas ja kaip ir privačiai, nes nepriklausiau tai polikl., kur ji dirba., ateidavau bet kada, priimdavo be eiles, apžiūrėdavo gerai. čia kaip ir privačiai išeina, o kainos privačiai ohoho, tai kodel neduoti, jei pati noriu. o ji pati niekada neliepė. bet jei duodi, aišku ima
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2008 12 16, 10:46)

gimdžiau pas ją, tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, labai rūpinosi, padėjo, pilvą glostė, ramino, visą laiką gimdykloj šalia manęs prabuvo, esu labai patenkinta.

QUOTE(WWWgarba @ 2008 12 16, 15:08)

gimdžiau nesitarus, papuoliau pas ją, nieko nedavėm, rūpinosi, lakstė kiek galėjo, atsiskaitėm iš dėkingumo,o ne iš reikalo ir po gimdymo!!!! tikrai nejautėm spaudimo atsiskaityti gimdykloje, tikrai buvo gera, padėjo kiek galėjo ir kuom galėjo...
Atsakyti
labai gera ligonine mano abi dukros cia gimde labai patenkintos.Nuostabis akuseres Raimonda Ilona, Elyte gydytojai KALVINSKAS ,LESCIOVA ir kt.esudekinga uz sveikus anukus linkiu ir kitoms nestukems rinktis si gimdymo skyriu Karalai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti patirtimi apie Kavoliuniene ir Lesciova 4u.gif
Pas Kavoliuniene gulejau patologiniam skyriui del placentinio kraujavimo.Pasirode gera rupestinga thumbup.gif
o pas Lesciova lankausi,bet tiesa pasakius nesu taip suzaveta kad pulciau tartis pas ja gimdyti smile.gif
Manau kad 2 lig personalas thumbup.gif 4u.gif ir galima sekmingai pas bet kuri ten dirbanti gydytoja pagimdyti sekmingai 4u.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti patirtimi apie gyd. Lesciova.Pas gyd. lankiausi visa nestuma. Jei ne si gyd. tikriausiai buciau praradusi savo mazyle. Gimdymas buvo sunkus, kuris baigesi cezariu. Jos patirtis, profesionalumas, bei zmogiskumas, padejo istverti sunku gimdyma.
Super gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti