Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

QUOTE(GiVi @ 2008 09 28, 12:22)
Na taip, nauji gimdymo stalai.
Neskambinau gydytojai, nes atvažiavau apžiūrai ir jau nebepaleido - tiesiai į gimdyklą  rolleyes.gif Paprašėm, kad ji pasiliktų per visą gimdymą. Vyras dalyvavo. Labai šauni akušerė pasitaikė, Alanta jos vardas jei neklystu. Na, man tai viskas patiko. Pagulėjau sau šiltoj vonioj, paskui arbatėlės akušerė atnešė, smagiai ant kamuolio pašokinėjau biggrin.gif Dar dvi studentės buvo. Kadangi buvau gerai nusiteikusi, tai leidausi jų badoma - reikia gi joms irgi mokytis smile.gif Iš tikrųjų tai puiki atmosfera buvo sukurta. O po gimdymo gydytoja irgi dažnai užsukdavo pasidomėti kaip jaučiamės smile.gif

o, tai gimde 6 gimdykloj su vonia...aš lyg ta buvau nusižiūrėjus, bet dabar mastau apie 5, kur su dušu...
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 28, 12:40)
o, tai gimde 6 gimdykloj su vonia...aš lyg ta buvau nusižiūrėjus, bet dabar mastau apie 5, kur su dušu...

Norėjau ir aš 5, bet užimta buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiVi @ 2008 09 28, 16:19)
Norėjau ir aš 5, bet užimta buvo smile.gif

aišku, ta populiari matyt... biggrin.gif ir aš galvoju, kad dušo arba vonios tuo metu neatsisakyčiau...o arbatos prašėt, ar pati atnešė? vandens geriamo reikia savo turėt ar yra?
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 28, 16:41)
aišku, ta populiari matyt... biggrin.gif ir aš galvoju, kad dušo arba vonios tuo metu neatsisakyčiau...o arbatos prašėt, ar pati atnešė? vandens geriamo reikia savo turėt ar yra?

Man pasiūlė arbatos. O po gimdymo į palatą dar kavos atnešė thumbup.gif Vandenuko negazuoto savo reikia. Aš dar šokoladą pasiėmiau. Jei gimdymas užtrunka, labai jau valgyt norisi (bent jau aš tai baisiai norėjau) ax.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(GiVi @ 2008 09 28, 18:23)
Man pasiūlė arbatos. O po gimdymo į palatą dar kavos atnešė thumbup.gif Vandenuko negazuoto savo reikia. Aš dar šokoladą pasiėmiau. Jei gimdymas užtrunka, labai jau valgyt norisi (bent jau aš tai baisiai norėjau) ax.gif

aišku...aš tai atrodo, tik geidžiu, kad neprasidėtų man gimdymas, kai aš pilnu skrandžiu. nes pastaruoju metu labai nevirškina...sumažinau porcijas, bet vakariene pradeda virškinti apie 3 val. nakties...ir rūgštys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 07 25, 19:26)
na as kaip sakiau datos tokios neturiu nezinau sprendem pries kelis menesius kad reiktu surinkti kiek imanoma daugiau leliuku, as tikejausi bent 50 surinkti,o daba turiu apie 20 foto kazkaip man rodos mazoka,
o ka dauguma sakot?

Na va mes pas sia daktare gimdem, na tiksliau dare CZ ir esu labai ja patenkinta thumbup.gif super daktare thumbup.gif .
Norejau pasidometi kaip del tu nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai- Lesčiovos, tik nežinau, ar tų nuotraukyčių bereikia ?
Atsakyti
Aš taip pat pas J.Leščiovą gimdžiau.Superinė gydytoja.Jei tau blogai, tai ir pasakys, kad blogai, jei gerai, tai pagirs.Labai atviras ir nuoširdus žmogus. Dėjo visas pastangas, kad tik išgelbėti mane ir mano vaikutį, kai buvo net keli gręsiantys persileidimai. Ir po gimdymo, kiek tik nueidavau profilaktiškai, visada paklausia, kaip mano vaikas auga, net vardą pamena.
Atsakyti
As taip pat lankiausi ir gimdziau pas sia gydytoja. Tai tik pacius geriausius zodzius galiu pasakyti. Labai sauni gydytoja, kad tik daugiau tokiu mediku butu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri galit pasakyt kur tiksliau yra ta poliklinika Vilijampolej kur Lesciova dirba g.gif
Arba kaip ta klinika vadinasi?
Atsakyti
Neries krantine 8, prie Sajungos aikstes, pasiziurek maps.lt
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2008 11 06, 16:04)
Neries krantine 8, prie Sajungos aikstes, pasiziurek maps.lt

Labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti