Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

QUOTE(viktorija1980 @ 2008 04 11, 13:42)
Sveikutes kur galiu persiusti nuotraukele savo maziaus? nes ir as gimdziau pas J.Lesciova  drinks_cheers.gif  jei dar nepervelu  g.gif

liumcikui i az parasyk
Atsakyti
na renku vis dar nuotraukytes i men dar po viena atsiradana, manau dar truputy laukiam?
jau kaip pabos parasysiu viskas nebelaukiu, o visos norincios vis dar laukiam smile.gif
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau pas gydytoją Leščiovą. Noriu prisidėti renkant nuotraukytes. Tik nežinau kur jas siųsti.
Atsakyti
tai kaip tos musu nuotraukytes? ax.gif ar dar daug lauksit g.gif gal jau iteiket ?
Atsakyti
Ir, aišku, smalsu būtų pamatyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, na kas gimdėt pastaruoju metu pas leščiovą??? parašykit kas kaip kur?
aš planuoju pas ją gimdyt
Atsakyti
gydytoja tai liuks, ner kaip rasyt per vaikucius mirksiukas.gif (lesciova prieme). bet idomu kaip tos nuotraukos? g.gif
Atsakyti
nuotraukos stovi vis dar vietoi pradetos ir neuzbaiktos nes laukiu dar viakuciu viena mama ruoses uz men gimdyt prase palaukti, laukiu, ir dar viena sake jai viskas pagal plana rudeniop turesim taip norisi daug pridet ne 15 smile.gif
pabaiks mano kompa tvarkyti idesiu jum griaucius paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 07 24, 15:09)
nuotraukos stovi vis dar vietoi pradetos ir neuzbaiktos nes laukiu dar viakuciu viena mama ruoses uz men gimdyt prase palaukti, laukiu, ir dar viena sake jai viskas pagal plana rudeniop turesim taip norisi daug pridet ne 15 smile.gif
pabaiks mano kompa tvarkyti idesiu jum griaucius paziureti smile.gif

o, labai smalsu tikrai. aš rengiuosi spalį pas leščiovą gimdyt smile.gif
Atsakyti
na va ir dar vieno sulauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 07 25, 10:13)
na va ir dar vieno sulauksim smile.gif

tavo ideją vertinu thumbup.gif
o kada tu nori baigti tą darbelį?
Atsakyti
bet gi cia bus be sustojimo g.gif gal reiktu iteikt kiek atsiunte, po to butu dar vienas uzejimas ir t.t...
Atsakyti