Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd.L.Kavoliunienė, J.Lesčiova

QUOTE(liumcikas @ 2008 02 21, 14:54)
Sveikos merginos , matau geru atsiliepmui apie gyd.Liesciova. turiu visom mamytem gimdziusiom pas ja pasiulyma, padaryti dovanele. surinkti visu vaikuciu foto kuruos ji prieemusi ir sudeti i viena plakata aisku per vidury ideti jos foto. ir padovanoti jai . manau butu labai grazi ir padeka nuo visu ir dovana. manyciau reiketu vaikucio foto ir vardo ir kelintais gimes po nuotraukyte?
gal prisijunksi? foto laukciau e-mail. ir jai zinai kas daugiau galetu noretu prisijunkti laukiu visu norinciu

as jungciausi prie tokios akcijos....beje mano sunelis Pijus, gime 2007 04 30 mirksiukas.gif Lesciova buvo minejus kai gimdziau, akd pries metus mazdaug dar viena Piju priemus buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2008 02 21, 16:12)
as jungciausi prie tokios akcijos....beje mano sunelis Pijus, gime 2007 04 30 mirksiukas.gif Lesciova buvo minejus kai gimdziau, akd pries metus mazdaug dar viena Piju priemus buvo ax.gif

hm.gal mus? ax.gif mano pijus gime 2005 07 20. as ir jungciaus smile.gif . is musu dvi nuotraukytes priklauso mirksiukas.gif
gal emaila nurodytumet, butu paprasciau siust smile.gif beje, kaip manot, mazyciu nuotraukas ar kokie dabar yra vaikiukai ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pijus: 21 vasario 2008 - 16:08
QUOTE(liumcikas @ 2008 02 21, 16:54)
Sveikos merginos , matau geru atsiliepmui apie gyd.Liesciova. turiu visom mamytem gimdziusiom pas ja pasiulyma, padaryti dovanele. surinkti visu vaikuciu foto kuruos ji prieemusi ir sudeti i viena plakata aisku per vidury ideti jos foto. ir padovanoti jai . manau butu labai grazi ir padeka nuo visu ir dovana. manyciau reiketu vaikucio foto ir vardo ir kelintais gimes po nuotraukyte?
gal prisijunksi? foto laukciau e-mail. ir jai zinai kas daugiau galetu noretu prisijunkti laukiu visu norinciu

Labai šauni ideja! thumbup.gif O dėl nuotraukų ir man iškilo klausimas.. Kokio amžiaus turetų būti vaikiukai (pirmosios dienos, pvz. iš ligoninės, aišku kas turi, ar kokie šiai dienai yra)... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaka: 21 vasario 2008 - 18:34
wink.gif
oi kaip dzauguos kad jusu tiek atsiliepe smile.gif
manau nuotraukytes nera svarbu ar visai maziuko ar jau uktelejusio. savrbiause kad pacia graziause atsiustumet smile.gif
visos norincios rasykit i email.
lauksiu smile.gif
ai pirmiau man i az tongue.gif
Papildyta:
Skorpe tavo az pilna negaliu imesti pasto adresiuko smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau lankytis pas šią gyd. Labai thumbup.gif ir anksčiau eidavau, bet dabar, kai nestuke.gif , tai lankysiusi dažnai smile.gif
Atsakyti
Lesciova super daktare.Zmona gimde pas ja neperseniausiai tai atsiliepimai tik geri ir laabai geri.jei kada teks dar kada toki dziaugsma patirti tai tik pas sita daktare mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyDaddy: 25 vasario 2008 - 14:30
kaip su tom nuotraukytem? 4u.gif ar dar siucia kas be musu? g.gif
Atsakyti
Nusiunčiau nusiunčiau 4u.gif O gal bus galima pamatyti tą galutinį variantą kaip tie mūsų lialiai atrodo? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, suncia sunkei bet siunciasi po truputy po mazyti zinksnesly. tai dar vis palauksiu nuotraukyciu gal daugiau atsiras norinciu prisijunkti smile.gif
galini varijanta pamatyt galesit visos parasysiu cia kada jau bus padarytas ir nuspresim ar galiu kelt i ineta ar atsiust pastu kiekviena
siaip as esu nusiteikus atsius e mail wink.gif
na bet cia veliau smile.gif daba laukiam laukem nuotraukyciu kuo daugiau tuo graziau smile.gif
Atsakyti
prisijunksim prisijunksim.laukiam kol adresiuka emeilo parsysi
ax.gif
beja ,buvau draugei rekomendavus si nuostabu zmogu mirksiukas.gif pries savaite pagimde sunaiteli thumbup.gif patenkinta prieziura labai thumbup.gif o man palengvejo yess.gif sokiai.gif aciuks.gif karsta.gif kad nenusivyle
Atsakyti
draugei pasiulyk prisijungti smile.gif o e mail parasiau i az negavai?
Atsakyti
Sveiki, as irgi noriu prisideti smile.gif
Mano sunus Matas gime 2003 12 14 d. Atsiuskyt ir man e-mail, kur siusti nuotraukyte.
Tiesa dabar vel noreciau pas ja gimdyti, tik vizitinei telefonas jauciu pasenes, nerysio zonoj sad.gif. Gal kas zinot jos mobilu?
Atsakyti