Sveikos, mamytes ,
jei nebus jokiu komplikaciju ar kitokiu nenumatytu atveju, gimdyti tureciau 2005m. sausio menesio pabaigoje.
Su kuo pakalbu, daug kas rekomenduoja pasirinkti Kauno II ligonine. Gal kas gimdete pas gyd. L. Kavoliuniene ar pas gyd. J. Lesciova. Kokie butu jusu atsiliepimai, kas patiko, kas nepatiko.
Be to kaip vertintumete Kauno II ligonine - del ko vertetu ja pasirinkti , kodel reiketu pasidairyti kitos gimdymo vietos .
Labai lauksiu jusu atsiliepimu. Kadangi tai musu pirmagimis, su vyru labai pergyvename ir norime, kad tik viskas sklandziai praeitu.
-----------------------------------------------------------
Pradedant naują, temą, pavadinimą prašau rašyti liet.raidėm.
Moderatorė Auges
Labas Jurcik
Man Kauno II ligonineje dare cezario pjuvi su antru , likau labai patenkinta. Is anksto buvo zinoma kad bus cezaris, tariausiu su gyd. Glinskiu, ji rekomendavo mano drauge. Nuotabus zmogus bei gydytojas . Po pjuvio jokiu komplikaciju nebuvo, prieziura labai gera. Mano drauge tai pati gimde pas ji irgi sake viskas ok buvo. Mano kitos pazistamos irgi gimde II, bet pas gyd. Kalvinska, atsiliepimai labai teigiami.
Pirma mergaite gimdziau Klinikose irgi buvo viskas OK, gimdziau pas Cerniu. dar girdejau geru atsiliepimu apie gyd. Gintauta.
Man Kauno II ligonineje dare cezario pjuvi su antru , likau labai patenkinta. Is anksto buvo zinoma kad bus cezaris, tariausiu su gyd. Glinskiu, ji rekomendavo mano drauge. Nuotabus zmogus bei gydytojas . Po pjuvio jokiu komplikaciju nebuvo, prieziura labai gera. Mano drauge tai pati gimde pas ji irgi sake viskas ok buvo. Mano kitos pazistamos irgi gimde II, bet pas gyd. Kalvinska, atsiliepimai labai teigiami.
Pirma mergaite gimdziau Klinikose irgi buvo viskas OK, gimdziau pas Cerniu. dar girdejau geru atsiliepimu apie gyd. Gintauta.
Kiek žmonių tiek, nuomonių ir patyrimų. Aš gimdžiau 2 ligoninėj. Viskas buvo labai gerai. Ir priežiūra, ir darbas. Iškart guldo į dvivietę palatą, kad galėtų ir vyras kartu nakvoti, jei norės. Jei iškyla kokie klausimai, iškar atsakys, pamokys.
Man patiko, kad jie ne tik skelbiasi esantys pankūs kūdikiams namai. Bet iš tikrųjų taip daro.
Nors aš gimdžiau pas kitą gyd., bet labai daug gerų atsiliepimų apie gyd. Kalvinską.
Man patiko, kad jie ne tik skelbiasi esantys pankūs kūdikiams namai. Bet iš tikrųjų taip daro.
Nors aš gimdžiau pas kitą gyd., bet labai daug gerų atsiliepimų apie gyd. Kalvinską.
O pas j. Barakauskiene kas nors gimdet?
QUOTE(Alambra @ 2005 03 07, 16:24)
O pas j. Barakauskiene kas nors gimdet?
As negimdziau, bet ji pries Cezari savaite mane priziurejo Be to palatoje susipazinau su moterim, kuri jau antra leliuka pas ja gimdyti ruosiesi. Atsiliepimai buvo patys patys geriausi
Aš gimdžiau pas Leščiovą - atsiliepimai tiktai patys geriausi. Net nebūčiau pagalvojus, kad gali būti tokių šaunių gydytojų.
gimdžiau pas Lesčiovą, puiki daktarytė ir visa priežiūra likau labai patenkinta
QUOTE(vabite @ 2005 06 27, 03:41)
Aš gimdžiau pas Leščiovą - atsiliepimai tiktai patys geriausi. Net nebūčiau pagalvojus, kad gali būti tokių šaunių gydytojų.
As irgi pas Lesciova gimdziau - daktare nereali...
Profesionalumas, daugiamete patirtis ir malonus bendravimas.
Kiek teko skaityti, apie sia daktare tik patys geriausi atsiliepimai, todel ir as nusprendziau gimdyti pas ja, ir tikrai nesigailiu- geriausia daktare pasaulyje!
O ir mano 4men dukryte, turbut, taip graziai auga, todel kad taip sekmingai gime.
As gimdziau pas daktare Kavaliuniene ir pas akusere Linute, gaila neatsimenu pavardes. Labai patiko, liuks gimdymas , viska prisimenu su siluma ir pagarba. jei gimdysiu antra syki tai tik 2-oje Kaune ligonineje! Gyd. Kavaliuniene labai rupestinga ir profesionali daktare.