Sveikutes.Norejau suzinoti daugiau apie si darzeli. Gal kaz vedate savo vaikuti i si darzelis. Kokia ten aplinka, ar ne prie pat gatves, kaip aukletojos.
Is anksto aciu uz info.
Prieš 5 metus dirbau šitam daržely-muzikos vadove ir auklėtoja pusę etato, tai labai gerai pažįstu to darrželio vedėją.. Tik vat nežinau, ar auklėtojų daug pasiketusių yra-vis ruošiuosi nuvažiuoti tenai, bet vis laiko pritrūksta.. O apskritai tai labai daug gero galiu pasakyt iš to laiko, kai ten dirbau-naujai restauruotas darželis, jaunas auklėtojų kolektyvas..
Labai gražus darželis . Toliau nuo gatvės, nedidelis, gražus kiemas . Bet jis labai mažas, į jį užrašo vaikučius tik gimusius. Kadangi mes nebuvom užsirašę, tai mūsų ir nepriėmė. Niekaip neišėjo su direktore sutart, sakė net nesiųlyt dovanų, negali niekaip priimt . Tai dabar vežiojam į miestą
QUOTE(liutuke.m @ 2007 04 20, 09:07)
Labas rytas, o man kamštis išeidinėja, ir nuo vakar ryto pilvą skauda kaip per mm net naktį blogai miegojau
o sis darzelis lietuviuku ar lenku vaikukiu?
Labutis,
man irgi butu labai idomu suzinot apie si darzeli, nes uzrasiau i ji savo vos gimusi berniuka, o paskui pamaciau, kad uz mokyklos yra dar vienas darzelis, tai dabar net nebezinau - ar nepaskubejau, nes aname ir lopselis yra, o laiko uzeit i ta didesniji darzeli pasniukstinet tai vis nera.
man irgi butu labai idomu suzinot apie si darzeli, nes uzrasiau i ji savo vos gimusi berniuka, o paskui pamaciau, kad uz mokyklos yra dar vienas darzelis, tai dabar net nebezinau - ar nepaskubejau, nes aname ir lopselis yra, o laiko uzeit i ta didesniji darzeli pasniukstinet tai vis nera.
Noreciau paklausti del lenkisko lopselio-darzelio, gal kas lanke, kokie butu atsiliepimai, ar viska patinka, kaip aukletojos. Mes planuojam nuo pavasario lankyti si darzeli.
QUOTE(elicik @ 2008 11 25, 11:00)
sveikos.mano vaikas lanko Rudaminoj darzeli-lopseli.Jam dar nera tryju tai lankom lopseli lenku darzelyje.Tai esam labai patenkinti Viskas nauja ,daug zaisliuku nu istikruju labai grazu.Ir aukletoja labai faina
Gal zinot, ar i lenku darzeli priima tik lenku vaikucius? Gal jie turi ir lietuviuku lopselinuku grupe?
Mes esam uzsirase lietuviu darzelyje, bet ten tik nuo 3 metu priima...
QUOTE(dauga @ 2007 01 29, 14:14)
Labai gražus darželis . Toliau nuo gatvės, nedidelis, gražus kiemas . Bet jis labai mažas, į jį užrašo vaikučius tik gimusius. Kadangi mes nebuvom užsirašę, tai mūsų ir nepriėmė. Niekaip neišėjo su direktore sutart, sakė net nesiųlyt dovanų, negali niekaip priimt . Tai dabar vežiojam į miestą
Jo su vietom ten problema mes uzsirasem truputi irgi paveluotai kai mums buvo 5 menesiai tai sansu patekt beveik nera esam eileij 27.
Lanko mano panelė nuo rugsėjo. Puikus darželis, superinės auklėtojos ir apskritai viskas labai perfect!
Gal kas daugiau girdejo apie muzikos pamokas kudikiams vykstancias darzelije? Girdejau, kad 60 lt kainuoja menesiui, gal kas lanko?
QUOTE(Bussinkka @ 2009 11 12, 14:51)
Gal kas daugiau girdejo apie muzikos pamokas kudikiams vykstancias darzelije? Girdejau, kad 60 lt kainuoja menesiui, gal kas lanko?
Mes lankom nuo 5 men (dabar jau 1,5 metu) - man laaaaabai patinka Vaikui irgi patinka, megsta daineles klausytis, kartoja judesius. Manau, kad tikrai smagus ir naudingas dalykas vaikui Mokytoja labai faina