Tipo dailininkai tik rūko ir tapo ir namuose paletės mėtosi kriauklėje vietoj indų
O Muzikantai nuolat groja groja groja ir bijo iš namų išeiti
O Aktoriai iš vis namo nepareina ir geria grimerinėse
Man loftas yra visų pirma idėja. O idėja turėtų būti tokia - pigiai perki, o už skirtumą įsirengi neribodamas savęs, taip, kaip nori. Tai dabartiniai pasiūlymai šitos idėjos neatitinka, nes įsirengus dar antra tiek kaina pakils (na, gal mažiau).
Plius Kalvarijų loftai dirbtuvėms ne itin tinkami, dėl vietos. Ko reikia dirbtuvėj? Minimalių patogumų. Todėl nemaža dalis renkasi pusrūsius, bet kur nors centre. Nes dirbtuvės dar ir dėl reprezantacinių savybių svarbios, galimiems klientams, mecenatams patogesnėje vietoje ir t.t.
Va kas mane labiau neramintų, tai pirmas aukštas Kalvarijų g. Ten galimybė įsirengti būstą su atskiru įėjimu, kaina pigesnė. Tikrai puikus pasiūlymas norintiems gamybines patalpas įsirengti.. O ten ir taip aplinkui autoservisai.
Loftai, kuriuos esu mačiusi ir kurie mane sužavėjo, tai prie Užupio buvusios Sanitex (lyg toks pavadinimas) patalpos.
Nematau reikalo piktintis tiems, kurie jau apsisprendė ten gyventi. Šita tema nėra "loftų gyventojų pašnekesiai", todėl pasisakyti galima ir teigiamai ir neigiamai. Kaip kas apsisprendė. Tiesiog parašiau mūsų šeimos pasvarstymus, kodėl apsispredėm taip. Gal kam nors dar svarstančiam mano minusai kaip tik pasirodys privalumais ir mirk griūk nuspręs kurtis loftuose.
siaip uzupy ne sanitex, o skaiteks gamykla, ir ja buvo planuota griauti, buvo padarytas projektas mazo kvartakliuko mazaukstei statybai, ten turejo statyt net keleta imoniu... visa tai buvo pries pat krize, o kaip dabar yra jau neaisku...