Įkraunama...
Įkraunama...

Loftai Vilniuje

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 01 25, 13:53)
O gal galima sužinoti tiksliau, kur žais loftų gyventojų vaikai ir kur gyventojai vedžios savo šunis? rolleyes.gif

Jei konkrečiai mūsų loftų bendrijos vaikai - tai visiškai šalia Ozo parkas thumbup.gif o kai baigsis teritorijos konversija, tai atsiras "žaliųjų zonų" ir pačioj teritorijoj. Na žinoma, čia ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2010 01 24, 13:09)
drinks_cheers.gif
Tipo dailininkai tik rūko ir tapo ir namuose paletės mėtosi kriauklėje vietoj indų
O Muzikantai nuolat groja groja groja ir bijo iš namų išeiti
O Aktoriai iš vis namo nepareina ir geria grimerinėse

Man loftas yra visų pirma idėja. O idėja turėtų būti tokia - pigiai perki, o už skirtumą įsirengi neribodamas savęs, taip, kaip nori. Tai dabartiniai pasiūlymai šitos idėjos neatitinka, nes įsirengus dar antra tiek kaina pakils (na, gal mažiau).
Plius Kalvarijų loftai dirbtuvėms ne itin tinkami, dėl vietos. Ko reikia dirbtuvėj? Minimalių patogumų. Todėl nemaža dalis renkasi pusrūsius, bet kur nors centre. Nes dirbtuvės dar ir dėl reprezantacinių savybių svarbios, galimiems klientams, mecenatams patogesnėje vietoje ir t.t.

Va kas mane labiau neramintų, tai pirmas aukštas Kalvarijų g. Ten galimybė įsirengti būstą su atskiru įėjimu, kaina pigesnė. Tikrai puikus pasiūlymas norintiems gamybines patalpas įsirengti.. O ten ir taip aplinkui autoservisai.

Loftai, kuriuos esu mačiusi ir kurie mane sužavėjo, tai prie Užupio buvusios Sanitex (lyg toks pavadinimas) patalpos.

Nematau reikalo piktintis tiems, kurie jau apsisprendė ten gyventi. Šita tema nėra "loftų gyventojų pašnekesiai", todėl pasisakyti galima ir teigiamai ir neigiamai. Kaip kas apsisprendė. Tiesiog parašiau mūsų šeimos pasvarstymus, kodėl apsispredėm taip. Gal kam nors dar svarstančiam mano minusai kaip tik pasirodys privalumais ir mirk griūk nuspręs kurtis loftuose.

siaip uzupy ne sanitex, o skaiteks gamykla, ir ja buvo planuota griauti, buvo padarytas projektas mazo kvartakliuko mazaukstei statybai, ten turejo statyt net keleta imoniu... visa tai buvo pries pat krize, o kaip dabar yra jau neaisku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Blue: 02 vasario 2010 - 22:21
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 01 25, 09:50)
Svajojantiems gyventi Kuro aparatūros gamyklos patalposeir svaičiojant apie puikią sveikatą ir tyrąč vaikų ateitį, reikėtų pirmai pradžiai susipažinti, kokia veikla buvo vykdoma nuo 1959 metų iki 2002 m. gruodžio mėnesio. T.y. nei daug, nei mažai 43 metus veikusi kuro siurblių ir purkštuvų gamykla. Kiek ten sunkiųjų metalų susigėrė į sienas, grindis ir visame kame, tai tik vienas Dievas težino.

tame pastate buvo administracines patalpos rolleyes.gif

Beje, ar vyksta realus darbai kalvariju loftuose? Juk iki birzelio ne tiek jau dau ir liko g.gif Ar tik buvo sumoketi pradiniai inasai ir viskas sustojo?
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 02 06, 14:04)
tame pastate buvo administracines patalpos  rolleyes.gif

Beje, ar vyksta realus darbai kalvariju loftuose? Juk iki birzelio ne tiek jau dau ir liko  g.gif  Ar tik buvo sumoketi pradiniai inasai ir viskas sustojo?

4u.gif Man irgi įdomus šis klausimas. Ir kiek ten liko laisvų loftų? Kokios būklės jie parduodami? g.gif
Kokie dar yra Vilniuje nebrangus loftai, kas žino? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Bennet: 11 vasario 2010 - 11:13
QUOTE(lelellyte @ 2010 02 06, 13:04)
tame pastate buvo administracines patalpos  rolleyes.gif

Ir ką keičia? Ar matei, kokia aplinka, kas šalia yra, kokios sąlygos? Už tokias kainas, kokių jie nori, galima nusipirkti normalų likvidų butą. Tai yra ne kaifas, o pasmerkimas savęs ir savo šeimos gyventi tokiame "administraciniame" pastate. Apačioje zuja visuomeninis transportas, eismas intensyvus. Šalia pastato didžiuliai gamykliniai plotai. Kur eis vaikai? Ten viskas yra tragiška. Bet čia mano subjektyvi nuomonė. Už dyką neimčiau. Nebent kokiai nuomai. Bet ir tai kainos aukštos, neatsipirks tokia investicija.
Atsakyti
manes tai irgi tokia perspektyva visai nezavi.
1. Lubu aukstis nei sis nei tas. Padalinus i du aukstus lubos gausis per zemos, palikus taip kaip yra tai kiek gi reikes isleisti tokio ploto sildymui g.gif
2. Langai irgi greiciau minusas nei pliusas. Del ju bus pakankamai sudetinga patogiai issiplanuoti ta erdve.
3. nesu buvusi toj gamykkloj, bet kiek esu buvus keliuose fabrikuose, tai ten labai jau idomiai tos administracines patalpos isdestytos budavo. Praktiskai kiekvienas cechas savo administracines patalpas turedavo vietoje uz sienles, tai tas pasakymas, kad ten buvo tik administarcines patalpas nepateikiant tikru irodymu manes neitikintu. Nu bet gal ten ir is tikro taaip buvo, nesigincysiu.
4. Cia Jus taip zavites galima menininku kaimynyste, bet paziuresiu ar labai apsidziaugsit gave kaimyna, kad ir tarkim bugnininka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2010 02 11, 14:06)
4. Cia Jus taip zavites galima menininku kaimynyste, bet paziuresiu ar labai apsidziaugsit gave kaimyna, kad ir tarkim bugnininka doh.gif

Na, gal geriau kaimynas būgnininkas, nei koks alkašiukas daugiabučiame biggrin.gif
Be to, loftų gyventojus įsivaizduoju kaip jaunus žmones ar šeimas be vaikų (su vaikais gyventi lofte man atrodo itin nepatogu ir nelogiška) , taigi, pietų miegelio niekas niekam netrikdytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 02 11, 14:22)
Na, gal geriau kaimynas būgnininkas, nei koks alkašiukas daugiabučiame  biggrin.gif
Be to, loftų gyventojus įsivaizduoju kaip jaunus žmones ar šeimas be vaikų (su vaikais gyventi lofte man atrodo itin nepatogu ir nelogiška) , taigi, pietų miegelio niekas niekam netrikdytų smile.gif

As zinau kad Tu puikiai groji nuostabiu instrumentu blush2.gif tai gal i muzikuojancius ziuri kitaip nei as, bet as dar daugiabutyje prisimenu kaip kainyne is kitos laiptines tik pradejo mokytis skambinti pianinu doh.gif Nu tai tas sunu (ar kaciu) marsas kol buvo ismoktas, tai galvojau, kad nusisausiu doh.gif Gyvendami kitoj vietoj turejom jau prakutusi smuikininka, nu tai su malonumu paklausydavom, bet ne karta pagalvojom ka perejo jo kaimynai, kol jis toki lygi pasieke doh.gif O alkasaitai kazkaip man niekad netrukde, labai piktybiniu nebuvom sutike, beje jokios garantijos, kad kazkas gyvendamas lofte nepraras gyvenimo dziaugsmo ir neteaps alkasu todel ...
Atsakyti
mane irgi domina loftai, bet tik del to, kad kaina mazesne uz paprastu butu, bet matau irgi kyla unsure.gif
Atsakyti
Ir kokios dabar loftų kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 05, 20:09)
Ir kokios dabar loftų kainos? smile.gif

pinigu kartos laidoje buvo apie loftus
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Turiu ir as atsiliepimu apie sita pastata smile.gif Mes su draugu galima sakyti jau kaip ir irgi nusipirkome pirmame aukste kalvariju gatveje su atskiru iejimu. Del kurio cia kazkas baiminosi smile.gif

Dabar komentarams tiems kurie mato ten tik minusus. Visu pirma pasidomekite NT kainomis. 33 kvadratu butas kokiose karoliniskese senos statybos name kainuoja 100 000 zinoma naujininkuose arba bendrabucio tipo butuose rasti galite pigiau, bet nepykit as noriu normalesnio rajono. o apie naujos statybos ar perkunkiemio rajone kainos yra dar aukstesnes...jau nesneku kad susisiekimas viesuoju transportu yra nekoks... o cia mes uz 60 kvadratu sumokame 90 000 manau yra skirtumas, be to patalpas veliau jeigu noresim galima bus parduoti ir kaip gyvenamas ir kaip administracines...manau tai privalumas, visos kitos isskyrus pirma auksta yra gyvenamosios patalpos...neskaitant kad bute gali isigyti kaimyna koki trimitininka tai cia bet kur gali taip nutikti... pas mus lubosnormalios, tad ziurim i ji kaip i paprasta buta, o kiti manau mato privaluma ta kad negyvendami nuosavame name, turi antra auksta, nes tai isties yra faina, nevisi sugeba pasistatyti nama, nes tam reikia dideliu pinigu...na kolkas mano komentaras toks smile.gif
Papildyta:
Merginos kurios esat nusipirke Kalvariju gatveje loftus. Gal galetumet be vardu ir pavardziu ideti sutartis kurias pasirasete su priedais visais, nes norim su draugu ta pirmame aukste busteli pirkti ir norim issianalizuoti viska, kad viskas butu teisiskai. Ir ar zinote, kad sitas turtas yra ikeistas bankui? jeigu galetumete atsiusti tai parasysiu e-mail daivagelazauskaite@gmail.com ten visus asmens kodus ir adresus telefonus viska galetumet uztusuoti, mum reikia tik salygu, norim pasiskaityti, nes patys galvojam pirkti ta busteli, ir tikrai jokios komercines veiklos kaiminysteje jums nedarysim wink.gif 4u.gif buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti