Kiek aš žinau, tai Swedbanko kreditkė turi tą15 arba 25 dienų atidėjimą, jeigu tu atsiskaitai kortele parduotuvėje ar pan. Jeigu grynini pinigus bankomate, tai jokių dienų be procentų nėra ir priedo dar yra išgrynininmo mokestis kažkoks. Iš kreditkės imti pinigų bankomatuose neapsimoka. Siūlau arba atsiskaitinėti ta kortele parduotuvėse arba jeigu labai reikia būtent grynų, tai pervesti reikiamą sumą į sąskaitą, susietą su debetine kortele ir jos gryninti pinigus bankomate.
Tai jei as pervesiu tuos pinigus i savo kita saskaita tada jau skaitysis 15 dienu tas nemokamas periodas? visai nebloga mintis
QUOTE(LPU08 @ 2009 03 09, 02:37)
Tai jei as pervesiu tuos pinigus i savo kita saskaita tada jau skaitysis 15 dienu tas nemokamas periodas? visai nebloga mintis
Nesiskaitys, nes pervedate konkrečiam asmeniui (t.y. Jums) grynus pinigus. Procentą skaičiuos iš karto. Bandžiau ir paskui banke aiškinausi situaciją .
Nemokamas 15 ar 25 d. periodas taikomas tik tada,kai kortele atsiskaitote (parduotuvėje,degalinėje ar t.t.).Jei nusiimate grynus arba ja internetu sumokate mokesčius- skaičiuos bankas palūkanas.Stenkitės jas naudoti tik atsiskaitymams.Sėkmės
Arba įsigykite Seb banko kortelę kur turėsit 45d per kurias jei grąžinat nieko nereik mokėt, jokių palūkanų.
max45d t.y iki sekančio mėn 15d. nsvarbu pasiimsite kovo 1d ar kovo 25d pinigus iš kortelės kredito, rjei 15 balandžio pinigai visi pilnai guli kortelėje ( o papildyt galit per - e-bankininkyste) tuomet jokių palūkanų, kitu atveju 17proc.
Exstra atveju super dalykas ir bankui nesvarbu pirksite, nusiimsite, ar kur kitur padėsite pinigus.
max45d t.y iki sekančio mėn 15d. nsvarbu pasiimsite kovo 1d ar kovo 25d pinigus iš kortelės kredito, rjei 15 balandžio pinigai visi pilnai guli kortelėje ( o papildyt galit per - e-bankininkyste) tuomet jokių palūkanų, kitu atveju 17proc.
Exstra atveju super dalykas ir bankui nesvarbu pirksite, nusiimsite, ar kur kitur padėsite pinigus.
o kaip tada paaiskinkit man jie tuos procentus skaiciuoja. sakykim noriu pasiimt 600 litu is saskaitos, tai jie tuos procentus man po menesio nuskaiciuos nuo saskaitos ? tie 18 procentu cia visam menesiui ?
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 03 10, 15:51)
Nemokamas 15 ar 25 d. periodas taikomas tik tada,kai kortele atsiskaitote (parduotuvėje,degalinėje ar t.t.).Jei nusiimate grynus arba ja internetu sumokate mokesčius- skaičiuos bankas palūkanas.Stenkitės jas naudoti tik atsiskaitymams.Sėkmės
O ar skaičiuos palūkanas iš karto, jei pirksiu internetinėje parduotuvėje? Turiu Swedbanko Visa .
Tai pat galite įsigyti ir Parex banko American Express Blue kortelę, jos sąlygos taip pat neblogos. Galite pasiskaityti čia: http://www2.american...ages/blue/index
nesu šio banko darbuotoja ir nedarau reklamos, bet tiesiog turiu vieną tokią kreditinę ir man ji tikrai daug kur pravertė
nesu šio banko darbuotoja ir nedarau reklamos, bet tiesiog turiu vieną tokią kreditinę ir man ji tikrai daug kur pravertė
QUOTE(LPU08 @ 2009 03 10, 19:21)
o kaip tada paaiskinkit man jie tuos procentus skaiciuoja. sakykim noriu pasiimt 600 litu is saskaitos, tai jie tuos procentus man po menesio nuskaiciuos nuo saskaitos ? tie 18 procentu cia visam menesiui ?
Nuo paprastos banko sąskaitos po to mėnesio bankas nuskaičiuos 18 proc. metinių palūkanų,t.y. nuo 600 lt bus 9 lt
Papildyta:
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 27, 21:43)
Tai pat galite įsigyti ir Parex banko American Express Blue kortelę, jos sąlygos taip pat neblogos. Galite pasiskaityti čia: http://www2.american...ages/blue/index
Metinis šios kortelės mokestis 50 ltl. Kituose bankuose kreditinės kortelės pigesnės
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 03 27, 22:21)
Metinis šios kortelės mokestis 50 ltl. Kituose bankuose kreditinės kortelės pigesnės
Bet jei su kortele padarai tam tikrą apyvartą, mokesčio nėra ir dar procentukai į sąskaitą grįžta
QUOTE(*MiAu* @ 2009 03 27, 23:00)
Bet jei su kortele padarai tam tikrą apyvartą, mokesčio nėra ir dar procentukai į sąskaitą grįžta
Toji "tam tikra" apyvarta yra 12000 lt per metus. Tai reiškia,kad per metus išleidi apsipirkdamas būtent su šia kortele ir tik tokiu atveju ji bus nemokama. Aš tik sakau,kad verta pasidomėti ką kiti bankai siūlo ir kiek tai kainuoja
QUOTE(Moon @ 2009 03 13, 14:16)
O ar skaičiuos palūkanas iš karto, jei pirksiu internetinėje parduotuvėje? Turiu Swedbanko Visa .
Priklauso kokia parduotuvė ir koks mokėjimo būdas: jei Lietuvoj ir jungsitės mokėti per savo el. bankininkystę, tada mokėsit palūkanas. jei pirksit kaip per kokį PayPal arba suvedinėsit tiesiogiai kortelės numerį, galiojimo datą ir CVV kodą, tada palūkanos nesiskaičiuoja nemokamą laikotarpį