Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(*MiAu* @ 2007 09 07, 10:08)
žinau  rolleyes.gif  tu gal tam banke dirbi, kuris American Express korteles leis?  rolleyes.gif

As kitam.. blush2.gif vyras tam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 09 07, 11:12)
As kitam..  blush2.gif vyras tam  biggrin.gif

aišku, tai reiškia tavo vyras mano kolega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2007 09 07, 10:15)
aišku, tai reiškia tavo vyras mano kolega  smile.gif

ax.gif
Atsakyti
O ką reiškia:
"Privaloma dengti dalis 20%, min. 100 Lt"
tas 20 proc. nuo ko?
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 09 14, 15:24)
O ką reiškia:
"Privaloma dengti dalis 20%, min. 100 Lt"
tas 20 proc. nuo ko?

įtariu, kad panaudoto kredito limito g.gif
Atsakyti
Visai susipainiojau doh.gif paaiskinkite man dar apie ta saugumo mokesti, kuri kas menesi nuraso nuo kreditines. Ar ji reikia kazkaip padengti paciai? ar i ta kreditine saskaita pervesti pinigus? ar jis tiesiog bus automatiskai paimamas nuo mano kitos saskaitos?
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 10 03, 14:03)
Visai susipainiojau doh.gif paaiskinkite man dar apie ta saugumo mokesti, kuri kas menesi nuraso nuo kreditines. Ar ji reikia kazkaip padengti paciai? ar i ta kreditine saskaita pervesti pinigus? ar jis tiesiog bus automatiskai paimamas nuo mano kitos saskaitos?

Saugumo mokestis nusirašo nuo kreditinės kortelės sąskaitos.Pvz. aš darau pavedimą internetu iš banko sąskaitos į kreditinę.Jei nedengsi to mokesčio,tuomet bankas skaičiuos palūkanas,o vat jas jau nurašys nuo banko sąskaitos.
Atsakyti
Kas turite ego korteles? papasakokit koks ten tas fiksuotas mokestis pasirinktinai? Apskritai kaip ten viskas vyksta? niekaip nedašyla doh.gif palukanos 15 proc o kiekviena men nuskaiciuoja po 100 lttai cia kas ? palukanos? tai tada jos metines gaunas ne 15 o 150 proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2007 05 14, 14:46)
Taip,joks bankas neduos kredito jei nepasibaigęs bandomasis.Vilniaus banke reikia būti išdirbusiam bent šešis mėnesius,o Hansa banke užtenka,kad būtų pasibaigęs bandomasis. Bankas negali vertinti Jūsų pajamų iš buvusios darbovietės,nes ji tik buvusi.Galbūt Jūs po bandomojo būsite atleistas ir nesėkmingai ieškositės darbo.Bankas turi įvertinti tokią riziką ir galimybę.Taip jau yra,kiekvienas žiūri iš savo pozicijų mirksiukas.gif

MB labai reikia vartotojiskos paskolos(5000Lt). Jau trecias menuo dirba valstybes tarnyboj, taciau popieriuose bandomasis 6 menesiai. Domejosi SEBe, tai reikia buti isdirbusiam 6men. Kituose bankuose dar nepasisniukstinejom, bet gal yra kur galimybe isdirbus 3 men. gauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 22, 22:48)
MB labai reikia vartotojiskos paskolos(5000Lt). Jau trecias menuo dirba valstybes tarnyboj, taciau popieriuose bandomasis 6 menesiai. Domejosi SEBe, tai reikia buti isdirbusiam 6men. Kituose bankuose dar nepasisniukstinejom, bet gal yra kur galimybe isdirbus 3 men. gauti?  rolleyes.gif

Naujam butui pinigu turite, baldus perkates, isirenginejat, o 5k Lt sukrapstyti negalite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 05 23, 14:54)
Naujam butui pinigu turite, baldus perkates, isirenginejat, o 5k Lt sukrapstyti negalite? smile.gif

Nueikit į Hansa,duos.
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2008 05 23, 21:47)
Nueikit į Hansa,duos.

taip turetu duoti, tik reiks pristatyti darbo sutarti,kad bandomasisi pasibaiges smile.gif
Atsakyti