Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(Limcamca @ 2007 09 05, 11:56)
tarkim įdėsi į savo kortelę 1000 lt, ir plius yra kreditas 1000 lt  4u.gif Juk išsiimdama juos iš bankomato neatskirsi, kad nuimi būtent savo. Ir mokestį vistiek turėsi mokėti už pinigų išgryninimą  g.gif

imdama iš kreditinės kortelės pinigus bankomate, tu bet kuriuo atveju moki už išgryninimą. bet tai nėra palūkanos.
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2007 09 05, 14:19)
imdama iš kreditinės kortelės pinigus bankomate, tu bet kuriuo atveju moki už išgryninimą. bet tai nėra palūkanos.

drinks_cheers.gif
Bet, jei tavo kreditinėje kortelėje yra nemokamas laikas, kada atiduoti kreditą, tai už jį irgi palūkanų nemokėsi mirksiukas.gif
Tik nelabai suprantu, kam kreditinėje savus pinigus laikyti? g.gif
Atsakyti
O as vis dar nesuprantu skirtumo tarp VisaClassic ir MasterCard Standart... blush2.gif

Tai niekas nezino...? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 09 05, 10:56)
tarkim įdėsi į savo kortelę 1000 lt, ir plius yra kreditas 1000 lt  4u.gif Juk išsiimdama juos iš bankomato neatskirsi, kad nuimi būtent savo. Ir mokestį vistiek turėsi mokėti už pinigų išgryninimą  g.gif

Taip,imant pinigus iš bankomato,mokestis bus taikomas nesvarbu ar savo nuėmei ar banko.Dažniausiai papildomai klientai įsideda pinigų į kreditinę,kai vyksta į užsienį,o šiaip pakanka tiek,kiek bankas suteikė to kredito.
O ar imti Visa Clasic ar Master Card kortelę nėra jokio skirtumo,taspats kad klaustumėte kuri geriau ar VisaElectron ar Maestro kortelė.Užsienyje jas visas galite naudoti,jos vienodai funkcionuoja visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajoraitė: 05 rugsėjo 2007 - 14:47
QUOTE(Bajoraitė @ 2007 09 05, 16:44)
O ar imti Visa Clasic ar Master Card kortelę nėra jokio skirtumo,taspats kad klaustumėte kuri geriau ar VisaElectron ar Maestro kortelė.Užsienyje jas visas galite naudoti,jos vienodai funkcionuoja visur.

O man kazkaip vis tiek atrodo, kad turi buti kazkoks skirtumas... g.gif gal tada Master'is bent labiau Amerikos zemyne priimamas?
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 09 05, 15:01)
O man kazkaip vis tiek atrodo, kad turi buti kazkoks skirtumas... g.gif gal tada Master'is bent labiau Amerikos zemyne priimamas?

Reikia klausti tų,kurie naudojosi kortelėmis Amerikoje,bet šiaip iš klientų nebuvo jokių nusiskundimų,kurie naudojosi užsienyje tiek Visa tiek Master card kortelėmis,tik paprastų debetinių kortelių kartais nepriimdavo.O kaina jų tokia pati,palūkanos tos pačios,taigi skirtumo nėra:)
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 09 05, 14:49)

Tai niekas nezino...?

Žinau, kad Hansabanko VisaClassis kreditinės mokėjimo atidėjimas 15 dienų - skirtingai, kaip čia minėtų automobilinių - 25 dienos (dėl to ir rinkausi automobilinę) thumbup.gif Jei įdomu, apie savo kortelės panaudojimą galiu daugiau papasakot iš praktikos.
MasterCard Standart nesinaudoju schmoll.gif

Atsakyti
aš irgi nematau skirtumo tarp Visos ir Master Card. šiaip, bent jau pas mane, žymiai dažniau žmonės renkasi Visa 4u.gif aš ir pati Visa Classic naudojuos.
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 09 05, 15:01)

Na, kas liecia korteles, priimamas Amerikoje, i Lietuva netrukus ateis American Express korteles - jas tikrai priims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 09 07, 10:52)
Na, kas liecia korteles, priimamas Amerikoje, i Lietuva netrukus ateis American Express korteles - jas tikrai priims  biggrin.gif

bet American Express ne kiekvienam mirtingajam prieinamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2007 09 07, 09:54)
bet American Express ne kiekvienam mirtingajam prieinamos  ax.gif

Gold ir Platinum - taip, ne kiekvienam. Bet bus ir Blue biggrin.gif biski paprastesnis variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 09 07, 11:05)
Gold ir Platinum - taip, ne kiekvienam. Bet bus ir Blue  biggrin.gif biski paprastesnis variantas  mirksiukas.gif

žinau rolleyes.gif tu gal tam banke dirbi, kuris American Express korteles leis? rolleyes.gif
Atsakyti