Gal kas zinot ar su visa electron urban kortele galima atsiskaityti airbaltic'e perkant bilietus? Airbaltic raso, kad priima visa, visa electron
QUOTE(Sikste @ 2012 11 01, 18:46)
Gal kas zinot ar su visa electron urban kortele galima atsiskaityti airbaltic'e perkant bilietus? Airbaltic raso, kad priima visa, visa electron
Nesu 100% tikra, bet itariu, kad ne. Ryanair irgi rasydavo, kad electrona priima, bet priimdavo tik uzsienietiska, ne lietuviska
QUOTE(jearmaine @ 2012 11 02, 21:37)
Nesu 100% tikra, bet itariu, kad ne. Ryanair irgi rasydavo, kad electrona priima, bet priimdavo tik uzsienietiska, ne lietuviska
Aciu
QUOTE(Sikste @ 2012 11 01, 17:46)
ne
man įsiūlė darbe amerikan express blue kortelę nemokamai išsiimti. Jokių mokesčių ir jei ja naudojiesi(perki su ja) galima dar ir kažkiek naudos gauti. Bet žiūriu, kad su ja užsieny nelabai atsiskaitysi. Turbūt ji nelabai pripažįstama. Gal kas turit ir naudojatės ja?
QUOTE(ramuramu @ 2012 11 07, 14:57)
man įsiūlė darbe amerikan express blue kortelę nemokamai išsiimti. Jokių mokesčių ir jei ja naudojiesi(perki su ja) galima dar ir kažkiek naudos gauti. Bet žiūriu, kad su ja užsieny nelabai atsiskaitysi. Turbūt ji nelabai pripažįstama. Gal kas turit ir naudojatės ja?
Su ta kortele ne visur užsienyje ir Lietuvoje atsiskaitysite.Man tai didžiulis minusas ir diskomfortas,reiškia turėdama šią kortelę turiu visada nešiotis ir grynų pinigų.Geriau mokėti simbolinį mokestį už kortelę,bet nesukti galvos dėl to ar pavyks su ja atsiskaityti.
Sveikos
Planuoju įsigyti kreditinę kortelę, (American Express Blue) kuriai gauti reikia turėti ne mažesnes kaip 1000 Lt grynasias pajamas. Tačiau dirbu pagal terminuotą darbo sutartį, kuri baigsis po metų. Kadangi kortelė išduodama 3 metams, ar nekils problemų ją gaunant?
Planuoju įsigyti kreditinę kortelę, (American Express Blue) kuriai gauti reikia turėti ne mažesnes kaip 1000 Lt grynasias pajamas. Tačiau dirbu pagal terminuotą darbo sutartį, kuri baigsis po metų. Kadangi kortelė išduodama 3 metams, ar nekils problemų ją gaunant?
QUOTE(Plūdė @ 2012 11 19, 13:23)
Sveikos
Nueikit į banką ir sužinosit
QUOTE(Plūdė @ 2012 11 19, 14:23)
Sveikos
Svarbu grynosios pajamos, bankas jas patikrins. Darbo sutartis visai nesvarbu
QUOTE(ramuramu @ 2012 11 07, 14:57)
turiu ir esu patenkinta.Man problemų atsiskaityti nesukelia,nes turiu dar ir seb mylimiausia mastercard,gautą per darbą.
Senukuose ir smulkesnėse parduotuvėse ja neatsiskaitysite kol kas.Užsienio internetinėse parduotuvės kaip kur.Visur ,kur įmanoma,stengiuosi mokėti ja-dėl finansinės grąžos.
Vietos,kur ja atsiskatysite:
http://www.americane...ervices/listing
AE Blue nemokamam gavimui,būna taiko akcijas.
Sveiki.
Turiu kalusima. Kazkaip susimeciau. Turiu Swed auksine kortele. Su 3000lt kreditu. Neseniai ziurinejau isklotine. Tai sumos, kur yra su "-" zenklu, tai reiskia, kad jau buvo panauduotas tas kreditas (is tu 3000lt)? Pvz., jei nelieciu to kredito ir idedu dar savus 100lt, tai man rodys isklotinej 3100lt, ar tik mano 100lt (o tie 3000lt nerodomi)?
T.y. visi pinigai, kurie isklotines likuciuose be "-" zenklo, tai yra mano pinigai (virs tu 3000LT)? Nes neseniai papildldziau kortele 3000lt, o kortos likuciuose rodo tik 2500. Tai reiskia, kad panauduoti buvo is kredito 500lt? O 2500lt mano? Niu susiveliau kazkaip.
Kazkaip galvojau, kad tuos 3000lt turi rodyti likuciuose.
Dekui is anksto uz atsakyma
Turiu kalusima. Kazkaip susimeciau. Turiu Swed auksine kortele. Su 3000lt kreditu. Neseniai ziurinejau isklotine. Tai sumos, kur yra su "-" zenklu, tai reiskia, kad jau buvo panauduotas tas kreditas (is tu 3000lt)? Pvz., jei nelieciu to kredito ir idedu dar savus 100lt, tai man rodys isklotinej 3100lt, ar tik mano 100lt (o tie 3000lt nerodomi)?
T.y. visi pinigai, kurie isklotines likuciuose be "-" zenklo, tai yra mano pinigai (virs tu 3000LT)? Nes neseniai papildldziau kortele 3000lt, o kortos likuciuose rodo tik 2500. Tai reiskia, kad panauduoti buvo is kredito 500lt? O 2500lt mano? Niu susiveliau kazkaip.
Kazkaip galvojau, kad tuos 3000lt turi rodyti likuciuose.
Dekui is anksto uz atsakyma
Su 3000lt kreditu - reiskia, kad yra galimybe minusuoti iki 3000lt. Vadinasi, logiska manyti, kad ju (+3000) neturi rodyti.
P.S. neturiu nei auksines, nei sidabrines Swedbank kreditines..
P.S. neturiu nei auksines, nei sidabrines Swedbank kreditines..