QUOTE(jbs @ 2012 01 05, 22:51)
Sveikos, skaičiuojančios. Susidūriau su keista situacija: Swedbank siūlo man kreditinę sidabrinę VISA kortelę, tačiau pačiame banko puslapyje jokios informacijos anei kortelės aptarnavimo mokesčių bei kitų įkainių nėra. Radau klasikinę, auksinę ir platininę, o sidabrinės - ne. Gal kas turi, naudojasi būtent Swedbanko sidabrine Visa? Kokie jos aptarnavimo įkainiai? Verta priimti pasiūlymą ar ne?
keitesi ten viskas, kas turi is anksciau vadinasi sidabrine, kas dabar jau nori uzsisakyti, tai vadinasi klasikine, bet ikainiai tie patys, geriau auksine imti, nes ten yra kelioniu draudimas, o klasikine turi tik pirkiniu draudima, aisku ikainiai skiriasi ju, jei daznai keliaujate, klasikines neimciau
Papildyta:
QUOTE(wanted @ 2012 01 06, 10:26)
Ant jos parašyta tiesiog Visa
aš kai prieš kokius berods 4 metus pirmą kartą dariausi, tai buvo Visa Silver, o dabar, kai atėjo laikas keisti, tai padarė tokią, nes per tą laiką pasikeitė tvarkos ir įkainiai pas juos. Kainuoja 5 Lt/mėn: 3,05 aptarnavimo mokestis ir 1,95 saugumo programa, ir dar man rodos 7 Lt išdavimas kainuoja
isdavimas pirma karta ir vienkartinis mokestis imant nauja kortele, jei pakeitimas ankstesnes korteles, tai to mokescio nera ir nebus
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2012 01 06, 10:21)
Tai kad negali taip būt
Visam pasaulyje klasikinė yra klasikinė, o sidabrinė yra sidabrinė. Kaip čia jos suplaktos į vieną? O ant Jūsų kortelės kas parašyta: Visa classic ar Visa silver? Ir koks bendras kortelės aptarnavimo mokestis per metus?
taip, dabar suplaktos kaip ir i viena jei taip galima pavadinti, nes vyksta pereinamasis laikotarpis, nuo berods 2013 metu liepos 1 dienos nebebus sidabriniu. nes kas turi ankstesnes sidabrines, tai dar turi joms ir kelioniu draudima, klasikinems kortelems nebera to draudimo, yra atsirades tik pirkiniu draudimas. aptarnavimo mokesciai vienodi kortelems