Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

oi, ne i ta tema pakliuvau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 07 balandžio 2011 - 19:35
Jei turiu kreditine kortele ir jos limitas 2200 lt, dabar noriu internetu rezervuoti bilietus ir jie tarkim kainuotu 1500, tai ar galiu tuos 1500 inesti ir panaudoti bilietu uzsakymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 04 30, 11:25)
Jei turiu kreditine kortele ir jos limitas 2200 lt, dabar noriu internetu rezervuoti bilietus ir jie tarkim kainuotu 1500, tai ar galiu tuos 1500 inesti ir panaudoti bilietu uzsakymui 4u.gif

Žinoma,kad galite,pradžioje naudosite savus pinigus,limitą kortelėje naudosite,jei neužteks savų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 04 07, 18:46)
Dar yra toks puikus reikalas kaip kreditinės be kredito limito, jei nenorite turėti kreditų arba neturite pastovių pajamų. Ją bent jau SEB banke išduoda visiems.

o as tokiso noreciau, gal kas naudojate ja?
Atsakyti
QUOTE(Haute couture @ 2011 01 18, 15:40)
Ar Lietuvoje tik SEB Vilniaus bankas išduoda kreditinę kortelę asmenims neturinties pastovių pajamų? Kalbu apie Visa Virtuon. Man jinai reikalinga tik prekiauti užsienio internetiniuose puslapiuose, bet kiek skaičiau tai šita kortelė labai nesaugi.

kortelė saugi
Atsakyti
Turiu kreditine Swedbanke- Visa (nesenai tik pasiemiau). I ja inesiau kelis simtus litu ir kol kas naudojuos jais, tai kaip supratau kol neemu i minusa (nenaudoju kredito pinigu) tai man kazkokiu papildomu mokesciu nenuskaiciuos g.gif Planuoju kelione i uzsieni tai ar man i ta kortele inesti kazkiek pinigu, kuriuos veliau ten isleisiu ar naudotis kreditu g.gif Kaip jus darote? As dar visai zalia siuose reikluose, bandymu periodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 05 20, 20:26)
Turiu kreditine Swedbanke- Visa (nesenai tik pasiemiau). I ja inesiau kelis simtus litu ir kol kas naudojuos jais, tai kaip supratau kol neemu i minusa (nenaudoju kredito pinigu) tai man kazkokiu papildomu mokesciu nenuskaiciuos g.gif  Planuoju kelione i uzsieni tai ar man i ta kortele inesti kazkiek pinigu, kuriuos veliau  ten isleisiu ar naudotis kreditu g.gif Kaip jus darote? As dar visai zalia siuose reikluose, bandymu periodas doh.gif

turėjo banke pasakyti,kad ji per mėnesį penkis litus jums kainuos,ar naudosit kreditą,ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2011 05 20, 22:29)
turėjo banke pasakyti,kad ji per mėnesį penkis litus jums kainuos,ar naudosit kreditą,ar ne  rolleyes.gif

Taip, zinau apie sita mokesti ax.gif Tik va nepasake man banke, kad is kreditines korteles imant grynuosius toks didelis mokestis taikomas unsure.gif Viena karta issiemiau ir panasu kad daugiau to nedarysiu doh.gif
Atsakyti
Turiu tris kreditines korteles. Visos Swedbank'o. Viena jaunimo Visa Electron Maxima, kita jaunimo Visa Electron Urban. Tos kaip žinia nieko nekainuoja, kol man nėra 23. Paskui gal jau ir kainuos, nežinau. Ir dar turiu jaunimo Visa Flag Web. Šioji kainuoja 3 litus per mėnesį iki man sukaks 23. rolleyes.gif
Prieš du metus turėjau SEB banko kortelę, kokia nesąmonė. Metinis mokestis 30 litų buvo. doh.gif Gyvenime ko gero negrįšiu į tą banką.
Atsakyti
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 23, 20:53)
Turiu tris kreditines korteles. Visos Swedbank'o. Viena jaunimo Visa Electron Maxima, kita jaunimo Visa Electron Urban. Tos kaip žinia nieko nekainuoja, kol man nėra 23. Paskui gal jau ir kainuos, nežinau. Ir dar turiu jaunimo Visa Flag Web. Šioji kainuoja 3 litus per mėnesį iki man sukaks 23.  rolleyes.gif
Prieš du metus turėjau SEB banko kortelę, kokia nesąmonė. Metinis mokestis 30 litų buvo.  doh.gif Gyvenime ko gero negrįšiu į tą banką.

Na iš tikrųjų Jūs teturite vieną kreditinę ir dvi debetines (nemokamas) korteles,internetinei prekybai tinkama tik Visa Web.Mokestis trys litai kas mėnesį,metams ji Jums kainuos 36 ltl.
Papildyta:
QUOTE(rence* @ 2011 05 23, 18:27)
Taip, zinau apie sita mokesti ax.gif Tik va nepasake man banke, kad is kreditines korteles imant grynuosius toks didelis mokestis taikomas unsure.gif Viena karta issiemiau ir panasu kad daugiau to nedarysiu doh.gif

Jei reikia grynųjų iš kreditinės,persiveskitenemokamai juos interneto banku į paprastą debetinę kortelę ir nusiimsite be jokio išgryninimo mokesčio.Tik kapsės bankui palūkanos nuo tos sumos,kurią persivesit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 05 23, 19:27)

tuos visus popierelius, kuriuos duoda banke pasirasant sutarti, reikia perskaityti smile.gif
na bent jau ikainius, ir nebus tokiu siurprizu...
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2011 05 23, 23:14)
Na iš tikrųjų Jūs teturite vieną kreditinę ir dvi debetines (nemokamas) korteles <...>

Aha! O aš iki šiol nelabai skyriau. Man visos kreditinės buvo. biggrin.gif blush2.gif Dabar jau žinosiu.
Atsakyti