Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(prieblanda @ 2010 10 19, 18:46)
Bet šita tik būtinąją pagalbą garantuoja, ar aš klystu?  mastau.gif

Manau,kad taip,už lūžusią koją kompensacijos negausite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 19, 19:46)
Bet šita tik būtinąją pagalbą garantuoja, ar aš klystu?  mastau.gif

greiciausiai 4u.gif bet juk nuvaziave i kelione neisit odontologo patikrinimui, ar pas ginekologa profilaktiskai bigsmile.gif
mano manymu ekstrine pagalba suteiks, o visa kita...

jeigu mastot, kad ji tiktu gyvenant uzsienyje, tai manau, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 10 19, 14:04)
Bet jeigu tu kelioneje apsidraudi tada pateiki draudima ir tau moketi nieko nereik..... ligonine su draudimo bendrove bendrauja, o jeigu kreditine kortele viska moki pats ir renkiesi cekiu, gryzus komensuoja...... ar as klystu?

Iki 300 eur apsimokate patys,blogiausiu atveju,tie 300 eur yra banko suteiktas kreditas toje kortelėje - naudojate jį,susirenkat visus čekius - pateikiat IF gryžę į Lietuvą.Jei smos didesnės - skambinate banke duotais telefonais į IF ir Jumis pasirūpina draudimo bendrovė. Paminėsiu,kad kalbu apie swedbank kreditinę kortelę,apie kitų bankų kreditines tiek nežinau tongue.gif
Atsakyti
Kokio banko kreditinės kortelės išlaikymas yra pigiausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2010 10 20, 11:02)
Kokio banko kreditinės kortelės išlaikymas yra pigiausias  g.gif

sakyciau keistokas klausimas wink.gif siaip kokia nauda jums is tos korteles, kokios noretumet, mane domino draudimai, teikiama auksciausia nauda korteles smile.gif

kazkada ego korteles swedbank buvo pigiausias variantas nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2010 10 20, 13:15)
sakyciau keistokas klausimas wink.gif siaip kokia nauda jums is tos korteles, kokios noretumet, mane domino draudimai, teikiama auksciausia nauda korteles smile.gif

kazkada ego korteles swedbank buvo pigiausias variantas nemokamai smile.gif

Man irgi svarbu sveikatos draudimas bei el. bilietų pirkimas kt. šalyse ax.gif
Atsakyti
Ar Lietuvoje tik SEB Vilniaus bankas išduoda kreditinę kortelę asmenims neturinties pastovių pajamų? Kalbu apie Visa Virtuon. Man jinai reikalinga tik prekiauti užsienio internetiniuose puslapiuose, bet kiek skaičiau tai šita kortelė labai nesaugi.
Atsakyti
QUOTE(Haute couture @ 2011 01 18, 14:40)
Ar Lietuvoje tik SEB Vilniaus bankas išduoda kreditinę kortelę asmenims neturinties pastovių pajamų? Kalbu apie Visa Virtuon. Man jinai reikalinga tik prekiauti užsienio internetiniuose puslapiuose, bet kiek skaičiau tai šita kortelė labai nesaugi.

Antri metai šia kortele naudojuosi-jokių nusiskundimų neturiu. Dabar daugelyje internetinių parduotuvių galima atsiskaityti Paypal'u kuris užtikrina saugumą wink.gif
Atsakyti
Ar AE blue antruju metu metiniam aptarnavimo mokesciui dar taikoma nuolaida,kaip reklamavosi isduodant kortele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2010 10 20, 12:02)
Kokio banko kreditinės kortelės išlaikymas yra pigiausias  g.gif

Nordea, BalticMiles,
pirmas pusmetis buvo nemokamai, paskui 3.5Lt / men.
Atsakyti
QUOTE(Haute couture @ 2011 01 18, 15:40)

Dar yra toks puikus reikalas kaip kreditinės be kredito limito, jei nenorite turėti kreditų arba neturite pastovių pajamų. Ją bent jau SEB banke išduoda visiems.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 04 07, 18:46)
Dar yra toks puikus reikalas kaip kreditinės be kredito limito, jei nenorite turėti kreditų arba neturite pastovių pajamų. Ją bent jau SEB banke išduoda visiems.

swed irgi be kreditinio limito duoda wink.gif
Atsakyti