Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(milaaa @ 2010 10 17, 17:06)
jei gerai suprantu, su debetine nenusipirksi lektuvo bilietu pvz., o ir atsiskaitant uzsienyje gerokai saugiau g.gif mes keliones is uzsienio operatoriu perkam tik su kreditine smile.gif

Taip, el. prekybai debetinės netinka. O kodėl atsiskaityti užsieny kreditine saugiau?
Atsakyti
cia tik mano nuomone 4u.gif
nes kreditineje lesos pirmiausia rezervuojamos kokioms 3-4 savaitems, o tik po to nurasomos. man regis, grizus, jei aptinki kazkoki nesusipratima, lengviau sustabdyti rezervuotu lesu ''nutekejima'' g.gif beto saugumo programa, jei dingsta korta, o pamatai neiskarto, tai yra sansas atgauti para iki apsiziurejimo, pin kodu nepatvirtintu operaciju pinigus. susiduriau su tokiom situacijom, kai debetiniu kortu neima, ima kreditines g.gif ypac jei ta kreditine auksine ar platinine, turi teise reikalaut atsiskaitymo galimybes esant sutrikimams korteliu aptarnavime(mums tiesiog uzsirase kortos nr ir atidave prekes), nes bankas isdaves tokias kortas tiesiog garantuoja tavo mokuma smile.gif na laukiamieji oro uostose-pastebejau su auksinem kortom skirta atskira, komfortiskesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 17, 17:42)
cia tik mano nuomone 4u.gif
nes kreditineje lesos pirmiausia rezervuojamos kokioms 3-4 savaitems, o tik po to nurasomos. man regis, grizus, jei aptinki kazkoki nesusipratima, lengviau sustabdyti  rezervuotu lesu ''nutekejima'' g.gif beto saugumo programa, jei dingsta korta, o pamatai neiskarto, tai yra sansas atgauti para iki apsiziurejimo, pin kodu nepatvirtintu operaciju pinigus. susiduriau su tokiom situacijom, kai debetiniu kortu neima, ima kreditines g.gif ypac jei ta kreditine auksine ar platinine, turi teise reikalaut atsiskaitymo galimybes esant sutrikimams korteliu aptarnavime(mums tiesiog uzsirase kortos nr ir atidave prekes), nes bankas isdaves tokias kortas tiesiog garantuoja tavo mokuma smile.gif na laukiamieji oro uostose-pastebejau su auksinem kortom skirta atskira, komfortiskesni g.gif

Bent jau Swedbank klientai,turintys auksines korteles tikrai neturi galimybės patekti į atskirą salę oro uoste,tas įmanoma turint VIP platininę kortelę tiktai,manau kitų bankų auksinės kortelės taip pat neturi tokios privilegijos rolleyes.gif O dė saugumo,tai tikra tiesa parašyta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 17, 18:42)
susiduriau su tokiom situacijom, kai debetiniu kortu neima, ima kreditines g.gif

Kodėl neima?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 17, 20:52)
Kodėl neima?

nezinau... bet pamenu, kad kazkioj duty free mokant debetine sustreikavo ju aparatas, tai padavus kreditine auksine nusirase jos numeri ir atidave turta 4u.gif o paskui banke matesi nurasymas smile.gif

kazkuris bankas prie auksines buvo daves ta vip korta, bet senokai buvo, tai nepamenu kuris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 17, 11:40)
Atsiskaitymams ne skolintais pinigais visiškai pakanka debetinės ax.gif

nenoriu gincytis, bet is patirties sakau, kad neuztenka vien debetines. Gal bandete rezervuoti viesbuti per booking.com sistema be kreditines, ar atsiskaitineti paprasciausiose drogerie parduotuvese uzsienyje su debetine? Man kazkodel nepavyko..
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 10 18, 10:10)
nenoriu gincytis, bet is patirties sakau, kad neuztenka vien debetines. Gal bandete rezervuoti viesbuti per booking.com sistema be kreditines, ar atsiskaitineti paprasciausiose drogerie parduotuvese uzsienyje su debetine?  Man kazkodel nepavyko..

Aš be kreditinės nebūčiau išsivertus,nes tenka į užsienį išvažiuoti,pačiai rezervuoti viešbutį, bilietus lėktuvui,užsienyje nuomotis automobilį irgi prireikia kreditinės,perkant Lietuvoje iš interneto parduotuvių - irgi be kreditinės nei pro kur ,bet juk yra žmonių,kurie jei vyksta į užsienį,tai tik per kelionių agentūras,jei perka kosmetiką ar drabužius - tai eina į parduotuvę ir pirma matuojasi,po to perka.Tai tokiems tikrai kreditinė nėra reikalinga,nes jie nesupras jos teikiamos naudos,juk ne visi mes vienodi.Nereikia imti kreditinės kortelės tik tam,kad turėti,nes ji juk turi savo mokesčius. Man tie jos mokesčiai sąlyginai nedideli,lyginant su nauda,kurią jau esu gavusi ją turėdama,bent jau kiek sutaupyta ,kai vykstant į užsienį nereikia draustis kelionės metu,sutikite ,savaitei šeimai apsidrausti kainuotų koks 100 ltl, o turint kreditinę - draudimas visada su manimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajoraitė: 18 spalio 2010 - 10:21
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 10 18, 11:20)
Aš be kreditinės nebūčiau išsivertus,nes tenka į užsienį išvažiuoti,pačiai rezervuoti viešbutį, bilietus lėktuvui,užsienyje nuomotis automobilį irgi prireikia kreditinės,perkant Lietuvoje iš interneto parduotuvių - irgi be kreditinės nei pro kur ,bet juk yra žmonių,kurie jei vyksta į užsienį,tai tik per kelionių agentūras,jei perka kosmetiką ar drabužius - tai eina į parduotuvę ir pirma matuojasi,po to perka.Tai tokiems tikrai kreditinė nėra reikalinga,nes jie nesupras jos teikiamos naudos,juk ne visi mes vienodi.Nereikia imti kreditinės kortelės tik tam,kad turėti,nes ji juk turi savo mokesčius. Man tie jos mokesčiai sąlyginai nedideli,lyginant su nauda,kurią jau esu gavusi ją turėdama,bent jau kiek sutaupyta ,kai vykstant į užsienį nereikia draustis kelionės metu,sutikite ,savaitei šeimai apsidrausti kainuotų koks 100 ltl, o turint kreditinę - draudimas visada su manimi  smile.gif

man regis sitas malonumas jau baigiasi, ar tuoj baigsis bigsmile.gif bent jau sidabrines swedbanke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 18, 15:54)
man regis sitas malonumas jau baigiasi, ar tuoj baigsis bigsmile.gif bent jau sidabrines swedbanke 4u.gif

Kas pasiėmė sidabrinę kortelę iki vasaros,tiems galios draudimas tol,kol galios pati kortelė,manoji trims metams išduota,baigsis 2012.06 ,iki tol turėsiu kelionės draudimą,o po to arba keisiu į visa gold swedbanke arba ieškosiu geresnių variantų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 10 18, 16:18)
Kas pasiėmė sidabrinę kortelę iki vasaros,tiems galios draudimas tol,kol galios pati kortelė,manoji trims metams išduota,baigsis 2012.06 ,iki tol turėsiu kelionės draudimą,o po to arba keisiu į visa gold swedbanke arba ieškosiu geresnių variantų tongue.gif

Bet jeigu tu kelioneje apsidraudi tada pateiki draudima ir tau moketi nieko nereik..... ligonine su draudimo bendrove bendrauja, o jeigu kreditine kortele viska moki pats ir renkiesi cekiu, gryzus komensuoja...... ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 10 19, 15:04)
Bet jeigu tu kelioneje apsidraudi tada pateiki draudima ir tau moketi nieko nereik..... ligonine su draudimo bendrove bendrauja, o jeigu kreditine kortele viska moki pats ir renkiesi cekiu, gryzus komensuoja...... ar as klystu?

klystat. nes su kortele duodamos draudejo nurodytos salygos(dabar regis IF draudimo), ten nurodoma, kad islaidas iki 300eur g.gif susimokat patys, o pristate dokus atgaunate is draudimo. del didesniu sumu reikia pranesti telefonu smile.gif man regis, panasiai yra ir su nusipirktu draudimo polisu g.gif

na europoje pakanka tureti europos sveikatos draudimo kortele, kuria isduoda ligoniu kasos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 19, 17:22)
na europoje pakanka tureti europos sveikatos draudimo kortele, kuria isduoda ligoniu kasos 4u.gif

Bet šita tik būtinąją pagalbą garantuoja, ar aš klystu? mastau.gif
Atsakyti