QUOTE(Raschida @ 2010 10 18, 10:10)
nenoriu gincytis, bet is patirties sakau, kad neuztenka vien debetines. Gal bandete rezervuoti viesbuti per booking.com sistema be kreditines, ar atsiskaitineti paprasciausiose drogerie parduotuvese uzsienyje su debetine? Man kazkodel nepavyko..
Aš be kreditinės nebūčiau išsivertus,nes tenka į užsienį išvažiuoti,pačiai rezervuoti viešbutį, bilietus lėktuvui,užsienyje nuomotis automobilį irgi prireikia kreditinės,perkant Lietuvoje iš interneto parduotuvių - irgi be kreditinės nei pro kur ,bet juk yra žmonių,kurie jei vyksta į užsienį,tai tik per kelionių agentūras,jei perka kosmetiką ar drabužius - tai eina į parduotuvę ir pirma matuojasi,po to perka.Tai tokiems tikrai kreditinė nėra reikalinga,nes jie nesupras jos teikiamos naudos,juk ne visi mes vienodi.Nereikia imti kreditinės kortelės tik tam,kad turėti,nes ji juk turi savo mokesčius. Man tie jos mokesčiai sąlyginai nedideli,lyginant su nauda,kurią jau esu gavusi ją turėdama,bent jau kiek sutaupyta ,kai vykstant į užsienį nereikia draustis kelionės metu,sutikite ,savaitei šeimai apsidrausti kainuotų koks 100 ltl, o turint kreditinę - draudimas visada su manimi