Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(wintry @ 2010 09 17, 16:03)
As is vis turedama ja blogai jauciausi  biggrin.gif  Man vis skambino is banko ir klause ,kodel as nesinaudoju ,sakau kad nereikia,tiesiog terorizavo,o tada ir atsisakiau.  Banko darbuotoja paskambinus vis sakydavo" ar jus suprantat ka prarandat nesinaudodama? "  doh.gif  Nu sakutes galvoju  lotuliukas.gif

blink.gif biggrin.gif nu geras cia, man tai jei skambina tai vis ikalbineja pasikeisti i "geresne", su didesniu menesiniu mokesciu, na, ne, uztenka man ir sito schmoll.gif
Atsakyti
O kokei bankai čia taip skambina? Man nei Swedbank, nei Nordea nė karto neskambino g.gif
Atsakyti
Man yra skambinę ir Sebas, ir Swedbankas.
Atsakyti
Man skambino Parex bankas,dabar lyg jau kitaip vadinasi "Citadele"
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 18, 11:31)
O kokei bankai čia taip skambina? Man nei Swedbank, nei Nordea nė karto neskambino g.gif

Swedbank 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wintry @ 2010 09 17, 15:03)
As is vis turedama ja blogai jauciausi  biggrin.gif  Man vis skambino is banko ir klause ,kodel as nesinaudoju ,sakau kad nereikia,tiesiog terorizavo,o tada ir atsisakiau.  Banko darbuotoja paskambinus vis sakydavo" ar jus suprantat ka prarandat nesinaudodama? "  doh.gif  Nu sakutes galvoju  lotuliukas.gif

O man prieš savaitę paskambino ir perspėjo, kad nuo spalio 1 d. keičiasi sąlygos, t.y. nebelieka nemokamo sveikatos draudimo užsienyje ir kad keičiasi kortelės įkainiai. Vadybininkė mandagiai paaiškino, kad kadangi aš beveik nesinaudoju kortele, tai man ko gero būtų patogiausia jos tiesiog atsisakyti. Niekas neįkalbinėjo pasikeisti į geresnę ar šiaip naudotis kredito limitu.

P.S.Kalba eina apie SWEDBANK'a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SonataNav: 20 rugsėjo 2010 - 09:00
QUOTE(SonataNav @ 2010 09 20, 10:55)
O man prieš savaitę paskambino ir perspėjo, kad nuo spalio 1 d. keičiasi sąlygos, t.y. nebelieka nemokamo sveikatos draudimo užsienyje ir kad keičiasi kortelės įkainiai. Vadybininkė mandagiai paaiškino, kad kadangi aš beveik nesinaudoju kortele, tai man ko gero būtų patogiausia jos tiesiog atsisakyti. Niekas neįkalbinėjo pasikeisti į geresnę ar šiaip naudotis kredito limitu.

P.S.Kalba eina apie SWEDBANK'a.

Tai matyt todel ir neikalbinejo kad beveik nesinaudojate ja smile.gif o as kadangi daug naudojausi tai nori pasiulyti "geresni' varianta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 13, 22:29)
Dar pridėsiu, kad atsisakymą geriau susiplanuoti taip, kad nespėtų bankas nuskaičiuoti dar vienų metų aptarnavimo mokesčio. Pvz., kortelė išduota spalį, spalio mėnesį kasmet bankas nuskaičiuos aptarnavimo mokestį. Jei kortelės atsisakysit iki spalio, to mokesčio nebenuskaičiuos, o jei užsižiopsosit ir lauksit iki spalio, lapkričio ar ilgiau, bus nuskaičiuoti pinigai už daiktą, kurio iš esmės ketinote atsisakyti. Na čia iš savos patirties kalbu, kai buvau nutarus atsisakyti kortelės, bet vis atidėliojau vizitą į banką, kol vieną dieną pamačiau tą metinį mokestį nunykusį iš sąskaitos  doh.gif  blush2.gif

šiaip sutartyje yra visos tos smulkmenos, reikia 30 dienų prieš kreiptis, kad mokesčių nenuskaičiuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 17, 10:57)
Vsio, susimokesiu kiek dar esu skolinga ir visogero doh.gif geriau taupyti sau kad ir po keleta lituku bet tureti savo pinigus o ne ju su...ta kredita ir palukanas

Perfekta,
cia aisku ne mano reikalas - bet siais laikais be kreditines.. na, taip taip, galima be daugybes dalyku apsieiti. Gal tu geriau isiskaityk i kredito padengimo salygas, juk nevisada reikia moketi palukanas. Na nebet nekeliauji uzsienin, viska perki uz grynus, tai tada ji kaip ir nereikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 10 16, 22:30)
Perfekta,
cia aisku ne mano reikalas - bet siais laikais be kreditines.. na, taip taip, galima be daugybes dalyku apsieiti. Gal tu geriau isiskaityk i kredito padengimo salygas, juk nevisada reikia moketi palukanas. Na nebet nekeliauji uzsienin, viska perki uz grynus, tai tada ji kaip ir nereikalinga.

Aš tai supratau, kad ji nuolat gyvena skoloj kreditinei g.gif
Man kreditinė gerai, kai nebūnu spėjus iš sąskaitos į kortelę persimest pinigų, tada grįžus namo per el. bankininkystę padengiu panaudotą kreditą ir ok rolleyes.gif Bet šiaip dažniausiai ji guli namie namie, gyvenam iš pajamų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 10 16, 22:30)
Na nebet nekeliauji uzsienin, viska perki uz grynus, tai tada ji kaip ir nereikalinga.

Atsiskaitymams ne skolintais pinigais visiškai pakanka debetinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 17, 12:40)
Atsiskaitymams ne skolintais pinigais visiškai pakanka debetinės ax.gif

jei gerai suprantu, su debetine nenusipirksi lektuvo bilietu pvz., o ir atsiskaitant uzsienyje gerokai saugiau g.gif mes keliones is uzsienio operatoriu perkam tik su kreditine smile.gif
Atsakyti