Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(Svirple @ 2010 06 30, 14:36)
Va o mano kortelė šiais metais baigiasi ir kelionių draudimo nebebus sad.gif man tas pirkinių draudimas iš viso nereikalingas... Labai kažkaip nemaloni naujiena dėl tų pokyčių, bet nu nėra kas daryti sad.gif Iš tiesų taip imti ir keliauti į kitą banką su visom sąskaitom irgi nepatogu, užtat truputį pasijaučiau Swedbanko įkaite.

Vat dėl to man labai patinka, kad su Swedbanku dabar turiu reikalų tik kartą per mėnesį, kai reikia į sąskaitą įnešti pinigų tiesioginiams debetams rolleyes.gif O šiaip laukiu, kada Nordea irgi pradės teikti tiesioginio debeto paslaugas su man reikalingomis įmonėmis, nes šio banko įkainiai man labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipedele @ 2010 06 21, 01:08)
Sveikos merginos,
gal kuriai taip atsitiko, kad buvoe pametusi cvv2 kodą? Ar bankas duoda kodą, ar tenka gamintis naują virtuon? Turiu seb visa virtuon.  unsure.gif Ir dabar taip skubiai reikia, ir iš draugių niekas neturi, per mane užsisakinėja visos  verysad.gif Pagalvojau, kad jie tą kodą išduoda paprastam lape, net neužklijuotą ar kitaip neįslaptintą, tai gal gali be problemų atspausdinti naują tą patį kodą?  g.gif

pasakys Jums banke ta koduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 03 19, 13:36)
Arba imate automobilinę,mokate 29 ltl ir gaunate 25 d.  mirksiukas.gif

Arba einate į DnB NORD banką ir gaunate nemokamai ar už 45 lt. metams su nemokamu iki trijų atlyginimų dydžio kredito limitu 46 dienom. Man kažkaip atrodo geresnis pasiūlymas nei 29+1,95 mėn. = 52,4. ir kasdienių paslaugų įkainiai mažesni. Pats naudojuosi ir turiu ir kredito limitą, ir korteles. ir eilės mažesnės ir net aptarnauja. o Swedbankis dar bandė nuimt nuo manęs ir mokestį už tai, kad turiu sąskaitą, bet niek onedarau po 1 Lt. mėnesiui.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 30, 15:12)
Vat dėl to man labai patinka, kad su Swedbanku dabar turiu reikalų tik kartą per mėnesį, kai reikia į sąskaitą įnešti pinigų tiesioginiams debetams  rolleyes.gif  O šiaip laukiu, kada Nordea irgi pradės teikti tiesioginio debeto paslaugas su man reikalingomis įmonėmis, nes šio banko įkainiai man labai patinka  ax.gif

Nordea irgi nematau kuo džiaugtis - komunaliniai po 1 Lt už lapelį, tiesioginiu debetu nėra reikalingų sutarčių. Visa kita kaip kituose bankuose. Nebent esate auksinsi klientas ir turite dar kažkokias nerealias sąlygas.
Papildyta:
QUOTE(Svirple @ 2010 06 30, 14:36)
Va o mano kortelė šiais metais baigiasi ir kelionių draudimo nebebus sad.gif man tas pirkinių draudimas iš viso nereikalingas... Labai kažkaip nemaloni naujiena dėl tų pokyčių, bet nu nėra kas daryti sad.gif Iš tiesų taip imti ir keliauti į kitą banką su visom sąskaitom irgi nepatogu, užtat truputį pasijaučiau Swedbanko įkaite.

Tiesa sakant nesuprantu apie kokius čia pakeitimus Swedbanke visi rašot... Kažkokios Jūsų kortelių sąlygos Swedbanke keičiasi? Tai jei papblogina sąlygas - nepatingėkit pasiieškot palankesnius įkainius siūlančio banko.
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2010 07 02, 08:27)
Nordea irgi nematau kuo džiaugtis - komunaliniai po 1 Lt už lapelį, tiesioginiu debetu nėra reikalingų sutarčių. Visa kita kaip kituose bankuose. Nebent esate auksinsi klientas ir turite dar kažkokias nerealias sąlygas.

Auksiniai rolleyes.gif Visi mokesčiai, mokėjimai ir įmokos po 0,5 Lt ax.gif Čia internetu, iki banko per toli man iki jų važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2010 04 16, 16:19)
renkuosi kreditine kortele:
- visa gold - swedbank, metinis 79 arba 129 lt +1.95 lt/men saugumo mokestis, draudimas 65000 eur, nemokamas kreditas 20 arba 30 dienu
- automobiline visa - swedbank, draudimas 65000 eur, aptarnavimas 29 lt metinis +1.95 lt/ men saugumas, nemokamas kreditas 20 arba 30 dienu
- american express blue - parex isduoda, draudimas 75000 eur, vaikams nelaimingu atsitikimu 30000 eur, korteles aptarnavimas 50 lt per metus (1-ieji metai nemokamai), yra finansine graza (priklausanti kiek naudoji kortele, 0.5-1.0% nuo sumoketos sumos), kuri gali mazinti ir korteles metini aptarnavimo mokesti, nemokamas kreditas 45 dienos

kazkaip viska paskaicius ir pabandzius susisisteminti, noretusi imti american express smile.gif

Aš AEB atsisakiau, nes negali nemokamai išgrynint kredito limito pinigų, pavedimo padaryt, nes moki iškart už panaudotą kredito limitą palūkanas. Ir mokestsi didelis -50 Lt metams, o kad jį susimažint reikia daug išleist per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 06 30, 13:36)

Nueikite į banką,manau Jums pasiūlys keisti į Visa Gold kortelę,kuri turės kelionių draudimą,pirkinių draudimą,,bagažo,vėluojančių skrydžių draudimą bei civilinės atsakomybės draudimą. Tik kaina jos didesnė nei silver kortelės...
Atsakyti
Turiu American express blue thumbup.gif jau dvejus metus naudojuos, metinis mokestis kompensuojamas, jei per metus kortele atsiskaitai uz 12 000 lt. Nei karto dar neteko moket metinio. atidejimas - 45 dienos, po to skaiciuojami procentai. Visada kazkaip spejau i tas 45 dienas. Ir graza- pirmus metus grizo apie 300 lt, antrus apie 600 lt. Pasaka.. wub.gif aisku mes su vyru vien ta kortele tik ir atsiskaitinejam visur ( ant vienos saskaitos gali but dvi korteles, viena pagrindine - kita papildoma)
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 06, 12:58)
Turiu American express blue  thumbup.gif  jau dvejus metus naudojuos, metinis mokestis kompensuojamas, jei per metus kortele atsiskaitai uz 12 000  lt. Nei karto dar neteko moket metinio. atidejimas - 45 dienos, po to skaiciuojami procentai. Visada kazkaip spejau i tas 45 dienas. Ir graza- pirmus metus grizo apie 300 lt, antrus apie 600 lt. Pasaka..  wub.gif  aisku mes su vyru vien ta kortele tik ir atsiskaitinejam visur ( ant vienos saskaitos gali but dvi korteles, viena pagrindine - kita papildoma)

puiki reklama smile.gif
Atsakyti
As irgi naudojuos American Express, esu patenkinta. Sugrizo graza uz isleista pinigu suma metu pabaigoje apie 50 lt, pirmus metus kortele nemokama buvo, grazus dizainas, pakvietimai i kina uz lojaluma, 45 d grazinti pasiskolintai sumai. Man kol kas ji geriausia, tik gaila kad Ryanair bilietu negaliu su ja pirkti
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 06, 13:58)
Turiu American express blue  thumbup.gif  jau dvejus metus naudojuos, metinis mokestis kompensuojamas, jei per metus kortele atsiskaitai uz 12 000  lt. Nei karto dar neteko moket metinio. atidejimas - 45 dienos, po to skaiciuojami procentai. Visada kazkaip spejau i tas 45 dienas. Ir graza- pirmus metus grizo apie 300 lt, antrus apie 600 lt. Pasaka..  wub.gif  aisku mes su vyru vien ta kortele tik ir atsiskaitinejam visur ( ant vienos saskaitos gali but dvi korteles, viena pagrindine - kita papildoma)

na kaip suprantu tada ir islaidos - pajamos turi buti atitinkamos: vidutiniskai 1000/lt menesiui vratojamosios islaidos tose vietose kur galima naudotis kortele (pvz ne turgui ar spaudos kioske)+ busto islaidu taip pat iskaiciuot neitu. + pomegis atsiskaitineti kortele (as pvz to vengiu - nes isleidziu daugiau - nejauciu pinigu svorio)

jei visos salygos atitinka - kodelgi ne cool.gif

Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 07 13, 12:23)
na kaip suprantu tada ir islaidos - pajamos turi buti atitinkamos: vidutiniskai 1000/lt menesiui vratojamosios islaidos tose vietose kur galima naudotis kortele (pvz ne turgui ar spaudos kioske)+ busto islaidu taip pat iskaiciuot neitu. + pomegis atsiskaitineti kortele (as pvz to vengiu - nes isleidziu daugiau - nejauciu pinigu svorio)

jei visos salygos atitinka - kodelgi ne  cool.gif

Jeigu šeima, tai nesunku tą padaryti: atsiskaitymai už maistą ir įvairius buities reikmenis prekybos centruose, kuras, dar kur kokia šmutkė, kavinė ir t.t.
Tik kad jei alga atkeliauja į kitą banką, tai vėl nepatogumai dėl kredito padengimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 07 12, 17:25)
As irgi naudojuos American Express, esu patenkinta. Sugrizo graza uz isleista pinigu suma metu pabaigoje apie 50 lt, pirmus metus kortele nemokama buvo, grazus dizainas, pakvietimai i kina uz lojaluma, 45 d grazinti pasiskolintai sumai. Man kol kas ji geriausia, tik gaila kad Ryanair bilietu negaliu su ja pirkti

Tai kam tokia kortelė reikalinga,jei su ja ne visur galima atsiskaityti g.gif Pvz. aš grynųjų pinigų praktiškai nesinešioju,visur galima atsiskaityti swedbank kreditine,tai man su ta express kortele būtų didelis nepatogumas, Ryanair bilietus teko pirkti ne kartą,tai būtų tekę skolintis draugų kortelę,man tokie apribojimai labai keisti, jei Lietuvoje negalima ja atsiskaityti vaistinėse,Jysk,Deichman ir dar kažkur,tai užsienyje su ta kortele irgi prapultum,nes gi nėra sąrašo parduotuvių kur jos neaptarnauja,nu nežinau,nepatiktų man taip schmoll.gif
Atsakyti