QUOTE(Bajoraitė @ 2010 03 19, 13:36)
Arba imate automobilinę,mokate 29 ltl ir gaunate 25 d.
Arba einate į DnB NORD banką ir gaunate nemokamai ar už 45 lt. metams su nemokamu iki trijų atlyginimų dydžio kredito limitu 46 dienom. Man kažkaip atrodo geresnis pasiūlymas nei 29+1,95 mėn. = 52,4. ir kasdienių paslaugų įkainiai mažesni. Pats naudojuosi ir turiu ir kredito limitą, ir korteles. ir eilės mažesnės ir net aptarnauja. o Swedbankis dar bandė nuimt nuo manęs ir mokestį už tai, kad turiu sąskaitą, bet niek onedarau po 1 Lt. mėnesiui.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 30, 15:12)
Vat dėl to man labai patinka, kad su Swedbanku dabar turiu reikalų tik kartą per mėnesį, kai reikia į sąskaitą įnešti pinigų tiesioginiams debetams
O šiaip laukiu, kada Nordea irgi pradės teikti tiesioginio debeto paslaugas su man reikalingomis įmonėmis, nes šio banko įkainiai man labai patinka
Nordea irgi nematau kuo džiaugtis - komunaliniai po 1 Lt už lapelį, tiesioginiu debetu nėra reikalingų sutarčių. Visa kita kaip kituose bankuose. Nebent esate auksinsi klientas ir turite dar kažkokias nerealias sąlygas.
Papildyta:
QUOTE(Svirple @ 2010 06 30, 14:36)
Va o mano kortelė šiais metais baigiasi ir kelionių draudimo nebebus
man tas pirkinių draudimas iš viso nereikalingas... Labai kažkaip nemaloni naujiena dėl tų pokyčių, bet nu nėra kas daryti
Iš tiesų taip imti ir keliauti į kitą banką su visom sąskaitom irgi nepatogu, užtat truputį pasijaučiau Swedbanko įkaite.
Tiesa sakant nesuprantu apie kokius čia pakeitimus Swedbanke visi rašot... Kažkokios Jūsų kortelių sąlygos Swedbanke keičiasi? Tai jei papblogina sąlygas - nepatingėkit pasiieškot palankesnius įkainius siūlančio banko.