QUOTE(Setonas @ 2010 06 20, 07:24)
O as dabar kaip tik po ilgu ieskojimu ir domejimusi nusprendziau, kad Swedbankas labiausiai apiplesineja zmones su savo kredito kortelem. Ypac dabar, kai nuo rugpjucio 2 dienos kardinaliai keicia visus savo ikainius, kurie isigalioja AUTOMATISKAI:
http://www.swedbank....index_klas.html
Tai man kreditines korteles metinis mokestis staiga soktelejo nuo 29 iki 60 lt, grynuju pinigu issiemimas (kas ypac aktualu) soktelejo nuo 2 lt iki 7 lt+procentas dar
O geriausias bajeris buvo, kai parasiau bankui, kad manes tokios esminis sutarties salygu keitimas netenkina, tai man atrase apie privalumus, ten saugumo visokias programas, kelionini draudima ir t.t. (kas yra su visomis kortelemis bet kuriuose bankuose issiimtas) ir pridure, kad mano metine kredito palukanu norma yra 21.5%, nors auksciau nurodytam linke rasoma, kad pasikeitus palukanos bus nuo 18%
Vienu zodziu VISKA absoliuciai pablogino ir dar man maloniai aiskina, kad palukanos isliko tos pacios, nors pagal ideja turejo sumazet. Tai dabar pasiieskojau ir paziurejau, kad visuose mazesniuose bankuose (NORD, Parex, UB) tos pacios kreditines VISA CLASSIC issiemimas yra kur kas geresnemis salygomis, nei Swedbanke nuo 08.02 d. Swedbankas pagrindinius esminius ikainius padidino, o pridejo tokiu nereikalingu blizguciu kaip: "Saugumo programa" , "Saugus pirkiniu pirkimas", "Padidintas kelioniu draudimas", "Kompensacija uz veluojanti skrydi arba dingusi bagaza" ir t.t. Kiek kartu tas bagazas dingsta? Kiek kartu kelionese to draudimo prireikia? Karta per gyvenima? Ne nafik, tikrai sunervino ir eisiu nutraukt savo sutarties su sia issigimeliu kontora.
Man irgi tie pokyčiai visai nepriimtini,bet neklaidinkit žmonių,teikdami,kad Jums kreditinė kortelė metams tekainuodavo 29 ltl,taip tai metinis jos mokestis,bet dar po 1,95 kas mėnesį už saugumo programą mokėdavote,taigi per metus ši kortelė Jums kainavo 52,4 ltl.Dabar gi padarė fiksuotą 60 ltl metinį mokestį,kuris išsidėsto vienodai kas mėnesį po penkis litus,mokėsite už kortelę tik tiek,kiek laiko ja naudositės. Skirtumas gaunasi nedidelis,nereikia čia žmonių gąsdinti. Be to,aš kortelę prieš metus pasiėmiau,kortelė galios su tom pačiomis sąlygomis man dar du metus,o po to galima bus pasidairyti kas geresnio kituose bankuose.Visada yra pasirinkimas,Jūs irgi laisvas rinktis ,neverta drabstytis purvais,visada buvo ir bus kažkuo nepatenkintų,vadinti kitus išsigimėliais - ar kultūringas žmogus taip rašytų