Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(arana81 @ 2010 01 08, 15:41)
bilietus rezervuoti galima, inesus pinigu - ir apsipirkineti smile.gif

prieblanda 4u.gif

su Visa Virtuon galima tik internete atsiskaitineti. Paziuresiu vakare grizus, kokias dar korteles su 0 Lt limitu isduoda SEB bankas.

Dekui! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neesme: 08 sausio 2010 - 15:01

Ingel, o iš kur Jūs gavot kreditinę su 0 kreditu? SEB?
[/quote]

Iš Swedbank smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 01 09, 11:35)
Iš Swedbank smile.gif

Kokia nesąmonė, mes su MB turim pasiėmę kreditinę su 1000lt ir kai norėjom grąžinti bei pakeisti į 0, sako, nebūna tokios. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 09 sausio 2010 - 14:15
QUOTE(micefee @ 2010 01 09, 15:14)
Kokia nesąmonė, mes su MB turim pasiėmę kreditinę su 1000lt ir kai norėjom grąžinti bei pakeisti į 0, sako, nebūna tokios.  blink.gif

Ne kortelėje esmė, rašant prašymą jai išduoti dėl kredito dydžio reikia nurodyti 0 ir viskas smile.gif O pasikeisti jau nustatytą kredto dydį nežinau ar galima, nes man labai jau bandė įsiūlyti kredito sumą nors ir mažiausią, teigiant gal prireiks kada nors g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 09 sausio 2010 - 15:22
Aš suprantu, kad ne į temą. Bet kam reikalinga kreditinė be kredito?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 09, 17:51)

Konkrečiai man- viešbučio nuomai, pervedi į kortelę kiek reikia pinigų ir tą sumą nusiskaičiuoja. Mano pasirinktas viešbutis tik tokias korteles priima, netiko nei debetinės, nei virtualiosios, o kaina kituose skirias beveik dvigubai. Dėl to ir teko įsigyt kreditinę. Dėl auto nuomos jei norėsiu galėsiu taip pat tuos 150 eurų įdėt į kortelę, bet manau, kad paliksiu užstatą grynais.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 09, 17:51)

Kaip tai kam? Atsiskaitymams, kuriems reikalinga kreditinė kortelė - drabužių pirkimui internetu, lošimui kazino internetu, automobilio nuomai, lėktuvo bilietų pirkimui, viešbučių rezervacijai. Kaip žinia, debetinės tam netinka, o kreditas su tam tikra kredito suma pastovi pagunda prasiskolinti...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 09, 15:14)
Kokia nesąmonė, mes su MB turim pasiėmę kreditinę su 1000lt ir kai norėjom grąžinti bei pakeisti į 0, sako, nebūna tokios.  blink.gif

Buna, buna as pati tokia turiu. Ipirso man SNORAS, nes nenorejau jokiu kreditu, bet kadangi ten turejau indeliu, tai praktiskai prievarta igrudo biggrin.gif
Siaip turiu Swedbank VISA del nemokamo kelioniu draudimo visai seimai, labai apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 01 10, 20:26)
Siaip turiu Swedbank VISA del nemokamo kelioniu draudimo visai seimai, labai apsimoka thumbup.gif

o kuria renkates?
http://www.swedbank....lassic_korteles

Pirmosios ikainiai -72.4 metams su saugumo programa.Daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 01 11, 12:00)
o kuria renkates?
http://www.swedbank....lassic_korteles

Pirmosios ikainiai -72.4 metams su saugumo programa.Daugoka g.gif

Prašykite banke automobilinės kortelės,jos metinis mokestis 29 ltl,o atidėjimo palūkanoms laikotarpis 25 d. Pati dirbu tame banke,žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 01 11, 12:04)
Prašykite banke automobilinės kortelės,jos metinis mokestis 29 ltl,o atidėjimo palūkanoms laikotarpis 25 d. Pati dirbu tame banke,žinau mirksiukas.gif

aciu uz info 4u.gif
o si tas pats kaip Ego anksciau?

Kokie jos pliusai?
Atsakyti
QUOTE(neesme @ 2010 01 08, 15:59)
SEB su nuliniu kredito limitu isduoda SEB ISIC MasterCard (moksleivio), SEB ISIC MasterCard (studento), Visa Virtuon (atsiskaitymams internete) ir Visa Classic 4u.gif
del kitu banku nezinau smile.gif
Atsakyti