[quote=xde,2009 12 28, 19:02]
Kaip manote,ar apsimoka tureti kortele vien del draudimo ?
Turiu nordea iki mastercard,bet ji be draudimo,o jis keliaujant seimai praverstu.
Kokio banko kreditines korteles isdavimas siuo metu palankiausias,geriausiomis kainomis?
Niekas Jums nepasakys,kokio banko geriausia,nes visos turi skirtingų bankų korteles.Apibėkit visus bankus,susirinkit visus lankstinukus ir išsiklausinėkit banko darbuotojų,turėsit labai vertingos info,kuria tkiuosi pasidalinsit čia
o kam bėgt? internetas tam yra
šiaip klausimas, ar apsimoka turėti kreditinę vien dėl draudimo, priklauso nuo jūsų pačių. turiu dvi kreditines, abiejų išmokos nėra kažkokios stebuklingos, net sakyčiau link mažesnės pusės, gal brangesnės kortelės siūlo geresnį draudimą, nežinau. bet aš kažkaip visada galvoju, kad geriausia daiktus naudoti pagal paskirtį: jei važiuoji į kalnus slidinėti, tai nusiperki tam reikalui pritaikytą draudimą, juk mokama už dienas ir ta suma nėra kažkokia didelė.
va dėl ko apsimoka turėti kreditinės draudimą, tai repatriacijos draudimas, nes juk ne paslaptis, kad dauguma pagaili pinigų draudimui, o dar atskirai mokėti už repatriaciją (palaikų grąžinimas į tėvynę) išvis o kreditinė tą draudimą turi ir ramiau kažkaip, kad nelaimės atveju šeimai nereikės paskutinių pinigų išleisti palaikų pargabenimui.
šiaip klausimas, ar apsimoka turėti kreditinę vien dėl draudimo, priklauso nuo jūsų pačių. turiu dvi kreditines, abiejų išmokos nėra kažkokios stebuklingos, net sakyčiau link mažesnės pusės, gal brangesnės kortelės siūlo geresnį draudimą, nežinau. bet aš kažkaip visada galvoju, kad geriausia daiktus naudoti pagal paskirtį: jei važiuoji į kalnus slidinėti, tai nusiperki tam reikalui pritaikytą draudimą, juk mokama už dienas ir ta suma nėra kažkokia didelė.
va dėl ko apsimoka turėti kreditinės draudimą, tai repatriacijos draudimas, nes juk ne paslaptis, kad dauguma pagaili pinigų draudimui, o dar atskirai mokėti už repatriaciją (palaikų grąžinimas į tėvynę) išvis o kreditinė tą draudimą turi ir ramiau kažkaip, kad nelaimės atveju šeimai nereikės paskutinių pinigų išleisti palaikų pargabenimui.
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 29, 08:17)
o kam bėgt? internetas tam yra
Skamba ziaurokai,bet sutinku 100 proc.
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 29, 09:17)
Internete nevisi niuansai būna. Daug nuolaidų taiko bankai priklausomai nuo kliento pajamų , turimų produktų ir priklausymo socialinei grupei. Geriausia nueiti pasiteirauti.
Jei keliaujat daugiau nei du kertus metuose, gal ir apsimoka imti kortelę su draudimu.
Jei keliaujate retai, geriau atskirai draustis konkrečiu atveju.
Aš turiu American Express auksinę kreditinę kortelę. Tai kelionėj ji nepamainoma. Jei važiuoja su manimi trys draugai, jie irgi būna apdrausti (pvz. Swedbanke ar Vilniaus banke draudžiami tik artimieji). Tik va ja gauti reikia pakankamai didelės algos
o kiek reikia gauti?
QUOTE(jorė @ 2010 01 02, 23:20)
Aš turiu American Express auksinę kreditinę kortelę. Tai kelionėj ji nepamainoma. Jei važiuoja su manimi trys draugai, jie irgi būna apdrausti (pvz. Swedbanke ar Vilniaus banke draudžiami tik artimieji). Tik va ja gauti reikia pakankamai didelės algos
na sakykit ka norit. bet man rupi tik as ir artimieji. draugai gali ir patys save apsidraust is kitos puses jei bienas is draugu grupes turi American express auksine, tai gal kiti nors paprasta turi arba draudimui 20-40 lt nepagaili, jei jau slidinejimo kelione perka
QUOTE(neesme @ 2010 01 08, 14:08)
Sveikos! Ar imanoma gauti kreditine kortele, jei tavo atlyginimas tik 700lt/men.? Hansabanke skaiciau, kad atlyginimas turi buti ne mazesnis nei 850 lt/men., bet gal ne visur taip ziauriai?
SEB gali issimti ir nedirbdamas, tik kredito limitas bus 0 Lt QUOTE(neesme @ 2010 01 08, 13:48)
Limitas man reikalingas, nes labai patogu vaziuojant i uzsieni veztis kreditke ir su ja apsipirkinet... O rezervuot lektuvo bilietus internetu galima, kai limitas yra 0?
IMHO, jei alga 700 Lt/mėn., tai kam kreditinė, jei paskui nebus iš ko kreditą dengt? pasiimkit debetinę kortelę, jei turit santaupų, įneškit į savo sąskaitą ir galėsit atsiskaitinėt užsienyje kiek telpa.
bilietai lėktuvams, kiek man žinoma, yra tiesiog perkami, o tam reikalui turi būti pinigų sąskaitoje. tinka ir SEB'o Visa Virtuon, tik prieš tai reikės įmesti pinigų į sąskaitą.
QUOTE(neesme @ 2010 01 08, 14:48)
Limitas man reikalingas, nes labai patogu vaziuojant i uzsieni veztis kreditke ir su ja apsipirkinet... O rezervuot lektuvo bilietus internetu galima, kai limitas yra 0?
bilietus rezervuoti galima, inesus pinigu - ir apsipirkineti prieblanda
su Visa Virtuon galima tik internete atsiskaitineti. Paziuresiu vakare grizus, kokias dar korteles su 0 Lt limitu isduoda SEB bankas.