Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

koks ismincius biggrin.gif thumbup.gif o tai uz isimetima tu grynu pinigu seb banke i ta virtuon nereikedavo moket? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stud @ 2009 10 06, 10:15)
koks ismincius biggrin.gif  thumbup.gif o tai uz isimetima tu  grynu pinigu seb banke i ta virtuon nereikedavo moket? unsure.gif

Į savo sąskaitą "įsimesti" pačiam nekainuoja,kainuotų jei mama ar tėtis norėtų įmest mirksiukas.gif
Atsakyti
labai ACIU uz sprendimo pabaiga 4u.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 10 05, 19:40)
Swedbank kortelė vadinosi EGO kortele,dabar ji taip nebesivadina,bet funkcijos išliko tokios pat.Kredito limito 500 niekada nebuvo ir nėra,minimalus kreditas joje 800 ltl,anksčiau palūkanos joje būdavo 15 proc.,o dabar naujai užsisakantiems jos žymiai didesnės(virš 20 proc.). Kad gauti tokią kortelę ,reikia  būti dirbančiam ir gaunančiam bent 850 ltl per mėnesį.Nedirbančiam jaunimui belieka zoom kortelė mirksiukas.gif

Taip sumaisiau, EGO ji vadinos. Palukanos tai ten dideles, bet daug kam kam si kortele reikalinga tik pirkimui internetu, tai neaktualu, nes galima isinesti pinigu kiek reikia, svarbu kad nemokamai ta kortele duoda smile.gif tiesa nbznau kaip dabar..
o kam su darbu dabar sunkiau, tai jo lieka seb'o virtuon ar swedbanko analogas
Atsakyti
Sveiki. O gal kas turite auksinę kreditinę kortelę? Man dabar bankas siūlo auksinę, nes mano galiojimas baigėsi Ego kreditinės kortelės ir nebežinau ką daryti. Ar čia man ją imti ar ne. Nes jos mokestis tai jau toks nemažas 129 Lt metams g.gif Ar reikalinga ji tokia ar čia tik prestižo reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 12 01, 14:28)
Sveiki. O gal kas turite auksinę kreditinę kortelę? Man dabar bankas siūlo auksinę, nes mano galiojimas baigėsi Ego kreditinės kortelės ir nebežinau ką daryti. Ar čia man ją imti ar ne. Nes jos mokestis tai jau toks nemažas 129 Lt metams  g.gif Ar reikalinga ji tokia ar čia tik prestižo reikalas  g.gif
palygink turimos Ego ir siulomos auksines palukanu normas, klausimu nekils 4u.gif nes kai sito paklausi, pati banko darbuotoja sutiks, kad "na taip, Jums neapsimoka" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 12 01, 15:45)
palygink turimos Ego ir siulomos auksines palukanu normas, klausimu nekils 4u.gif nes kai sito paklausi, pati banko darbuotoja sutiks, kad "na taip, Jums neapsimoka" biggrin.gif

Tai aš ir buvau užklaususi, kuo šita auksinė geresnė, tai taip atsakymo ir nedavė, pasakė, kad prestižas turėti ją, ir aptarnauja be eilės. O man prestižo nereikia smile.gif , man reikia kreditinės kortelės. O apie palūkanas ir neužklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 12 01, 14:28)
Sveiki. O gal kas turite auksinę kreditinę kortelę? Man dabar bankas siūlo auksinę, nes mano galiojimas baigėsi Ego kreditinės kortelės ir nebežinau ką daryti. Ar čia man ją imti ar ne. Nes jos mokestis tai jau toks nemažas 129 Lt metams  g.gif Ar reikalinga ji tokia ar čia tik prestižo reikalas  g.gif

Turėjau, kai buvo akcija ir dave metams nemokamai bigsmile.gif pravertė tik tuo, kad automatiškai apdrausdavo išvykus į užsienį bigsmile.gif praėjus metams naujos neėmiau, nes pačių kreditų imti iš jos man taip ir neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 12 01, 13:28)

Ji daugiau dėl prestižo,aš turiu ir Ego ir sidabrinę,man jos abi praverčia.Jei lyginti palūkanas,tai swedbanke jos beveik vienodos,tik auksinė kortelė su draudimu užsienyje visai šeimai.Abi jos geros,tik gal auksinės neimčiau dėl to 129 ltl metinio mokesčio,jums pilnai užtektų visa silver su 29 ltl mokesčiu metiniu ,tik prestižo bus mažiau biggrin.gif O jei draudimo jums nereiks niekada,į užsienį nevažiuosite nei viena,nei su šeima,tai pasilikite prie turimos EGO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2009 12 01, 21:34)
Ji daugiau dėl prestižo,aš turiu ir Ego ir sidabrinę,man jos abi praverčia.Jei lyginti palūkanas,tai swedbanke jos beveik vienodos,tik auksinė kortelė su draudimu užsienyje visai šeimai.Abi jos geros,tik gal auksinės neimčiau dėl to 129 ltl metinio mokesčio,jums pilnai užtektų visa silver su 29 ltl mokesčiu metiniu ,tik prestižo bus mažiau biggrin.gif O jei draudimo jums nereiks niekada,į užsienį nevažiuosite nei viena,nei su šeima,tai pasilikite prie turimos EGO mirksiukas.gif

Pasilikčiau prie EGO, tik kad mano EGO galiojimas baigiasi, o man jos nepratęsia doh.gif Ko gero ir rinksiuosi Silver, metinis mokestis žymiai mažesnis. Na po užsienius mes retai važinėjame, bet ką gali žinoti... g.gif
Atsakyti
kad kiek mano smegenys traukia, visos kreditinės turi draudimą, tik kai kuriose draudimo kaina įskaičiuota į metinę kortelės kainą, kai kur reikia papildomai mokėti. tai Silver yra pastarasis variantas ir kas mėnesį moku 1,95 Lt. ir šito mokesčio atsisakyti negali.
turiu Nordea banke Master Card Chameleon kreditinę kortelę, tai už tą pačią kainą kaip ir Silver metinis mokestis gaunu ir draudimą (papildomai nieko nemoku), ir geresnes palūkanas rolleyes.gif kol kas Silver laikau, bet iš principo ji man nereikalinga, tai mėginsiu atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 01, 21:21)
kad kiek mano smegenys traukia, visos kreditinės turi draudimą, tik kai kuriose draudimo kaina įskaičiuota į metinę kortelės kainą, kai kur reikia papildomai mokėti. tai Silver yra pastarasis variantas ir kas mėnesį moku 1,95 Lt. ir šito mokesčio atsisakyti negali.
turiu Nordea banke  Master Card Chameleon kreditinę kortelę, tai už tą pačią kainą kaip ir Silver metinis mokestis gaunu ir draudimą (papildomai nieko nemoku), ir geresnes palūkanas  rolleyes.gif  kol kas Silver laikau, bet iš principo ji man nereikalinga, tai mėginsiu atsisakyt.

Maišote saugumo proramą,kuri kainuoja 1,95 ltl kas mėnesį su draudimu užsienyje.Ego kortelė yra kreditinė Mastercard kortelė be saugumo programos ir be jokio draudimo.
Atsakyti