Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(stud @ 2009 10 02, 23:34)
sveiki. man labai prireike kreditines korteles atsiskaitymams internetu uzsienyje. turiu 2 korteles zoomo diabetines, bet jos netinka atsiskaitymams internetu uzsienyje. neseniai perskaiciau cia kad yra ir kreditine kazkokia kortele zoomo, tai butu visa web kortele http://www.zoom.lt/lt/articles/view/28? o ar ji tinka atsiskaitymams uzsienyje internetu ir ar nera kokiu palukanu ar papildomu reikalavimu, jei as naudojuosi savo lesomis per sita kortele? as dar labai gerai nesuprantu, tad praverstu bet kokia informacija apie  sita zoomo kreditine kortele..
aciu uz ataskyma.

Jei jau turite 21 m.,tuomet galite užsisakyti zoom web kortelę,ji kainuoja 3 ltl per mėnesį.Ji be jokio kredito limito,tiesiog susijusi su jūsų banko sąskaita.Pasipildot savo sąskaitą ir galite internete atsiskaityti.Jokios palūkanos neiskaičiuoja,nes jūs naudojate tik savo pinigus mirksiukas.gif ZOOM dalyvis gali turėti dvi nemokamas korteles,o vat ši jau mokama gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 10 03, 07:35)
turėtų tikti visiems atsiskaitymams internetu, kur priima Visa
kadangi jau dvi Zoom korteles turit, tai pagal J18+ planą kainuos 19 Lt metams

Kadangi zoom dalyvis gali turėti dvi nemokamas korteles,tai jei nori ali užsisakyti dar vieną,bet ji kainuos 19 ltl per metus.Nepainiokit su web kortele,web kortelė 3 ltl per mėnesį.
Atsakyti
tada turi būti 3Lt per mėnesį + 19 Lt metinis kortelės aptarnavimo mokestis, nes ji jau turi dvi korteles.

tokiu atveju labiau apsimoka SEB Visa Virtuon rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 03 spalio 2009 - 09:55
na man tas 2 igrudo nepaaiskinus kodel butent 2,kai keiciausi iprasta kortele pasibaigusiu galiojimu,pripudrinus smegenis kad nemokama ir ten viskas labai gerai, liepe zymeti butent 2 ir nezinau kodel.. iki siol nezinojau ka su 2 veikti, nes man uztekdavo ir 1 korteles paprastos, kol neprireike isiimti virs 1000lt, is vienos norejau pasiimti tokia suma, neleido, tik ta limita 500lt, apie kuri sake, bet pakels iki 1000,buvau supratusi, kad is vienos korteles tiek galima bus virs 500, bet kai prireike, neleido, tad pabandziau ikisti ir antra, tada tik leido is antros pasiimti likusia dali.. dabar supratau, kad tas zoom niekam tikes..

supratau apie sia kreditine, labai aciu uz info. bet jei sakote kad geriau tas virtuon,tad noreciau suzinoti apie ja placiau, kiek skaiciau puslapyje seb atrodo, metinis mokestis 20lt. su sita kortele panasus analogas kaip ir visa web, naudojiesi savo lesomis ir jokiu palukanu ir t.t, beje nereikia atsidaryti atskiros saskaitos tame banke?
Labai aciu uz atsakyma, pagelbejant zaliam zmoguciui doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stud @ 2009 10 03, 15:05)
supratau apie sia kreditine, labai aciu uz info. bet jei sakote kad geriau tas virtuon,tad noreciau suzinoti apie ja placiau, kiek skaiciau puslapyje seb atrodo, metinis mokestis 20lt. su sita kortele panasus analogas kaip ir visa web, naudojiesi savo lesomis ir jokiu palukanu ir t.t, beje nereikia atsidaryti atskiros saskaitos tame banke?
Labai aciu uz atsakyma, pagelbejant zaliam zmoguciui doh.gif  blush2.gif

jokių mokesčių, išskyrus metinį, ten nėra, nes tai ne kreditinė kortelė, o tiesiog tokia, kuria galima atsiskaityti internetu. sąskaitą prie kortelės atidaro automatiškai. tiesa, su ta kortele pinigų išsigryninti neina.
Atsakyti
aisku. 4u.gif na man isigryninimui ir nereikia, nes turiu hansoje saskaita, kur galiu isimti pinigus... ax.gif
o dar klausimas, sitos korteles neitu priristi prie hansa banko manos saskaitos ir paypalo? beje skaiciau, kad naudojant virtuon kortele daznai pasinaudoja nezinomi asmenys,vis po 5 usd nuima http://www.biteplius...341-=(270958713 unsure.gif
sorry, jei ka nusisnekejau, nes daug ko ne zinau, man tai naujove blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stud: 03 spalio 2009 - 17:55
QUOTE(stud @ 2009 10 03, 18:54)
1. o dar klausimas, sitos korteles neitu priristi prie hansa banko manos saskaitos
2. ir paypalo?
3. beje skaiciau, kad naudojant virtuon kortele daznai pasinaudoja nezinomi asmenys,vis  po 5 usd nuima

1. Visa virtuon siūlo tik SEB bankas.
2. Turint šią kortelę galima užsiregistruoti paypal sistemoje.
3. Pasitaiko ir tokių atvejų, todėl pinigus (didesnes sumas) laikyti visa virtuon sąskaitoje nepatartina. Laikyk pinigus swedbank sąskaitoje, kai norėsi ką nors pirkti — persivesi reikiamą pinigų sumą ir tiek. wink.gif
Atsakyti
zinau kad seb tik isduoda ta virtuona..
aciu labai uz isamu paaiskinima,eisiu i banka pabandysiu uzsisakyti 4u.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
geriausia, kas nori nemokamai yra swedbanko mastercard kortele (buvusi ergo)
Nera metinio ar menesinio mokescio. (bent jau man taip sake, nes nepraejo metu kai as ja turiu smile.gif
kredito limitas ten 500 lt, nera didelis aisku, bet jei jums ji reikalinga pirkimui internete tai tada tai nera taip svarbu.
Papildyta:
dar kas yra keliaves su novaturu, tai Danske bankas lygtais nemokamai duoda
Atsakyti
QUOTE(sofresh @ 2009 10 05, 15:18)
Nera metinio ar menesinio mokescio. (bent jau man taip sake, nes nepraejo metu kai as ja turiu smile.gif
kredito limitas ten 500 lt, nera didelis aisku, bet jei jums ji reikalinga pirkimui internete tai tada tai nera taip svarbu.
Papildyta:

duodavo wink.gif

man visia patiko sampo (danske)- kreditine novaturo. kelis kartus net pasinaudojau ja nes buvo patogu, kai kredita tame banke turejau.

taciau kai baigesi terminas - salygas kazkokias zveriskas iskele (palukanu atzvilgiu ir pan) neprasitesiau nes kitam banke kreditine turiu.

is kitos puses 9.9 o vienu metu net 6.5 proc. palukanu turbut jau niekur nerasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sofresh @ 2009 10 05, 14:18)
Papildyta:

Swedbank kortelė vadinosi EGO kortele,dabar ji taip nebesivadina,bet funkcijos išliko tokios pat.Kredito limito 500 niekada nebuvo ir nėra,minimalus kreditas joje 800 ltl,anksčiau palūkanos joje būdavo 15 proc.,o dabar naujai užsisakantiems jos žymiai didesnės(virš 20 proc.). Kad gauti tokią kortelę ,reikia būti dirbančiam ir gaunančiam bent 850 ltl per mėnesį.Nedirbančiam jaunimui belieka zoom kortelė mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, nedirbanciam jaunimui belieka visa web(swedbanko) arba visa virtuon(sebo).. galvojau,kad geriau tas virtuon, bet reikia atskiros saskaitos man, jei is hansos pervedinesiu i ta virtuon, reikes moketi, tad geriau butu sebo diabetine kartu su virtuonu, bet jei mano pinigus pradetu pervedineti i seb saskaita nauja,ir jei noreciau isiimti is bankomato seb, reikia moketi uz isgryninima bankomate... verysad.gif dar yra studentu isic kazkoks isigryninti nemokamai bankomate galima, bet jis tegalioja 1 metus ir kaina 30lt metinis doh.gif verysad.gif tad pasimeciau ir nebezinau ,kas geriau.... unsure.gif g.gif
vienareiksmiskai, kiek paskaiciau, visi giria ta virtuona, nes persivedineti is paypal i virtuona galima pinigu ir priristi lengvai eina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stud: 06 spalio 2009 - 01:10
QUOTE(stud @ 2009 10 06, 02:07)
taip,  nedirbanciam jaunimui belieka  visa web(swedbanko) arba visa virtuon(sebo).. galvojau,kad geriau tas virtuon, bet reikia atskiros saskaitos man, jei is hansos pervedinesiu i ta virtuon, reikes moketi, tad geriau butu sebo diabetine kartu su virtuonu, bet jei mano pinigus pradetu pervedineti i seb saskaita nauja,ir jei  noreciau isiimti is bankomato seb, reikia moketi uz isgryninima bankomate... verysad.gif dar yra studentu isic kazkoks isigryninti nemokamai bankomate galima, bet jis tegalioja 1 metus ir kaina 30lt metinis doh.gif  verysad.gif  tad pasimeciau ir nebezinau ,kas geriau.... unsure.gif  g.gif
vienareiksmiskai, kiek paskaiciau, visi giria ta virtuona, nes persivedineti is paypal i virtuona galima pinigu ir priristi lengvai eina...

į Virtuon'o sąskaitą pinigus įnešdavau banke, prieš tai nusiėmusi nemokamai iš Swedbanko bankomato biggrin.gif nu tik suvaikščioti reikėdavo, bet abu bankai netoli darbo, tai didelės bėdos nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti