Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

QUOTE(Bajoraitė @ 2009 08 19, 19:36)
Iš Ego padaeyti pavedimo negalėsit,galit iš jos nusiimti bankomate grynais,bet sumokėsite 2 proc. nuo išimamos sumos mokestį.Ja patarčiau tik apsipirkinėti.Yra banke kitos kreditinės kortelės (mokamos),iš kurių galima pasidaryti internetu pavedimą į paprastą banko kortelę ir tada nusiimti nemokamai smile.gif Aš taip ir darau,reikalui esant.. O Ego naudoju tik kaip nuolaidų kortelę (internete yra surašytos vietos,kur ja galima nemažai sutaupyti,užtenka tik parodyti)

bet už tokį pavedimą iškart skaičiuojamos palūkanos rolleyes.gif
Atsakyti
Kreditinė kortelė patogi tuo atveju, kuomet keliauji, gyveni viešbučiuose ar nuomoji automobilį. Su paprasta kortele beveik visada šių paslaugų negausi. Bet kam reikalinga kreditinė kortelė gyvenant Lietuvoje man iki šiol lieka mistika ir komedija. Ypač kai sako, kad apsimoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 22, 13:12)
Kreditinė kortelė patogi tuo atveju, kuomet keliauji, gyveni viešbučiuose ar nuomoji automobilį. Su paprasta kortele beveik visada šių paslaugų negausi. Bet kam reikalinga kreditinė kortelė gyvenant Lietuvoje man iki šiol lieka mistika ir komedija. Ypač kai sako, kad apsimoka biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kai sergi pirkimo liga, visos priemonės pateisinamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 08 18, 15:38)
o mes ana menesi sita geri grazinom i banka. nes emem pries metus, kai tikrai reikejo extra, o paskui tas extra tapo iprociu, ir is keliu simtu pasidere tukst ar du per men. gavus atlyginima atstatai, bet gyvent mazai lieka, ir vel krapstai. zodziu musu seimai matyt truksta samoningumo, ir paslydom. tai atstatem, ir grazinom i banka. geriau negyvent is rytoj uzdirbamu pinigu  cool.gif

na mes kažkaip nenaudojame net kredito, juk galima turėti visa classic ir savus ir banko tai labai patogu, turi 10 000 banko ir dalį savų, atsiskaityti man daug patogiau kreditine nes jos yra saugesnės ax.gif kodėl - todėl ir tiek.

lietuvoje turėti paprastą debetinę man neapsimoka, nepatinka krūvos kortelių - tai turiu vieną gerą vieno banko ir paprastą debetinę kito kurią naudoju tik tam tikru atveju.

kreditinės ne lietuvoje geros tikrai tuom kad nereik nei patiem nei šeimos nariam draustis, + automobilių nuoma ir t.t.

p.s mokesčių jokių bankas netaiko, jei reiktų kas met mokėt už kort. gal kitaips kalbėčiau
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 08 22, 14:54)
na mes kažkaip nenaudojame net kredito,  juk galima turėti  visa classic ir savus ir banko tai labai patogu, turi  10 000 banko ir  dalį savų, atsiskaityti man daug patogiau kreditine nes jos yra saugesnės  ax.gif  kodėl -  todėl ir tiek.

lietuvoje turėti paprastą debetinę man neapsimoka, nepatinka krūvos kortelių - tai  turiu vieną  gerą vieno banko ir  paprastą debetinę kito kurią naudoju tik tam tikru atveju.

kreditinės  ne lietuvoje geros tikrai tuom kad nereik nei patiem nei šeimos nariam draustis,  + automobilių nuoma ir t.t.

p.s mokesčių jokių bankas netaiko,  jei reiktų kas met mokėt už kort. gal kitaips kalbėčiau

hm.
man su viena - nesaugu. ax.gif ne negaliu paaiskinti bet nesaugu cool.gif

turiu vartojimo kredito (limitas 19.000) jos niekkuomet nesinesioju naudoju 2-3 men darant staaaambius pirkinius)
turiu paprasta viza kreditine 2.000 limitas kai reikia uzsisakyt internetu bilietus ar viesbucius.
ir... paprasta viza elektron kuria naudoju einamiesiems reikalams. irgi stengiuosi kad likutis 2000 nevirsytu.

sakysite imti viena kreditine su likuciu 19000.
brrrr...net nupurto. su tokiu limitu net i interneto platybes nedrysciau keliauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
juk gali turi paprasts BS i ja persimeti pinigus savus.

bet man atrodo 10 000 kreditkėje per daug planuoju sumažinti iki 2000lt nors realaii mąstau kad jei tik paliktų tuščią kortelę tai pasilikčiau nes ekstra atveju nebūna tfu tfu tfu... blogiausiu atveju iš santaupų nusiimtume ir tiek... nes visa vartojimo yra nesmaonė - procentai mažesni bet palūkanų dengimas labai nepatogus man - žmogui nemėgstančiam būt skoloje ir jei pasiimu iš kart grįžus namo padengiu.
Atsakyti

Įsiterpsiu kaip kreditinės kortelės turėtoja ir naudotoja 4u.gif
Ne tai kad naudinga, bet, pirmiausia, Lietuvoje kortelė suteikia tokį nepaaiškinamą saugumo jausmą - "dėl visa ko" thumbup.gif . Kas dar gerai, tai kad greitai grąžinus panaudotą kreditą procentų mokėti nereikia. Be to, jei pritrūkus pinigų panaudosi santaupas, tai psichologiškai bus daug sunkiau padėti tokią pačią sumą atgal sulaukus atlyginimo, o va kreditą nori nenori teks grąžinti - vienu žodžiu, mobilizuoja ax.gif .
Atsakyti

Apsimoka, jei perki internetu iš užsienio.
Atsakyti
QUOTE(ikwins @ 2009 08 31, 14:54)
o ka manot kai isduodami kreditai Internetu[/url] - turbut retai kada apsimoka, nebent pinigu kitur neduoda <...>

manau, kad tai naudojimasis žmonių silpnybėmis ir tiek. reikia gyventi iš savo pajamų. jei mažos pajamos, tai ir poreikiai atitinkami turi būti. kreditus suprantu tik tuo atveju, jei skolinamasi didelė pinigų suma (kaip kad būstui), o viskam kitam turi būti uždirbama ir sutaupoma. jei visi taip gyventų, tai nebūtų ir šios krizės wink.gif
Atsakyti
sveiki. man labai prireike kreditines korteles atsiskaitymams internetu uzsienyje. turiu 2 korteles zoomo diabetines, bet jos netinka atsiskaitymams internetu uzsienyje. neseniai perskaiciau cia kad yra ir kreditine kazkokia kortele zoomo, tai butu visa web kortele http://www.zoom.lt/lt/articles/view/28? o ar ji tinka atsiskaitymams uzsienyje internetu ir ar nera kokiu palukanu ar papildomu reikalavimu, jei as naudojuosi savo lesomis per sita kortele? as dar labai gerai nesuprantu, tad praverstu bet kokia informacija apie sita zoomo kreditine kortele..
aciu uz ataskyma.
Atsakyti
beje si kortele galioja atsiskaitant tik lietuvoje ar ir uzsienyje?
Atsakyti
QUOTE(stud @ 2009 10 03, 02:00)
beje si kortele galioja atsiskaitant tik lietuvoje ar ir uzsienyje?

turėtų tikti visiems atsiskaitymams internetu, kur priima Visa
kadangi jau dvi Zoom korteles turit, tai pagal J18+ planą kainuos 19 Lt metams
Atsakyti