Įkraunama...
Įkraunama...

Kredito kortelė

Sveikos mielosios mamytes,
turiu viena nediduka prasyma- gal galetumet uzpildyti trumpa anketele apie kreditines korteles ir ju pasirinkimo veiksnius. Tai galite atlikti paspaude sia nuoroda:
http://www.publika.l...a6309d5691.html

Aciu Jums labai smile.gif
Atsakyti
Ar šiame forume kas nors turi Master Card arba American Express?
Atsakyti
QUOTE(Kėja @ 2009 05 04, 12:51)

Turiu American Express 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kėja @ 2009 05 04, 12:51)

As irgi turiu American Express mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 27, 22:43)
Tai pat galite įsigyti ir Parex banko American Express Blue kortelę, jos sąlygos taip pat neblogos. Galite pasiskaityti čia: http://www2.american...ages/blue/index
nesu šio banko darbuotoja ir nedarau reklamos, bet tiesiog turiu vieną tokią kreditinę ir man ji tikrai daug kur pravertė wink.gif  4u.gif

man irgi kol kas ji labai tinka.... nuolaidų įvairių poasitaikos, akcijų, jei išleidi 1200 per mėnesį, atsiunčia 2 bilietus dovanų i kiną, draudimas viai šeimai...

paskaičiavau, kad pernai man ji davė naudos, aišku sąlyginai, nes tai ne vien dovanos, kai kur nereikėjo mokėti arba buvo nuolados, premijos, apie 400 litų... ir nebuvo jokio mokesčio metinio... Tai kodėl nesinaudoti????

šiemet irgi nebus, jei viršysim tam tikrą sumą... o tą padaryti labai lengva... pvz. perki kelionę ir moki kortele....o paskui gali per 45 d. grynus įnešti į sąskaitą... jokių išlaidų, tik papildomos naudos...

Atsakyti
Labas,jau nebesuprantu,koks yra Snoro banke Maestro korteles metinis mokestis doh.gif Eisiu vel aiskintis doh.gif
Atsakyti
sveikos, turiu EGO kortelę, kažkaip niekad jos man neprireikdavo tai nenaudojau unsure.gif dabar prireikė, bet girdėjau, kad negalima iš šios kortelės išgryninti pinigus bankomate, ar tiesa? g.gif o gal eina persivesti iš kreditines korteles pinigus į savo banko sąskaitą ir tada nusiimti per bankomatą? jei taip tai gal galit paaiškint kaip tai padaryti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 10, 19:03)
Arba įsigykite Seb banko kortelę kur turėsit 45d per kurias jei grąžinat nieko nereik mokėt, jokių palūkanų.
max45d t.y iki sekančio mėn  15d. nsvarbu pasiimsite kovo 1d ar kovo 25d pinigus iš kortelės kredito, rjei  15 balandžio pinigai visi pilnai guli kortelėje ( o papildyt galit  per  - e-bankininkyste) tuomet jokių  palūkanų, kitu  atveju 17proc.
Exstra atveju  super dalykas smile.gif ir bankui nesvarbu pirksite, nusiimsite, ar kur kitur padėsite pinigus.

o mes ana menesi sita geri grazinom i banka. nes emem pries metus, kai tikrai reikejo extra, o paskui tas extra tapo iprociu, ir is keliu simtu pasidere tukst ar du per men. gavus atlyginima atstatai, bet gyvent mazai lieka, ir vel krapstai. zodziu musu seimai matyt truksta samoningumo, ir paslydom. tai atstatem, ir grazinom i banka. geriau negyvent is rytoj uzdirbamu pinigu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2009 08 18, 15:01)
sveikos, turiu EGO kortelę, kažkaip niekad jos man neprireikdavo tai nenaudojau unsure.gif dabar prireikė, bet girdėjau, kad negalima iš šios kortelės išgryninti pinigus bankomate, ar tiesa? g.gif o gal eina persivesti iš kreditines korteles pinigus į savo banko sąskaitą ir tada nusiimti per bankomatą? jei taip tai gal galit paaiškint kaip tai padaryti? Ačiū 4u.gif

iš kreditinės kortelės sąskaitos pervesi pinigų negalima. iš tokių sąskaitų galimi tik tiesioginiai nuskaitymai. o apie išgryninimą iš Ego turi būti parašyta banko puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2009 08 18, 14:01)

Iš Ego padaeyti pavedimo negalėsit,galit iš jos nusiimti bankomate grynais,bet sumokėsite 2 proc. nuo išimamos sumos mokestį.Ja patarčiau tik apsipirkinėti.Yra banke kitos kreditinės kortelės (mokamos),iš kurių galima pasidaryti internetu pavedimą į paprastą banko kortelę ir tada nusiimti nemokamai smile.gif Aš taip ir darau,reikalui esant.. O Ego naudoju tik kaip nuolaidų kortelę (internete yra surašytos vietos,kur ja galima nemažai sutaupyti,užtenka tik parodyti)
Atsakyti
turiu ir as ....
o del American Express nesutinku su pasakymu "paskui gali per 45 d. grynus įnešti į sąskaitą"
jei limita pasiemi 5 d, tai jau einamojo men. 15 d (realiai po 10d )reikia inesti palukanas smile.gif kiek atsimenu men imoka min 50 LT
va cia dazniausiai ir pamirstama...
o del korteles limito, aisku - "fain" tureti: ir nuolaida ir "maza kas"... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klera @ 2009 08 20, 23:37)
turiu ir as ....
o del  American Express  nesutinku su pasakymu "paskui gali per 45 d. grynus įnešti į sąskaitą"
jei limita pasiemi 5 d, tai jau einamojo men. 15 d (realiai po 10d )reikia inesti palukanas smile.gif kiek atsimenu men imoka min 50 LT
va cia dazniausiai ir pamirstama...
o del korteles limito, aisku - "fain" tureti: ir nuolaida ir "maza kas"...  smile.gif

Na taip, įnašai turi būti kiekvieną mėnesį iki 15 dienos, bet palūkanos atidedamos 45 dienoms. Jei per tą laiką limitą padengi, palūkanų nemoki 4u.gif Aš american express beveik patenkinta biggrin.gif Vienintelis trūkumas, kad ne visur priima unsure.gif
Atsakyti