Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

Isvaziuojam gyvent i uzsieni biggrin.gif
Atsakyti
Esu visoms mociutems isaiskinus akd mano vaiaks kaip noresiu taip auginsiu. Jei kils klausimu pasiskambinsiu paisklausiu.
Mano mama tai suprato labai greit.
Anyta jau 2 metai kaip nesupranta ir vis bando pamokyt ir paaiskint. Ir baisiausia kad uz nugaros vistiek daro savo doh.gif ypac jos megstamas darbas rengt vaika skarmalais(plemuotais, paplysusiais, issitampiusiais...) traukt sovietmecio laiku zaislus, veziot sovietiniam vezimuke.
Atsakyti
nekreipiu dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Niekaip lotuliukas.gif
Kas mane pažįsta tai nekiša savo trigrašio mirksiukas.gif
Atsakyti
Seniau bandydavau irodyt savo tiesas, karsciuodavaus, bet tai isaugama smile.gif) dabar tik isklausau, odarau vistiek savaip smile.gif
Atsakyti
Mandagiai išklausau, bet visada darau taip kaip man atrodo geriausia ax.gif
Atsakyti
Niekaip, nes nepatarinėja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Popsi @ 2014 02 18, 09:51)
Seniau bandydavau irodyt savo tiesas, karsciuodavaus, bet tai isaugama smile.gif) dabar tik isklausau, odarau vistiek savaip smile.gif

drinks_cheers.gif geras variantas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 kovo 2014 - 20:18
Dar pries vaiko gimima mamai buvo mandagiai pasakyta "nesikist". Suprato, ir tik retkarciais si bei ta pakomentuoja smile.gif
Nemegstu kai i akis pritari, o uz kampo ignoruoji. As uz tiesa. Nori pati aukle tapi auklet taip ir pasakyk...
Atsakyti
laaabai gerai pažįstama bėda. Aš tiesiog sakau gerai gerai, o darau kaip man reikia. Jeigu tai nepavyksta, tai perskaitau jai internete savo tiesą. Ji kažkaip tiki kas komputeryje parašyta blush2.gif
Atsakyti
Geriausia taktika, aišku, - palinkčioti galva ir daryti savaip. Bet baisiausia, kad taip daro ir kai kurios patarinėtojos, būdamos vienos su tavo vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia<3 @ 2014 07 16, 17:33)
Geriausia taktika, aišku,  - palinkčioti galva ir daryti savaip. Bet baisiausia, kad taip daro ir kai kurios patarinėtojos, būdamos vienos su tavo vaiku.

Garantuotai bus taip, kaip nori, jeigu vaiko niekam nepaliksi ir viską darysi pati. Jeigu patiki vaiko priežiūrą močiutei turi susitaikyti su tuo, kad bus kažkas padaryta savaip... bet nepakenks gi anūkui sava močiutė smile.gif
Atsakyti