Tikrai matau kad dauguma mamyciu susiduria su tokia "problemele". Na taip zinoma isklausyti ir praleisti pro ausis, bet kaip kartu gyveni, ir kaip pastoviai paskui vaiksto ir duok ta, duok ana ir t.t. tai jau kantrybe senka...Va neuzteko kad banano dave, siandie kol isvaziavus buvau ir obuoliuku pamaitino ir duonos plutele dave pagrauzti, na zinot, juk aiskiai sakiau kad vaikeli noriu iki 6men tik savo pieneliu maitinti, kurio tikrai jam uztenka, bet va

Nu negaliu, as ja labai gerbiu, tyliu ir todel kad ji labai daug padeda, ypatingai finansiskai, gal del to ir susilaikydavau visada nuo pykcio, bet siandie apsizliumbiau, ***** kaip pyktis uzvire, o ji nu ka, o kas cia blogo? Mano sunelis (P.S mano vyras) ir knygute 60metu atkiso, va pagal ja jau vaikelis 5men kulsele rankoj nesiodavo, nu siaubas
Viskas viena isvada gyventi atskirai nuo uosviu!!!!!!!!!!!!!!!!!Nezinau gal silpna esu, nesugebu pasipriesinti, grieztai uzrikti, nu negaliu.....
O siaip gyvenime viskas keiciasi, manau kad ir kaip butu visvien turime auginti savo mazucius ka naujo ir gero turime siame simtmeti