QUOTE(gintuks @ 2007 01 22, 18:43)
Sveikos mamytes, auginu 5men suneli, ir jau baigiu pasimesti su pastoviais, mamu, mociuciu patarimais, ka ten patarimais primygtinais siulymais...
OI

žinok kentėsi ir tavo savivertė labai kentės, nes po tokių patarimų/siūlymų/brukimų rimtai pradėdavau galvot, kad esu bloga mama ir nieko nemoku, nieko nežinau ir pan
Jei turi kantrybės ir su patarinėtojomis susiduri retai - gali pabandyt nutylėt.
Bet aš po gimdymo kantrybės neturėjau, tai gan greitai tieisog griežtai pasakydvau, kad patarimų nereik. Kartojau ir aš, pyko ir vyras, nekart teko priminti savo poziciją, galų gale net teko griežtai pasakyt, kad NELEISIU kištis ir pan.
Aišku, įsižeidė truputį, bet jau dabar įprato - prieš kažką duodamos vaikams bent jau manęs atsiklausia, ar galima. Tiesa, už nugaros vis tiek bėdavoja, kad tiems vargšams vaikams nieko skanaus tie tėvai neduoda
QUOTE(katuksss @ 2007 01 23, 11:01)
na ir man buvo pasiulyta nusitraukineti piena ir maitinti is buteliuko kad zinociau kiek vaikas suvalgo

o as neklausau, gerai kad nekartu gyvenam

ir dar as esu labai bloga mama, nes miegu minkstai savo lovoj, o vaikas guli ant lentos(kokosinio ciuzinuko) ir net be pagalves

o dar tokia salta ziema lauke su vaiku bunu valanda ar dvi tai isvis baisu

ir neduodu vaikui atsigerti saldintu arbateliu

pasiūlymai
O tau dar nesiūlė kitų baisiai naudingų patarimų - kelių mėn kūdikiui (žindomam

MP) iš buteliuko BŪTINAI duoti skystos manų košės, kad pavalgytų, o ne badu (t.y. MP) marinti.
Arba dar mintis, kad jei vaikas
iki 4 mėnesių neišmoks valgyti viską, tai jau niekada neišmoks.

Kažkaip nesutikau dar nie vieno 18-mečio maitinamo iš buteliuko