Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus judesiai

Sveikos,
Man dabar 30 nestumo savaitele, ir turiu gana keista klausimuka... Ar niekam nebuvo taip,kad kai leliukas juda, girdetusi lyg trakstelejimas, na,lyg kauliuku traskesys ar kazkas panasaus?Gal tai vandenu garsas, aisku jei taip gali but... Nei skauda nei ka, tik kartais vis isgirstu toki keista garsa... g.gif Baisu,kad mazyciui kas nenutiktu unsure.gif Tai va ir nezinau ar cia begti pas gydytoja,ar taip gali buti? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 10 kovo 2009 - 18:51
Tai kaip suprantu, niekam taip nebuvo? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
gal ne traskesiukas, gal panasu tik i tai. kai jau maziukas didesnis darosi, sujuda, o mamos vidaus audiniai juk daugiasluoksniai, kazkur isitempe - kazkur susiliete, kazkur labiau itempta kazkur maziau - smarkia sujudejus sujuda, susiliecia ir audiniai - gaunasi toks garselis idomus. Nezinau kaip paaiskint ax.gif man taip buvo ir dabar kartais buna, nieko baisaus, vieteles jau darosi mazoka jam smile.gif
Papildyta:
o gal ir vandenukas gali sudaryti toki garsiuka, juk labai panasu.
Atsakyti
QUOTE(smalssioji @ 2009 03 16, 23:23)
gal ne traskesiukas, gal panasu tik  i tai. kai jau maziukas didesnis darosi, sujuda, o mamos vidaus audiniai  juk daugiasluoksniai, kazkur isitempe - kazkur susiliete, kazkur labiau itempta kazkur maziau - smarkia sujudejus sujuda, susiliecia ir audiniai - gaunasi toks garselis idomus. Nezinau kaip paaiskint  ax.gif  man taip buvo ir dabar kartais buna, nieko baisaus, vieteles jau darosi mazoka jam  smile.gif
Papildyta:
o gal ir vandenukas  gali sudaryti toki garsiuka, juk labai panasu.

Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif 4u.gif Jau buvau issigandusi,kad leliukui kazkas negerai.
Atsakyti
QUOTE(smalssioji @ 2009 03 16, 23:23)
gal ne traskesiukas, gal panasu tik  i tai. kai jau maziukas didesnis darosi, sujuda, o mamos vidaus audiniai  juk daugiasluoksniai, kazkur isitempe - kazkur susiliete, kazkur labiau itempta kazkur maziau - smarkia sujudejus sujuda, susiliecia ir audiniai - gaunasi toks garselis idomus. Nezinau kaip paaiskint  ax.gif  man taip buvo ir dabar kartais buna, nieko baisaus, vieteles jau darosi mazoka jam  smile.gif
Papildyta:
o gal ir vandenukas  gali sudaryti toki garsiuka, juk labai panasu.

O sakyk,prasau, ar daznai toki garsiuka girdejai? As ji girdziu jau trecia savaite ir daznai (na kai stipriau juda ar ispiria), o gydytoja nieko negali patarti... Baisu kazkaip del leliuko verysad.gif
Atsakyti
siaip jau leliuka supuoju ant ranku smile.gif o del to garsiuko, tai buvo gana periodiskai, nieko baisaus, gal vieteles jam ten mazoka buvo. Mat pilvelis buvo ziauriai kompaktiskas, tai tas turejo itakos tikriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalssioji @ 2009 03 30, 12:49)
siaip jau leliuka supuoju ant ranku  smile.gif   o del to garsiuko, tai buvo gana periodiskai, nieko baisaus, gal vieteles jam ten mazoka buvo. Mat pilvelis buvo ziauriai kompaktiskas, tai tas turejo itakos tikriausiai   mirksiukas.gif

Pirmiausia, tai didziausi sveikinimai susilaukus 2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na,o del tu garsu pilvelyje, jei pas Tave viskas gerai, tai tikesimes ir mums tas pats bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 31 kovo 2009 - 13:42
dekoju smile.gif zinoma kad viskas bus gerai. Pas mane tik gimdymas buvo sudetingas, paskutiniu momentu dare cezari, nes nepraejo vaikelis, mazai vietos jam buvo.... Bet jau viska pamirsau, vaikelis sveikas, o ir as jau mankstas darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalssioji @ 2009 04 06, 11:40)
dekoju  smile.gif  zinoma kad  viskas bus gerai. Pas mane tik gimdymas buvo sudetingas, paskutiniu momentu dare cezari, nes nepraejo vaikelis, mazai vietos jam buvo.... Bet jau viska pamirsau, vaikelis sveikas, o ir as jau mankstas darau  smile.gif

Na,svarbiausia,kad jau turbut po truputi prisimirsta gimdymo siaubai, ir belieka dziaugtis leliuku ir savimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalssioji @ 2009 04 06, 10:40)
dekoju  smile.gif  zinoma kad  viskas bus gerai. Pas mane tik gimdymas buvo sudetingas, paskutiniu momentu dare cezari, nes nepraejo vaikelis, mazai vietos jam buvo.... Bet jau viska pamirsau, vaikelis sveikas, o ir as jau mankstas darau  smile.gif

Sveikinam 4u.gif O maniskei jau 5 men tai as kiekviena diena zadu, kad nuo rytojaus manksta darysiu blush2.gif Ziuresim, kada save itikinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif o manksta darau nes baisiai jau noriu tureti toki pati pilvuka kaip turejau. liko keli cm pasispausti smile.gif
Atsakyti
mano pilvelio gyventojas intensyviai juda ryte, ir vakare wub.gif
ir dar pastebejau, kad pavalgius judesiukai pastipreja,,,ir dar zagsi labai jau daznai.. smile.gif
o del traskejimu nieko nepastebejau... g.gif
Atsakyti