Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus judesiai

tie judesiai kartais tikrai stipriai spiria, o ypac sianakt taip skaudejo sona, o jis dar i jy spardo blink.gif
Atsakyti
As vakarais kai prigulu uzdedu ranka,tada kartais juntamas toks tukstelejimas ax.gif Kekviena vakara laukiu ,kad patuksentu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane tai judesiu nemazai, bet nera jie labai stiprus ir visada tose paciose vietose. Toks jausmas kad jis tik truputi pasiubuoja ir vis ten pat kojytem ir rankytem duodasi
Atsakyti
Na mano tai duoda kaip reikalas, ramia tikrai nepavadinčiau smile.gif juokingiausia kaip astoviai kojyte, o gl rankyte iskiša pro dešinį šoną, o jei į šonkaulius gaunu irgi dešnė pusė kenčia. Be to jau nusiteikiau, kad leliukas tarp dvyliktos ir pirmos tikrai nemiegos, nes jau ilgą laiką būtent šiuo metu šokiai vyksta smile.gif
Atsakyti
Maniskiui tai 34 savaites, pirmas nestumas - nesitikejau kad taip kudikelis negimes gali duotis... blink.gif Taip stumdosi, tiek jegos turi, kad naktimis kartais netenka miegoti... o ir diena kartais atrodo kad pilvelis neatlaikys doh.gif stai kaip.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalssioji @ 2009 02 04, 00:37)
Maniskiui tai 34 savaites, pirmas nestumas - nesitikejau kad taip kudikelis negimes gali duotis...  blink.gif  Taip stumdosi, tiek jegos turi, kad naktimis kartais netenka miegoti... o ir diena kartais atrodo kad pilvelis neatlaikys  doh.gif  stai kaip..  smile.gif

O as pirma karta supanikavau ir nemiegu. Maniskis vos kruta siandien... blink.gif
Nors anksciau duodavosi su manimi kartu. O dabar tik stipriai pilva pamakalavus vos nevos.. Jauciu drosiu ryte i antakalni su baisiausia panika blink.gif nes i mano leliu tai nepanasu blink.gif
Atsakyti
man diena mazais juda,o nakti tiesiok duodasi,net viena syki pazadino...
Atsakyti
Stai siandien buvau pas gyd. tai pasirodo neveltui tokie stiprus vaikiuko judesiai. Pasirodo jis jau visas normas praaugo blink.gif , ir todel ne beldzia, o tiesiog stumdosi. Pati smulki esu, ir tik kaip kamuoliuka prarijusi, jokio antsvorio kune, viskas pilvuke... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na mano maziukas nestipriai duodasi ir ne daznai.. g.gif
Atsakyti
Mano mažiukas tai pvz. paėmus paskutinę savaitę (dabar 36 sav.) tai 30 k. sujuda per 24-57min ryte ir per 10-30min vakare. O šiaip vakarais nuo kokiu 17val labai suaktyvėja, o vakar vakare ir naktį išvis davėsi kaip dar niekad nebuvo smarkiai.
Atsakyti
na pas mane dabar panasi beda.. man 32 savaiteles, bet maziukas toooooks ramus pasidare doh.gif jauciu kaip retsykiais pasitrina, bet jokiu stipresniu bumt bumt schmoll.gif doh.gif
vakar net vaziavau i RK tonusiuku sirdeles klausytis.. tai daktaras pasake kad viskas gerai, o maziukas maziau judeti gali del to, kad nugaryte mums atsukes... bet man vistiek neramu labai doh.gif
Atsakyti
Gali buti ir del to kad nusisukes. Stai pas mane jau 39 savaites - tai visai vos pasisuka, kaip sunku jam, vietos labai mazai jau. Tai pakibinu pakutenu, pasirango atsakydamas, reiskiasi viskas gerai rolleyes.gif o del RK ar vaziuoji pas konkretu gyd. ar tiesiog ? dabar ten karantinas, o noreciau gal ten gimdyti, tai ir nezinau kokia situacija, nei apziureti, nei ka. Gal galima butu isgirsti nuomone ?
Atsakyti