QUOTE(Žemaika @ 2007 01 25, 13:28)
Na per savo emocijas užmiršai dėl ko
kenulis pradėjo šią temą. Visi žmonės turi savo emocijas, bet paprastai sugeba jas išreikšti kultūringiau.
Kultūringiau
, palaukit, ar ir Jus aš kuo įžeidžiau
. O mano emocijos ne tamstai šiaip jau skirtos buvo, o apie gebėjimą išreikšti mintis - ne Jūsų nosei man tai prikaišioti
Žmogus pasiklausė nuomonės, vyksta diskusija ir ne Jums ją stabdyti. Neturite argumentų - sėkmės kitose temose
Taip būtent žinau, ką šneku. Dacia automobilyje yra naudojami
senųjų Renault modelių mazgai ir agregatai, kurie šiuo metu gaminamuose firmos modeliuose jau nenaudojami.
Taip, matot ir pats parašėte, kad 2-4 metai - senas automobilis. O dėl agregatų, tai klystate. Agregatai ir dabar naudojami Clio ir Kangoo automobiliuose... "Ratą" iš naujo išradinėti brangiai kainuotų
O be to gerai patikrintą sena yra geriau už nepatikrintą naują...
O rimtai firmai gauti šiuolaikiniame automobilyje 3*** įvertinimą crash teste būtų tolygu išstatyti save visuotinai pajuokai. Kinietiškos "konservų dėžutės" irgi jau gauna 3***.
Ir kam dabar iš mudvieju kultūtos trūksta
: "konservų dėžutės", "išstatyti save visuotinai pajuokai" - nemanote, kad žeidžiate tuos žmones, kurie tokiais automobiliais važinėja? Jūs neturite teisės iš jų šaipytis, o tuo labiau įžeidinėti.
Informacijai - Dacia buvo kurta 3 žvaigžių crash testui, ji jas ir atitinka. Tai yra brangios technologijos, o kuriant Dacia buvo tikslas pasiekti įmanomą maksimumą mažiausiomis sąnaudomis. Automobilio neaukšta kaina sąlygota ne pigiomis medžiagomis ir nenaudojamomis technologijomis, o mažinant kūrimo ir komplektavimo kaštus. Todėl Dacia automobiliuose naudojami kitų Renault modelių agregatai, dalys, medžiagos... Jų nebereikia kurti, jie jau yra sėkmingai naudojami, todėl ir kaštai Dacios yra nedideli... Matot, aš pasiskaičiau
Kai pravažinėsi 5-6 m., tada ir pamatysi, kiek vargo turėjai. Sūnui, ar dukrai?...jeigu jie nepareikš tokių minčių: "nu jau ne, ką su šituo kledaru, geriau jau aš su truliku".
Tai Vilniui tuoj ir tramvajai, sako, bus...pirmyn
O dėl vargo tai Jūs negalite nieko žinoti, nes automobilis tik baigia antruosius savo egzistavimo metus, lygiai kaip nieko nežinote, kiek vargo turėsite nusipirkęs nenaują automobilį...
+2007 01 25, 16:13-->
QUOTE(Vytautas
@ 2007 01 25, 16:13)
Dėl žiedų valdovo. Aš tai laikau įžeidimu. Jei norite akcentuoti, kad man patinka Audi, tai taip ir sakykite, o ne sukite aplink pirštą su dviprasmybėmis.
Na nežinau, Vytautai, atrodote iš rašto subrendęs žmogus, o kažkaip jau labai sopulingai reaguojate. Ir be to, aš juk atsiprašiau...
+2007 01 25, 16:13-->
QUOTE(Vytautas
@ 2007 01 25, 16:13)
Lygis ar nelygis, ne čia esmė. Esmė tame, kad neverta pirkti naujos Dačijos, kai daug protingiau ir racionaliau būtų pirkti naudotą Folksvageną, Mazdutę ar kitą automobilį. Vien dėl išliekamosios vertės reikia pagalvoti, jei žmogaus pajamos vidutinės. Abejoju ar po 3-jų metų Dačijos naudojimo atgausite bent 60 procentų pradinės automobilio kainos. Beje, saugumas visada svarbus. O saugumu dačija tikrai nepasižymi. Dėl to aš šį automobilį sulyginau su karstu. Aš jokiu būdu nesityčioju iš Dacia vairuotojų. Tačiau ir toliau laikausi nuomonės, kad pirkti Dacia šeimai -- tikrai neprotinga. Sutikti su mano nuomone ar ne -- čia jau Jūsų reikalas.
O tai kokią vertę turės po tų 3 metų šiandien jau 3-ų metų VW ar Mazda? Ji bus jau 6, ir su rida , na tarkim 150000km (nors greičiausiai didesne)... Ar tokį automobiliuką parduodamas Jūs atsiimate 60 nuošimčių sumokėtų už jį pinigų?
Dacia automobiliui po 3 metų ir 100000km ridos man buvo pasiūlytas 43 procentų atpirkimas. Už VW tomis pat sąlygomis davė 48. Pinigais pavertus VW nudėvėsiu didesne suma nei Dacia
...
Dėl saugumo taip galėtumėt komentuoti, jai būtumėt patekęs (jokiais būdais to nelinkiu
) su Dacia į avariją. Jei laikotės kelių eismo taisyklių ir naudojatės visomis saugumo priemonėmis, manau kad Dacia saugumu nesiskiria nei nuo šios klasės VW, Fordų, Mazdų... 2-4 metų senumo
...
Protinga ar neprotinga - ne Jums spręsti. Galite argumentuoti, bet ne vertinti protinius gebėjimus.
O "karstas" - įžeidimas.
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 25, 16:53)
jei tereikia is vietos A i vieta B, tai kodel nenusipirkus arklio ir brickeles?
O tai gal turite žirgyną kur Vilniaus centriuky, labai su mielu noru pasinaudočiau
Oi kaip smagiai prasineščiau tokiu oru su rogėmis
...