Man labai skani žuvis. Aš ją gausiai apibarstau Santa Maria prieskoniais žuvies kepsniams, truputį česnako, citrinos užspaudžiu. Tada palieku nakčiai. Kitą rytą dedu į kepimo skardą , aptepu majonezu, ant viršaus uždedu pakepintų morkų ir svogūnų mišinio ir pašaunu orkaitėn.Baigiant kepti užtarkuoju sūrio. Jokio kvapo, labai skanu, kartais net neatspėsi, kad žuvį valgai.
Gerai čia sumąstei marinuot su Santa Maria ir citrina, aš tik pasūdydavau, česnako išspausdavau ir kiaušo plakinyje kepdavau ir tai skanu buvo, būtinai bandysim tavo receptą
O šiaip nesmirdi man nei tie blokeliai, nei file jokiais dumblais, anei pelėsiais, ir šeimynai mano nesmirdi
O šiaip nesmirdi man nei tie blokeliai, nei file jokiais dumblais, anei pelėsiais, ir šeimynai mano nesmirdi
QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 13:43)
Tie blokeliai ir file, tai man du skirtingi dalykai Kubeliu tikriausiai daugiau nebepirksiu, nes tikrai labai trenke dumblu ko nepasakyciau apie file
Aš būtent blokelius ir pirkau...nebuvo file tuo momentu.Reiks būtinai pabandyt tada file iškept,jei vistiek man nepatiks,tik šeimynai,aną kart su malonumi sudorojo
QUOTE(Siracusa @ 2007 02 19, 23:30)
as perku file. man skorpionzuve per riebi, o seimyna labai valgo
Gal kartais su sviestazuve maisai? Man tai ji visai neriebi, netgi tokia labai lengva
Aš taip pat esu pirkusi skorpionžuvės file. Buvau girdėjusi, kad skani žuvis.Gaminau svečiams. Na, man tai jautėsi tas specifinis kažkoks jos skonis, o svečiams ir vyrui tai labai patiko. Česnako nedėjau, tik žuvies prieskoniais tryniau ir dar papildomai šveiežios citrinos sulčių užspaudžiau. Sako, kad citrina panaikina, specifinį žuvies skonį. Bet nepanaikino. Matyt, vieniems tinka tas jos skonis, kitiems ne.
labai skani zuvis riebi be kaulu dabar atradau naujiena gal net geresne nei ji tai PAGASIJAUS zuvis
Papildyta:
mano receptas: apkepu zuvi miltuose(pries tai apibarstau prieskoniais spec.zuviai),sudedu i inda troskinimui,apkepu svoguna,morka,poro galima deti,sudedu ant zuvies,truputeli vandens,pasitroskinu kokias 5min.supilu grietinele dar 5min.troskinu
Papildyta:
QUOTE(belosneska @ 2007 03 12, 16:36)
labai skani zuvis riebi be kaulu dabar atradau naujiena gal net geresne nei ji tai PAGASIJAUS zuvis
mano receptas: apkepu zuvi miltuose(pries tai apibarstau prieskoniais spec.zuviai),sudedu i inda troskinimui,apkepu svoguna,morka,poro galima deti,sudedu ant zuvies,truputeli vandens,pasitroskinu kokias 5min.supilu grietinele dar 5min.troskinu
O as is tu briketeliu kotletu padariau.svelnu saknu
pakas briketeliu sumalti su blenderiu.
0.5 kg svogunu ir gi su blenderiu
2 kiasai
zuvies prieskoniai
ir malti dziuviseliai
viska sumaisiti iki farso kinsistencijos
dariau su suriu ir krabu lazdeliais viduje.pries kepima apvalioju irgi dziuviselesie
pakas briketeliu sumalti su blenderiu.
0.5 kg svogunu ir gi su blenderiu
2 kiasai
zuvies prieskoniai
ir malti dziuviseliai
viska sumaisiti iki farso kinsistencijos
dariau su suriu ir krabu lazdeliais viduje.pries kepima apvalioju irgi dziuviselesie
O kam tiek daug svogunų
Mūsų šeima mėgstą šią žuvį.Visad gausiai apšlakstau citrinos sultimis ir paprieskoninu.Turiu neblogą receptą gaminti iš žuvies blokelių-atšildau,nupilu atsiradusį skystį,pridedu prieskonių ir citr.s.Dubenėlyje išplaku porą baltymų iki gero standumo,tada truputėlį druskos ir 1-2v.š. krakmolo vis plakant mikseriu.Žuvies gabalėlius sudėti į tą plakinį,atsargiai panardinti.Imti šaukšteliu po gabalėlį "pataluose"ir fritiurinti aliejuje .Skaniausi karšti,labai traškūs.
Skorpionžuvė ir pengasijus čia tas pats ar ne?
Daugiau gyvenime jokios skorpionžuvės į mano namus nebus nu tooooks kvapelis nors visą parą laikiau citrinoje, baisus dumblo kvapas niekur nedingo. O ir kai valgėm, man tas dumblo kvapas su pašvinkusia žuvimi asocijavosi.
Fui, nusivyliau
Fui, nusivyliau
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 16, 09:53)
Daugiau gyvenime jokios skorpionžuvės į mano namus nebus nu tooooks kvapelis nors visą parą laikiau citrinoje, baisus dumblo kvapas niekur nedingo. O ir kai valgėm, man tas dumblo kvapas su pašvinkusia žuvimi asocijavosi.
Fui, nusivyliau
Fui, nusivyliau
O tu pengasija pirkai? Siaip tai cia skirtingos zuvys