Labas
Ieškojau internete,bet kažkaip neradau norimos informacijos.
Šeip,skani žuvytė ir įdomu žinoti,ar ji plėšri,kuo naudinga,kuo ne ir t.t.
Ačiū
Visos zuvys naudingos
Apie skorpionzuve nieko nezinau, bet dabar ja dazniausiai perku, nes skanesnes zuvies nebuvau valgius
Apie skorpionzuve nieko nezinau, bet dabar ja dazniausiai perku, nes skanesnes zuvies nebuvau valgius
Tai va,užtai ir noriu daugiau ką išgirsti apie šią žuvytę Vis tiek atsiras čia už mane protingesnių ir,manau,kad ką nors paporins
O gal jūs maišote su sviestažuve
Man tai skorpionžuvė dumbliais atsiduoda
Man tai skorpionžuvė dumbliais atsiduoda
sveikos niu man ta zuvyte tai superine...toks jausmas kad zviezia valgyciau
QUOTE(Tučka @ 2007 01 22, 15:40)
Visos zuvys naudingos
O kaip gamini?
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 23, 18:03)
Aha aš ir pritariu, nes sviestažuvė tai skani, o nusipirkau aną savaitę skorpionžuvės, pamaniau pakeisiu juros lydeką sonatinos recepte "Žuvis prancūziškai", tai žinokit net aš, baisi žuvies mėgeja, negalėjau valgyt vos neapsi... grynas dumblas... nors esu šiaip girdejus kad tipo skorpionžuvė labai skani...
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 23, 17:03)
nesamone, gal pagamint nemokat
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 23, 18:03)
Tikrai ne .Ji kaip tik neturi jokio kvapo ir net žuvies to specifinio skonio
Tikriausiai dėl skonio neverta ginčytis, bet aš negaliu jos valgyti
As, kaip tycia, vakar irgi kepiau Sonatinos "Zuvi prancuziskai" is skorpionzuves file - trenkia dumblu, sakykit ka norit... Gal reikia cesnako, kad ta skoni uzmustu ?
Man sita zuvyte visai patiko. Valgiau ja pas mama, ir sakiau kad dabar gaminsiu ir as is jos. Bet kai paragavo MB, tai rekt pradejo kad dumblas cia.... Taip kad nebegaminsiu is jos nieko.