Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionžuvė

Labas 4u.gif
Ieškojau internete,bet kažkaip neradau norimos informacijos.
Šeip,skani žuvytė ir įdomu žinoti,ar ji plėšri,kuo naudinga,kuo ne ir t.t.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Visos zuvys naudingos lotuliukas.gif

Apie skorpionzuve nieko nezinau, bet dabar ja dazniausiai perku, nes skanesnes zuvies nebuvau valgius thumbup.gif
Atsakyti
Tai va,užtai ir noriu daugiau ką išgirsti apie šią žuvytę ax.gif Vis tiek atsiras čia už mane protingesnių ir,manau,kad ką nors paporins smile.gif
Atsakyti
O gal jūs maišote su sviestažuve g.gif
Man tai skorpionžuvė dumbliais atsiduoda verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif niu man ta zuvyte tai superine...toks jausmas kad zviezia valgyciau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 01 22, 15:40)
Visos zuvys naudingos  lotuliukas.gif

Apie skorpionzuve nieko nezinau, bet dabar ja dazniausiai perku, nes skanesnes zuvies nebuvau valgius  thumbup.gif

O kaip gamini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 23, 18:03)

Aha aš ir pritariu, nes sviestažuvė tai skani, o nusipirkau aną savaitę skorpionžuvės, pamaniau pakeisiu juros lydeką sonatinos recepte "Žuvis prancūziškai", tai žinokit net aš, baisi žuvies mėgeja, negalėjau valgyt doh.gif vos neapsi... grynas dumblas... nors esu šiaip girdejus kad tipo skorpionžuvė labai skani...
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 23, 17:03)

nesamone, schmoll.gif gal pagamint nemokat lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 23, 18:03)

Tikrai ne schmoll.gif .Ji kaip tik neturi jokio kvapo ir net žuvies to specifinio skonio 4u.gif
Atsakyti
Tikriausiai dėl skonio neverta ginčytis, bet aš negaliu jos valgyti doh.gif
Atsakyti
As, kaip tycia, vakar irgi kepiau Sonatinos "Zuvi prancuziskai" is skorpionzuves file - trenkia dumblu, sakykit ka norit... Gal reikia cesnako, kad ta skoni uzmustu ? g.gif
Atsakyti
Man sita zuvyte visai patiko. wub.gif Valgiau ja pas mama, ir sakiau kad dabar gaminsiu ir as is jos. Bet kai paragavo MB, tai rekt pradejo kad dumblas cia.... Taip kad nebegaminsiu is jos nieko. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti