Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos V

QUOTE(Masiukiene @ 2007 04 25, 11:38)
Labas mergaitės, sužinojau tyrimus Tg 0,2 ,o TTh 0,08 neįtikėtina clap.gif .

Labutis. Sveikinu su gerais atsakymais 4u.gif thumbup.gif Tai, gal tau jodo nebereikia jei tg toks mažas g.gif
Kitą savaite ir aš važiuoju pas gydytoją, baisu, kad nebūtų blogi tyrimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 04 25, 16:02)
Labutis. Sveikinu su gerais atsakymais 4u.gif  thumbup.gif  Tai, gal tau jodo nebereikia jei tg toks mažas g.gif
Kitą savaite ir aš važiuoju pas gydytoją, baisu, kad nebūtų blogi tyrimai unsure.gif

labas visoms smile.gif
Lina, dziaugiuosi del taves, puiku, vadinasi operacija ir jodas maksimaliai padare savo. Pritariu Joliukei - labai pagalvok apie antra joda, bent jau skubeti tikrai nera del ko ir kur. Manes su Tg 0,8 nesiuncia i antra joda, tai tavo daug mazesnis. jeigu dar vos vos ir butu nerasta visai, nes as kazkur skaiciau, kad jeigu maziau nei 0,2 raso undetectable, t. y. nerandama, nes aparatura tokio tikslumo jau neapima. Isivaizduojant, koks kruvis organizmui kas trys menesiai nutraukti L-Thyrox ir vel pradeti, sirdis ir kepenys gali visai sustreikuoti, o dar radiacija... doh.gif Pasitark su gydytojais, gal jie turi alternatyvu, ne tik kas trys menesiai pas Baranauska.

Joliuke, linkiu sekmes, viskas bus gerai.

Russne, kaip tavo dietos reikalai, gal jau labai liekna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 25 balandžio 2007 - 16:29
Ačiū, panelės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Užvedžiau naują temą, tad pabaikim šią ir kraustykimės į naujus namučius
Atsakyti
na ką, padėsiu ir aš baigti temą ax.gif
jau nuo balandžio 3d pradėjau sportuoti ... thumbup.gif
man patinka wub.gif
Atsakyti
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Moterys, pabaikim dar šitą temą, nes moderatoriai mumis nuskalpuos unsure.gif

Kur visos dingusios g.gif
Papildyta:
QUOTE(LOCKETS @ 2007 04 25, 21:22)
na ką, padėsiu ir aš baigti temą ax.gif
jau nuo balandžio 3d pradėjau sportuoti ...  thumbup.gif
man patinka wub.gif

Kokia sporto šaka? Ar matos kokie rezultatai?
Atsakyti