Aš vis girdžiu kalbate apie Kazanavičių o jis konsultuoja tik Vilniuje ir Kaune ar Klaipėdoje jo nebūna?
QUOTE(Silma @ 2007 04 23, 18:37)
O je, kiek daug
Manau tikrai per daug. Aš taip pat KMUK, bet praktikuoju perpus mažiau 

Man irgi daug, bet, kad labai juo pasitikiu.

QUOTE(Dakie @ 2007 04 23, 18:55)
Aš vis girdžiu kalbate apie Kazanavičių o jis konsultuoja tik Vilniuje ir Kaune ar Klaipėdoje jo nebūna?
Kiek žinau jis dirba Kaune, o savaitgaliais dar būna Vilniuje. Klaipėdoje nebūna.
QUOTE(lelli @ 2007 04 22, 18:53)
nu nepasakyciau kad mitas,mano mama su chirurgija dirba ir tikrai sako kad atveju yra daug daugiau,nes zaizdos ilgiau gyja,ypatingai kai vasara buna karsciai kai oda sunta, prakaituoja. o mum ypatingai su skydliauke tai nekas manyciau.
Nesiginčysiu, bet man pačiai abi operacijas darė per pačius karščius, ir viskas gijo puikiai, nors kasdien neperrišinėjo, kitom moterims taip pat nebuvo jokių problemų. Gal tas gijimo procesas dar priklauso nuo organizmo

QUOTE(Dakie @ 2007 04 22, 11:11)
Sveika edre, kaip tavo mama jaučiasi po operacijos? Manęs taip pat laukia operacija, šiek tiek nerimauju. Dar noriu paklausti merginos, kiek žinau vasara nelabai daro operacijas, čia dėl to kad karštis?
Labas, na mama jauciasi visai neblogai, jau grizo namuko. Dabar lauksim tyrimu ir tikesime,kad viskas bus gerai.

Kiek dienų ligoninėje reikia gulėti po operacijos?
Merginos, gal kas zinot, ar po skydliaukes operacijos duoda invaliduma, ar reikia dar kokiu salygu?

QUOTE(Dakie @ 2007 04 24, 16:22)
mano mamka operavo ketvirtadieni, tai isleido pirmadieni is ryto.
QUOTE(Dakie @ 2007 04 24, 15:22)
mane ketvirtadieni operavo,o sestadieni ryte namo vaziavau, taip kad nei 3 dienu
QUOTE(Dakie @ 2007 04 24, 15:22)
Mane operavo trečiadienį, šeštadienį išleido pas gimines pabūt savaitgaliui Vilniuje, o pirmadienį atvažiavau tik formalumus sutvarkyti išrašymui. Čia Vilniaus onkologiniame institute

Mergaitės, reikia jūsų pagalbos
Noriu išsitirti skydliaukės hormonus, kadangi endokrinologė patarė, bet kalbėjausi su ja senokai, susiruošiau tik dabar, tačiau, pasiskambinusi į kliniką, sužinojau, kad tų hormonų tyrimų yra net keturi, o kurį rinktis aš ir nežinau... Negi vėl reiks eit pas endokrinologę klaust? Ar gal jūs kažkaip patart galit pagal kokius bendrus simptomus? Gal ne visai kvailai paklausiau
Kažkaip tikėjaus, kad yra koks bendras hormonų tyrimas, bet, kaip supratau, apsigavau..

Noriu išsitirti skydliaukės hormonus, kadangi endokrinologė patarė, bet kalbėjausi su ja senokai, susiruošiau tik dabar, tačiau, pasiskambinusi į kliniką, sužinojau, kad tų hormonų tyrimų yra net keturi, o kurį rinktis aš ir nežinau... Negi vėl reiks eit pas endokrinologę klaust? Ar gal jūs kažkaip patart galit pagal kokius bendrus simptomus? Gal ne visai kvailai paklausiau

Labas mergaitės, sužinojau tyrimus Tg 0,2 ,o TTh 0,08 neįtikėtina
. Kas Tiriasi pirmą kartą tai greičiausiai reiks atlikti TTh hormonų kiekį kraujuje, jie žiūri ar dirba ir kaip dirba skydliaukė, o dėl vėžinių susirgimų tai greičiausiai biopsija kitkas nelabai parodys.Čia reiktų žiūrėti ar mazgų nėra, kiek ta skydliaukė padidėjus tai turi endokrinologas žiūrėti. Kažkas klausė dėl invalidumo taip duoda jei tai piktybinė ir po operacijos turėjai biuletenį 122 dienas, jei nedirbat tai nežinau kaip ta procedūra. Bet jie žiūri ar nebuvo komplikacijų , kokia padėtis po operacijos jei turi gerą šeimos gydytoją tai prikurs ką nors. Nėra paprasta su ta grupe, man davė metams 40 proc darbingumo tai yra 2 gr.Visoms sėkmės

QUOTE(Ochra @ 2007 04 25, 11:43)
Mergaitės, reikia jūsų pagalbos
Kažkaip tikėjaus, kad yra koks bendras hormonų tyrimas, bet, kaip supratau, apsigavau..

Man rodos, reiketu padaryti TSH (TTH kai kuriose laboratorijose) ir gal but ATPO (cia nustatyt ar gamina skydliauke antikunus).