QUOTE(Deborah @ 2007 04 20, 11:28)
ne as tikrai dar nesu pasveikus, juk augliukas tai nemazas, tiesiog jis stabilizavosi ir jau puse metu tike kraujo rodikliai tiek augliuko matmenys tokie pat.
mane konsultuoja ir gydo Sidlauskas is KMUK.
o ta papilda skirta lieknejimui tai jis kan gal skyre del to, kad pasibedavojau del svorio...
Sveika. Manau esi teisi. Jis tik stebi tyrimus ir jei neina blogyn, tai ko gero papildai lieknėjimui šioks toks būdas svoriui mesti. Nors mane iki operacijos 5 metus stebėjo (prie gero tai neprivedė

), tai per tą laiką man buvo paskirta dieta, bet tikrai jokių papildų neskyrė. Vargu ar jie ką padeda, nebent ilgai vartosi
Papildyta:
Russne, o tavo iškrovos dieno nepakenks organizmui

Aš irgi pradžioje dariau iškrovos dienas, kai visą dieną valgydavau tik vaisius ar daržoves, bet kai pasikonsultavau su gyd. Kazanavičium, jis tik papurtė galvą ir sako geriau nereikia tokių dalykų

Tai dabar ir nebedarau, nors svoris su iškrovos dienom visai neblogai krenta
[/quote]
Labux. Gastroenterologas man neseniai sakė, kad badavimas yra neleistinas. Na o maitinimosi dieta yra būtina: t.y. kada valgyti, kiek valgyti, ką valgyti. Bet tai ir yra sunkiausia sutvarkyti. Ir dar judėjimas. Viską suprantu, bet niekaip negaliu įgyvendinti